Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(ייעוץ ל) מטען/Charger לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי במשהו מעניין

1.כאשר הסוללה אינה ריקה,גם אם נשאר אחוז אחד בסוללה ,המטען עובד טוב, גם אם ה3G (WAZE פתוח

וגם אם ה-בלוטוס (מתחבר אצלי לדיבורית ניידת ) פתוח.

עובד טוב משמעו מעלה את המתח ("מעלה אחוזים בסוללה) ,אבל, אם קרה והסוללה התפרקה , הנייד לא נטען כלל.

2.הדיבורית הניידת לא נטענת כלל מן המטען ברכב ,בבית היא כן נטענת אז כנראה שהבעיה לא בה

פורסם

ומה שמענין אותי זו מגבלת צריכת הזרם מצד צרכן הקצה, הסלולרי, ולא המטען.

זה מורכב יותר משנדמה, מפני שהטעינה לא מתבצעת בזרם קבוע.

בדר"כ ב-5% האחרונים, המטען מוריד את הזרם כדי לדייק בטעינה ולהגיע בדיוק ל-4.2 וולט.

ככה זה במטענים חכמים, ואני סבור שגם בסמארטפונים.

בקשר לשאלתך, אני לא בטוח שיש מגבלת זרם שכזו, מפני שהצריכה משתנה מאוד בהתאם למה שהמכשיר מפעיל באותו רגע.

אם תפעיל פלאש, והמצלמה תצלם וידאו באיכות מקסימלית, והמסך ידלוק, ה-BT יהיה מחובר לדיבורית בזמן שיחה,

ה-WIFI יהיה מחובר לראוטר, ותהיה אפליקציה ברקע שצורכת 100% CPU - בהנחה והמכשיר לא יקרוס - יש סיכוי שתצרוך אפילו 2A אם לא יותר מכך (הערכה גסה).

במצב שכזה, מטען של 2A לא יצליח לטעון את הסוללה, אלא רק ישמור על הטעינה שלה ללא פריקה.

ואם המכשיר הוא root ועשית לו Over Clock הוא יצרוך אפילו יותר :)

טכנית, ברור שיש מגבלה כלשהיא - המכשיר יתחמם ככל שיצרוך יותר, אבל בחימום יתר, המכשיר יכבה כדי להגן על עצמו מפני שריפה.

היות ומדובר בשימוש לא סביר, אני לא מאמין שמישהו ינסה לבדוק זאת ולתעד בטבלה.

אך היות ויש אנשים המצלמים את הנסיעה בעזרת המכשיר, ומדליקים waze במקביל, ולכן המסך דלוק וגם ה-GPS והאינטרנט, הצריכה גבוהה מהרגיל -

גם בהשוואה לטעינה בבית. וזו הסיבה שרצוי שמטען רכב יהיה אפילו חזק יותר ממטען קיר מקורי, כי הוא צריך גם לספק זרם להפעלת המכשיר על שלל צרכניו, וגם לטעינת הסוללה.

מצטער על כך שחפרתי ושלא נתתי תשובה מדוייקת - אבל מקווה שזה ברור יותר כעת.

פורסם

השנקל שלי:

קניתי מטען לרכב עם שתי יציאות USB. כתוב על המטען שאחת מספקת 2.1A והשניה 1A (נקנה ברשת מקסטוק בחמישה שקלים)

ישר עשיתי למטען נסיעת מבחן, חיברתי כבל ליציאה של ה-2.1A ובדקתי כמה הוא באמת מצליח להטעין את הגלקסי 4 שלי.

התוצאות היו מרשימות. בתוך כמה דקות עלו כמה אחוזים, ממש כמו מטען הקיר המקורי.

מרוב ההתלהבות קניתי עוד שלושה מטענים כאלה. שיהיה אחד בכל רכב שאני נמצא בו מידי פעם + אחד לניסויים שלי.

לאחר כמה שימושים, המטען הראשון הפסיק להטעין מהר, והיום כשמחברים אליו פלאפון האחוזים יורדים.

מטען אחר גם מטעין בקצב נמוך מאוד, ואחד עדיין מטעין סביר, אבל הרבה פחות טוב מכשהיה חדש.

