Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

החלפתי במוסך גומיה לצירייה ובסוף המוסכניק הדק את הגומיה עם בנדים(טירפים)מפלסטיק

האם זה תקין?לפני ההחלפה היו מתכת כנראה אורגנל

תודה

פורסם

אומנם כולם עושים זאת אבל אני בספק רב שאזיקון מחזיק מעמד כמו הבאנד המתכתי המקורי.

אם ייצרן הרכב היה רואה לנכון מסיבות טכניות ומטעמי חיסכון בעיקר כבר מזמן בכול רכב היית רואה אזיקונים מפלסטיק.

איזה כייף לי :)

פורסם

היצרן מגדיר הרבה דברים שיש להם חלופות הרבה יותר זולות וטובות אבל מה שזול הוא לא ריווחי ליצרן כך שהגיוני שהוא לא יאפשר שימוש באזיקונים מפלסטיק. בנד מתכת שכזה עולה 7 ש"ח. לכל גומייה צריך 2 בנדים כאלה. במחיר הזה אתה קונה חבילה שתספיק לכמה עשרות גומיות.

פורסם

אתה סותר פה את עצמך.

אמרת שהיצרן רוצב לחסוך, נכון?

אז מדוע לא יספק רכב חדש כבר עם אזיקונים?

חיסכון של כמה דולרים על כל רכב.

אחר כך, בעוד 5-10-15 שנה כשבמוסך מחליפים גומיות לציריות, את הבנדים לא קונים מיצרן הרכב, אלא מספק משנה שהוא יצרן הבנדים.

אז איפה פה הרווח של יצרן הרכב?

פורסם

לא סתרתי בכלל. אני היתכוונתי שהיצרן ירצה שמה שיהיה ברכב יהיה מקורי ומקורי עולה כסף ואם יש באנד מתכת ובאנד שכזה הוא יקר אז שאתה תבוא למוסך מורשה הוא ישים לך באנד שכזה כי הבאנד הזה מכניס כסף מה שלא מכניס אזיקון פלסטיק.

פורסם

הגיוני מאוד מה שמאור אומר.

מניסיון ולא רק ברכבים, האזיקונים מחזיקים הרבה שנים (העבים והגדולים וגם חלק מהפשוטים, באקלים חיצוני), לא חושב שזה יהווה בעיה להשתמש איתם לגומייה הזאת.

פורסם

האזיקונים האלה גרועים מאוד לגומיית הצירייה הקצה שלהם תמיד יחתוך את הגומייה, אני רק עם באנד מתכת

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• ספונסר פורום
פורסם

חבק פלסטיק לא מתאים לציריה זה בהחלט עבודה חפיף להשתמש בחבק כזה בציריה .הוא גם פוצע את הגומי ,וגם לא מתאים לעומסים במקום .בסופו של דבר הוא יצא ממקומו לפני שהגומיה תקרע שוב ,ולפעמים אחרי ימים ספורים .בציריה יש להשתמש בחבק מתכת בלבד .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• ספונסר פורום
פורסם

מבחינתך כחובב זה בסדר אתה יכול להחליט על הרמה שמתאימה לך ,אבל כשמוסך מבצע את זה לא מקצועי ולא ראוי .מוסך שמכבד את עצמו מחזיק חבקי מתכת יעודים למטרה הזאת .חבק פלסטיק זה אחלה להרבה שימושים אבל הוא עדיין אלסטי ולא חזק מספיק לעמוד במהירויות ובחום שקיים באותה הנקודה בציריה .

פורסם
היצרן מגדיר הרבה דברים שיש להם חלופות הרבה יותר זולות וטובות אבל מה שזול הוא לא ריווחי ליצרן כך שהגיוני שהוא לא יאפשר שימוש באזיקונים מפלסטיק. בנד מתכת שכזה עולה 7 ש"ח. לכל גומייה צריך 2 בנדים כאלה. במחיר הזה אתה קונה חבילה שתספיק לכמה עשרות גומיות.

הדבר הראשון שחושב עליו הייצרן הוא כמה לחסוך בייצור הרכב ובהחלט חיסכון של 10 סנט זה חיסכון משמעותי ודברייך לא נכונים בכלל.

כניראה שאמשיך להישתמש באזיקון פלסטיק כי מבחינתי לפחות הוא הוכיח את עצמו חד משמעית לאורך השנים ללא כל פאשלה.

אין לך מספיק ניסיון מקצועי בכדי לומר חד משמעית שאזיקון מאריך חיים כמו באנד ייעודי. אזיקונים לאחר מספר שנים בודד מתבלים ונסדקים.

מצחיק ויחד עם זאת עצוב אבל אצלי אזיקונים שמחזיקים את הטאסות לאחר שנתיים נופלים מעצמם.

איזה כייף לי :)

פורסם
כניראה שאמשיך להישתמש באזיקון פלסטיק כי מבחינתי לפחות הוא הוכיח את עצמו חד משמעית לאורך השנים ללא כל פאשלה.

אני מניח שזה מכיוון שקבוצת הביקורת שלך לא מאוד גדולה.

מה גם שההסבר שלך לגבי הרווחים של היצרן לא משכנע.

אם אזיקון עושה את אותה העבודה בדיוק כמו בנד מתכתי, מדוע רכבים חדשים לא יוצאים מפס יצור עם אזיקונים?

יש כאן חיסכון ברור של נגיד 10 דולר למכונית, תכפיל ב 5 מיליון מכוניות בשנה וקיבלת רווח אדיר.

• ספונסר פורום
פורסם

מרקו תיזהר שאיזה מנהל לא יקשור אותך .

• תוכן חדש...