Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן!

מי מהם עדיף? בגודל 5.25 אינץ, אותו מחיר...

זה די דחוף...

נ.ב

כבר עשיתי חיפוש...

יוגברו ע"י פלטיניום אודיו 1200

מגאן 265

פורסם

אף אחד לא יודע?

זה די דחוף, הזמנתי פולס, ואני מתלבט אם לבטל ולהזמין מילניום...

עשיתי חיפוש, ולא היו שם תגובות חד משמעיות, חלק אמרו שהמילניום טוב, וחלק אמרו שהוא מיושן יחסית לפולס, ולא איכותי...

מגאן 265

פורסם
אף אחד לא יודע?

זה די דחוף, הזמנתי פולס, ואני מתלבט אם לבטל ולהזמין מילניום...

עשיתי חיפוש, ולא היו שם תגובות חד משמעיות, חלק אמרו שהמילניום טוב, וחלק אמרו שהוא מיושן יחסית לפולס, ולא איכותי...

פה הבעיה שחלק אומרים ככה וחלק אומרים ככה עשו לי פעם מבחן עיוור על 2 הקומפוננטים האלה ולא ממש ידעתי מה זה מה...

אני חושב שהם מאוד דומים

פורסם

יש לי עוד בעיה, באתר של מורל כתוב שהמילניום 100 וואט RMS, בעוד שבאתר שמוכרים אותם כתוב שהם 150 וואט RMS. ואני יודע שהפולס הם 120 וואט RMS... לפי מה שהבנתי שני הקומפוננטים נמכרו במקביל באותה תקופה, והמילניום נחשב יותר איכותי ויוקרתי. זה נכון?

מגאן 265

פורסם

הם לא נמכרו באותה התקופה

הפולס יצא לאחר המילניום, והם נחשבים לאותה הרמה.

יכול להיות שההבדלי כוחות מתבטאים בגודל הוופר של הסט שמיוחס אליו.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
הם לא נמכרו באותה התקופה

הפולס יצא לאחר המילניום, והם נחשבים לאותה הרמה.

יכול להיות שההבדלי כוחות מתבטאים בגודל הוופר של הסט שמיוחס אליו.

אז אתה אומר שזה לא משנה ממש איזה מהם אני אקנה? המחיר זהה, הגודל זהה, ולפי מה שאתה אומר גם האיכות זהה...?

מגאן 265

פורסם

לפי דעתי, אל תרכוש אתם בכלל.

לפי דעתי הם בכלל לא עונים לתמורה של המחיר שלהם.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אם היית שומע את המילניום עם 40 וואט, אתה היית שואל איזו יצרנית רכבים תבייש את עצמה.

ה RS6 לא בתקציב לפי מיטב ידיעתי ..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

דרך אגב, השימוש במעבד הצלילים היוקרתי הזה.

הוא בעצם תחליף לקרוס של הקומפוננט ?

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
אז מה אתה היית רוכש מתן?

איך ה RS6 של קיקר? :)

בקשר לקומפוננט של קיקר שמעתי עליהם רק דברים טובים יצא לי לשמוע אותם אבל בחפיף לא ממש היה לי זמן לשבת ובאמת לשמוע ולבדוק בכמה סוגים של שירים

בקשר למה שאני הייתי הולך זה במידה וניתן לאסוף עוד כמה גובות אז הייתי הולך על דוטק שיש הבדל ענק בביצועים

אם אני בוחר אחד מהשנים

אז הייתי הולך על הפולס שהוא יותר חדש...(יכול להיות לזה התרונות וחסרונות )

• תוכן חדש...