מטען אחד פירקתי לגורמים, ותהיתי לעצמי, אם באמת יש שוני בין היציאות כמו שכתוב. כי ויזואלית נראה שאין שוני.

בדקתי עם פלוק, ואכן חיבורי ה-USB מקוצרים אחד לשני. כך שאין משמעות לאן מחברים את הכבל. הכיתוב של ה-2.1A וה-1A פסיכולוגי בלבד.

בקיצור: גם אל מספרים מוצהרים אי אפשר לסמוך.

ואם אתה מתכוון לקנות משהו סיני, רק אחרי המלצה שמסתמכת על שימוש ארוך מספיק במוצר.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

אני אחרי כמה שנים של זבל סיני קניתי לאשתי גריפין 2.1 אמפר של גריפין לiDevices עם חיבור Lightning.

ההבדל משמעותי.

הפלאפון אכן מושך 1 אמפר - אבל עדיין נטען הרבה יותר מהיר מהקישקושים הסינים ומתחמם פחות אגב...

אבל - ופה ההבדל שאפשר לראות שהוא באמת מוציא יותר - הוא יכול להטעין גם אייפד - במהירות של מטען קיר.

אז שמים 100 ש״ח כולל משלוח פעם אחת ולא דולרים בודדים - אבל לא מתעסקים יותר בזבל הזה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

בקיצור חבר'ה מה שאתם אומרים בעצם זה, שאכן הזרם הוא זה שקובע את אחוזי הטעינה של המכשיר, וככל שהוא יותר גבוה כך זה גם ישפיע על אחוזי הטעינה, ודי לא בכך שיש כאלו גם שמזייפים את המספר האמפרים שמוצג על המטען עצמו והאם זה חוקי בכלל "לעבוד בעיניים" על הצרכן?

תודה רבה לכם על העזרה.

ואם כבר אז כבר,

מה הייתם מעדיפים וואקום לדשבורד או וואקום לשמשה? :wink:

http://www.ebay.com/itm/CAR-VENT-WINDSHIELD-WINDOW-MOUNT-FOR-APPLE-IPHONE-3G-3GS-4-4S-BLACKBERRY-CURVE/110588081057?rt=nc&_trksid=p2047675.m1851&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D19839%26meid%3D4389050906786252955%26pid%3D100005%26prg%3D8934%26rk%3D2%26rkt%3D4%26sd%3D251287432111%26

או

http://www.ebay.com/itm/New-Universal-Adjust-Rotating-Car-Windshield-Sucker-Mount-Bracket-Holder-Stands-/251287432181?pt=US_Mounts_Holders&hash=item3a81e5ebf5

פורסם

אחרי חיפוש קצרצר מצאתי שרשור דומה בו נתקלו באותה הבעיה , אם אפשר (ע"פ חוקי הפורום) לפרסם קישור לפורום אחר, אשמח לעשות כן

שם ישנה המלצה לרכוש מטען חזק וכבלים מיקרוUSB עבים המיועדים לטעינת מכשירי אנדרואיד .

הממליץ מצליח להטעין דיבורית BT וסמרטפון בו מופעל WAZE

פורסם

לי יש שלושה מטענים של פוג'יקום שנרכשו במשך הארבע שנים האחרונות בתחנות דלק שונות (אני קניתי במנטה, לא יודע אם חברות אחרות מחזיקות אותם). שניים עם מתאם לכל סוג טלפון שקיים מאז תחילת שנות ה- 2000 וכבר מתנתק ואחד עם כבל קבוע עם חיבור מיקרו USB. אחד קניתי לפני כארבע שנים והוא עדיין מתפקד מעולה, את השני קניתי לפני כמה חודשים ואז קרה מקרה ונתקעתי בלי מטען, נכנסתי לתחנת דלק (לא זוכר את השם) וקניתי מה שאני חושב שדומה למה שקנה מתנסאב, מתאם קטן עם שני שקעים שעל אחד כתוב 2.1A ועל השני 1A. של חברת ATS. האריזה פשוטה עם חצי אליפסה צהובה בצד למעלה שעליה כתוב ".Better. Faster" ב- 40 שקלים. מה אני אגיד. בטר זה לא ופאסטר בטוח לא. גם כשהמסך כבוי והמכשיר לא עושה שום פעולה הסוללה נפרקת. יותר מזה, אחרי נסיעה ארוכה הגעתי הבייתה, ניתקתי את המטען והטלפון נכבה. הווה אומר המטען רק החזיק אותו על life support. אחרי המקרה נכנסתי למנטה וקניתי את המטען השלישי של פוג'יקום.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
תתחדשו

