Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופרמיני עד 55K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היינו באותה התלבטות לא מזמן.

גם אנחנו זוג צעיר עם ילד קטנטן, התקציב היה כמעט זהה.

אני צימצמתי את האפשרויות בסופו של דבר לפולו החדשה, פיאסטה ופונטו איבו, כולן עם חמישה כוכבי בטיחות, כאשר לכל אחת יש יתרונות כאלו ואחרים.

אנחנו בחרנו בפיאסטה הידנית, אני חושב שהבגאז שלה לא רק שמספק מספיק נפח בז'אנר הסופר מיני, אלא שיש לו פתח כלכך נוח ונגיש.

בהנחה ותלך על הידניות כולן מאוד מומלצות, בהנחה ולא, יש הבדלים מהותיים באוטומטיות שים לב.

בפונטו הגיר הוא רובוטי וזה דבר שיש צורך להתרגל אליו, הגיר בפיאסטה הוא רק 4 הילוכים, ובפולו יש dsg שמידי פעם מושמץ.

פורסם

לגבי i10 - חשבתי עליה בהתחלה, אבל מאחר שהאוטו אמור לשמש אותנו כ״אוטו ראשון״, העדיפות היא לאוטו קצת יותר גדול.

לגבי פולו - האמת שלא בדקתי כי הייתי בטוח שלא בליגה של התקציב שלי, אבל אולי אבדוק בכל זאת. בכל מקרה, למרות שגיר ידני די עושה לי את זה, יש לי תחושה שהוא יפסיק לעשות לי את זה אחרי יומיים-שלושה, ולכן העדיפות היא לאוטומט/רובוטי.

• תוכן חדש...