Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מבין שהאוטו ישן והזמן עושה את שלו, אבל ממש נמאס לי מכל הרעשים מהפלסטיקים של האוטו (בלנו 96)

איך אפשר להפסיק אותם ? מאיפה אפשר לקנות בידוד ולשים מתחת לכל הפלסטיקה של הרכב ?

תודה !

מחפש פנסי ערפל לקליאו בי 2001 RTE :-)

החלפת קלאץ וציריות Clio B 1.2 8v 2001

פורסם

מלבד הבידוד. יש לשים לב שכל הקליפסים והברגים קיימים.

אם הם עייפים, להחליף. קליפסים זה לא דבר יקר.

נסה לאתר את מוקדי הקרקוש השונים.

M-TECH E46

פורסם

מצטרף לקודמי ותורם פני נוסף:

אם חלק מהרעשים נוצרים ע"י חיכוך של פלסטיק בפלסטיק בנקודות החיבור בינהם, ניתן לשמן את החריצים באמצעות ספריי סיליקון או מחדש פלסטיקה שומני.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

הפתרון היעיל ביותר לדעתי ומנסיוני הוא שימוש בפיסות לבד - זה זמין, זול, קל לעבודה, לא דורש טיפול עתידי ופותר הכי טוב את מוקדי הרעש לאחר שאיתרת אותם. כמובן שהשלמת קליפסים חסרים היא שלב ראשוני, אבל גם אם אין אפשרות להשלמה או כשיש חלקים שבורים, לבד יפתור לך את הרוב.

לפני הרבה שנים היתה ברשותי רנו 5 GT Turbo שקרקשה אותי למוות - חצי יום עבודה עם איתור הבעיות (זה החלק הכי מאתגר בהשתקת הרעשים) ודחיסת לבד במקומות הנכונים הפכה את הרנו לחסרת קרקושים באופן די מוחלט. בשלב מסויים בחיי היתה לי סיטרואן BX, דגם שקרקושים בתא הנוסעים היה ב-DNA שלו כבר מפס הייצור ואין לי ספק שאחרי פרוייקט הלבד שעברה היתה ה-BX ה"מהודקת" בעולם...

The older you get, the better you used to be

פורסם

כמו שאמרתי.

לפני שאתה מתחרע על הרכב, תבדוק את המוקדים השונים בהם יש לטפל.

אין טעם כרגע לפרק את כל הרכב ולדחוף ספוגים בכל פינה, נכון?

לאחר איתור המוקד, תבדוק מהי הסיבה שבגינה האזור מקרקש.

חסר בורג? תשלים. קליפס עייף? תחליף.

לאחר בדיקה אתה תדע מה בדיוק אתה צריך. אין סיבה להזמין עכשיו 100 קליפסים.

M-TECH E46

פורסם

אל תתחרע זה כבר מאוחר חחח

תאמת חסרים הרבה ברגים וקליפסים, ברגים השלמתי.

עכשיו מאיפה אני יכול להביא קליפסים בגדלים שונים לאזורים שונים ברכב ?

חסר לי בצדדים של הרצפה, בדלתות, ובבגאז

מחפש פנסי ערפל לקליאו בי 2001 RTE :-)

החלפת קלאץ וציריות Clio B 1.2 8v 2001

• תוכן חדש...