http://www.ebay.com/itm/PLEOMAX-USB-2-PORT-Car-Charger-for-SAMSUNG-Galaxy-S-2-3-4-NOTE1-2-3-LG-Optimus-/121232570798?pt=US_Other_Cell_Phone_Accessories&hash=item1c3a0639ae

משתמש בזה כבר דיי הרבה זמן ואני מרוצה.

גלקסי S2, בשימוש עם WAZE אחוזי הסוללה עולים.

קניתי תודה!

מבירור באתרים בארץ המטען הזה ללא הכבל USB עולה באיזור ה80 ש"ח.

פורסם
כל מטען יטען את הפלאפון בצורה טובה, אבל צריך מטען שיטען גם כאשר WAZE דולק.

כי כיום יש לי מטען ב39.90 מ"YELLOW", לדוגמה... והוא טוען מעולה, אבל כאשר WAZE דולק אצלי, האחוזים יורדים.

לגבי מה שכתבתי,תקף גם לגבי הטענה בזמן שוייז עובד (רק שאז,אני מחכה שהמכשיר "יירד" ל30%,ואז מחבר ומטעין :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מה שזול עולה ביוקר.

לאחר שהחלפתי 3-4 מטענים ו-3-4 מעמדים החלטתי להשקיע בשניהם כמו שצריך.

מטען:

Anker Car Charger 18W 3.6A

מטעין שני סמארטופנים במקביל, אפשר גם להטעין טאבלטים (!)

הוא פשוט סוס עבודה, מטעין את הסוללה בכל מצב. גם אם ה-WAZE פתוח, ואני שומע רדיו אינטרנטי שמשודר ב-BT לרדיו של הרכב.

(תכפיל את זה לשני מכשירים והוא עדיין יטעין אותם..)

http://www.ebay.com/itm/Anker-Car-Charger-18W-3-6A-Full-Speed-Charges-iPads-Smartphones-Black-/221264491402?pt=US_Cell_Phone_PDA_Chargers&hash=item338464338a

(טיפ: שים לב שהחברה הזאת מייצרת גם סוללות חלופיות לסמארטפונים ברמה מאוד גבוהה. הזמנתי סוללה לגלקסי 2 ואני ממש ממש מרוצה)

מעמד:

אף אחד מהמעמדים לא הצליח להידבק לי לדשבורד, והחזקים מבינהם נפלו אחרי יום.

עדיין לא הרגשתי מעמד מספיק יציב ובטוח - עד שקניתי את המעמד הזה:

Neo Grab Car Mount

http://www.ebay.com/itm/Neo-Grab-Car-Mount-for-smartphone-iPhone-Galaxy-Note2-Galaxy-S4-/261234070586?pt=US_Mounts_Holders&var=&hash=item3cd2c3943a

לא עוד מעמד סיני מפלסטיק שביר.

מעמד קוריאני אמיתי, חזק ויציב כמו אפוקסי על הדשבורד.

ואחד הדברים שאני הכי אוהב אצלו - אתה יכול להכניס ולהוציא את הטלפון ביד אחת (תמונות וסרטון להמחשה נמצאים בעמוד באיביי).

זה נשמע כמו תכונה שולית, אבל ביומיום היא מאוד פרקטית ונוחה.

אפשר למצוא את המעמד גם במחיר נמוך יותר, חפש באיביי מוכרים אחרים.

אחרי שקניתי את שני אלה - סופסוף מצאתי שני דברים שבאמת עושים את העבודה כמו שצריך 8)

• תוכן חדש...