Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 184
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נראים מעולה! עזוב שראיתי בפייס איך שהם העלו, אבל אתמול ראיתי במציאות והאוטו נראה רעעע במובן הטוב.

עמדת בפנייה שמאלה מיגאל אלון לכיוון נוקיה, הייתי ברמזור ממול עם בראבו ג׳אנט שחור.

אין צורך בחתימה....

פורסם

כמה שג'אנט משנה רכב מקצה לקצה.

מדהימה!

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

איזה טירוף מה שעשית לרכב, השינוי של הפנסים הוסיף המון ושווה כל שקל, הג'אנטים אמנם לא מיוחדים אבל מוסיפים המון יופי, מחכים לאיזה טיפול דיטיילינג רציני...

Miata ND2

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

איפ ספק שמגיע ליעקב 3לטר תודה ענקית אולי בתמונות ההבדל לא נראה משמעותי אבל הריפודים היו פשוט שחורים ! בנוסף בוצע ניקוי לסופית אגזוז שהיה שחרור לגמרי וחצי מכסה מנוע שלייף עם פוליש כדי שאני יחליט סופית אם המצב של הרכב דורש צביעה , הוחלט לבסוף על צביעה כללית כרגע האפשרות שאני מעוניין הם לבן פנינה או אפור פנינה (daytuna gray) שמגיע באאודי גרסאות rs דרך אגז הץמונה של האגזוזים זה 50 50 ;)uploadfromtaptalk1400449087524.jpguploadfromtaptalk1400449106407.jpguploadfromtaptalk1400449124796.jpg

uploadfromtaptalk1400449068455.jpg

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

הלכה במצב גרוע מאוד הרבה לשלשת שעברה את הלכה ושריטות עמוקות מאוד , המכסה מנוע עוד יחסית במצב בר תיקון אבל כל הרכב עבר צביעות בעבר במוסכים חאפרים.

[h=1][/h]

פורסם

החלפת צבע זה פרוייקט לא קטן, לדעתי הצבע הנוכחי מחמיא לרכב וגם עבודת הפחחות והצבע יהיו קלים וזולים יותר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

בגלל שהחלפת צבע תיהיה פרויקט רציני אני חושש , אפור פנינה זה צבע דומה מאוד לשלי ולא מצריך צביעה בתא המנוע וכו.

[h=1][/h]

פורסם

אבישי ביום שישי התחמקת יפה מהבוחני תנועה אה? :lol:

דרך אגב חוץ מקוסמטיקה חיצונית, האם האוטו משופר?

אין צורך בחתימה....

פורסם

יש מדבקה של תוכנה על הבגאז אני לא מפחד מבוחנים האוטו שלי חוקי למהדרין ;)

[h=1][/h]

• תוכן חדש...