Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן צריך כלי מיוחד למתיחת הבאנד. הבאנדים עשויים מנירוסטה ובהחלט חשוב להרכיב באנד חדש לפי הנחיות הייצרן ולא כמו החאפרים שמרכיבים אזיקונים.

איזה כייף לי :)

פורסם
לחבקי המתכת לא צריך מכשיר או פלייר מיוחד למתיחתו?

אולי בגלל חובבים מתרחקים מהם.

אם הכלי הזה היה עולה 3000 ש"ח, הייתי מבין.

אבל הוא עולה ב Ebay משהו כמו 20-30 דולר (יש גם זולים יותר), ואני לא רואה סיבה מדוע חובב רכב לא יכול לרכוש לעצמו אחד כזה, שלא לדבר על אדם שמבצע עבודות כאלו על בסיס קבוע.

פורסם

את דרכי כמכונאי לפני כמה שנים טובות התחלתי גם עם באנדים אבל אז עם הזמן הבנתי שהגומייה עצמה תתייבש ותיסדק עוד לפני שהאזיקון פלסטיק יישבר ומאז אני ממשיך עם אזיקוני פלסטיק שעושים עבודתם נאמנה וגם חסכוניים שזה מה שמחפש הלקוח...משהו שיחזיק טוב ויהיה זול. להחזיק רכב לא זול בארצנו וזאת המציאות.

פורסם

גומיה מקורית מחזיקה 10 שנים ו 150 אלף ק"מ בלי שום בעיה, לפעמים יותר.

נכון, היא עולה יותר מ 25 ש"ח אבל חוסכת זמן ועבודה כפולה. ומן הראוי להדק אותה עם בנד, שגם יחזיק 10 שנים.

אם משתמשים בגומיות שמחזיקות שנה שנתיים אז אולי זה פחות משנה...

אני מזמן כבר הבנתי שלא שווה לחסוך על חלפים וחומרים, מכיוון ששילמת פחות עכשיו, אבל אתה חוזר על אותה עבודה תוך פרק זמן לא ארוך.

זמן הוא מצרך הכי יקר, ולא שווה לבזבז חצי יום עבודה על החלפה חוזרת של גומיה לציריה כל כמה שנים. עדיף לשלם פעם אחת יותר יקר, לשים את החלק הכי טוב שקיים ולשכוח מהעניין להרבה זמן.

פורסם

אין ספק שהמקורי הוא הטוב והעמיד ביותר בכל הקשור לחלקי הרכב אבל לא כולם מטפלים ברכב בעצמם ויכולים להרשות לעצמם את זה ויש לא מעט אנשים שמחזיקים רכב איך שאומרים בשיניים כך שנאלצים להיסתפק בחלופות זולות יותר גם אם החלופה תחזיק 5 שנים ולא 10.(אחרי 5 שנים נדבר). ויש לא מעט חלופות טובות ואזיקוני פלסטיק עבים במקום בנד ממתכת הם רק קצה המזלג בעניין הזה.

פורסם

החלופות מפלסטיק לא מספיק טובות וחבל שאתה מנסה לשכנע אותנו שזה פיתרון טוב.

יש הנחיות ייצרן ויש לפעול לפי הם.

באנד מקורי לגולף עולה בין 12.5-20 שקלים.

אני בטוח שתוכל לרכוש קיט של באנדים ממתכת תחליפיים מנירוסטה בכול מיני מידות ואז העלות לבאנד בודד עשוייה להיות 5 שקלים.

איזה כייף לי :)

פורסם
לעצמם את זה ויש לא מעט אנשים שמחזיקים רכב איך שאומרים בשיניים....(אחרי 5 שנים נדבר).

בחלק גדול מהמקרים (לא תמיד) האנשים שמחזיקים רכב "בשיניים" משלמים בסופו של דבר הרבה יותר כסף ממה שצריך. רק בתשלומים.

---בוא נמלא מים מהברז ברדיאטור, עוד שנה - שנתיים נדבר...

---בוא נרכיב משהו מפירוק, עוד שנה נדבר (עוד שנה נרכיב עוד פעם, ונשלם על עבודה מחדש)...

---בוא נשים תושבות תחליפיות, עוד שנה נחליף למקרוריות כי הרכב רועד...

וכן האלה.

אבל זה נושא גדול בפני עצמו ולא לשירשור הזה.

• תוכן חדש...