Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתי אבל שוב לא בצורה שבאמת אני יכול לתת חוות דעת עליהם הם נשמעים טוב זה בטוח

אני ישר יזהה שזה לא רמקול ב 2 שקל

אבל בקשר להשוואה סורי לא ממש עשיתי כי לא היה לי זמן לזה

פורסם

אתם בטוחים שהעלות של ה RS

כלכך נמוך ?

היתי בטוח יותר, בכל אופן שמעתי אותם, אחלה קומפוננט

לא היתי משווה בכלל לדוטק, הקיקר לא רואים אותם ממטר.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אני לא מבין מה כולכם מתלהבים כ"כ מהדוטק, כבר נמאס לשמוע עליו.

קומפוננט די בינוני שלא שווה את המחיר שלו, לדעתי הפולס יותר משתלם!

(ללא כוונה להעליב אף אחד)

נ.ב

הפולס זה המחליף של המילניום לפי מיטב ידעתי.

ג'ניה

:king:

פורסם
יש לי עוד בעיה, באתר של מורל כתוב שהמילניום 100 וואט RMS, בעוד שבאתר שמוכרים אותם כתוב שהם 150 וואט RMS. ואני יודע שהפולס הם 120 וואט RMS... לפי מה שהבנתי שני הקומפוננטים נמכרו במקביל באותה תקופה, והמילניום נחשב יותר איכותי ויוקרתי. זה נכון?
תקשיב ידידי, אין מצב, אבל בחיים שהפולס ו/או המילניום מתקרבים בכלל ל 100w rms אני לא חושב שאתה מבין על איזה עוצמות אתה מדבר פה, רמקול מיד בקוטר של "5.25 או "6.5 שיכולים לקבל 100w rms לא נמכרים במחירים מצחיקים כאלה, הקומפוננט שלי שעולה 1300 שקל בארץ הוא 65w rms וזה הרבה מאד

ואני לא בא להתנשא, היו לי קומפוננט "5.25 מילניום והם נשרפו לי כי חשבתי ברוב טפשותי שהם מסוגלים לעמוד ב 50w rms

פורסם
אני לא מבין מה כולכם מתלהבים כ"כ מהדוטק, כבר נמאס לשמוע עליו.

קומפוננט די בינוני שלא שווה את המחיר שלו, לדעתי הפולס יותר משתלם!

(ללא כוונה להעליב אף אחד)

נ.ב

הפולס זה המחליף של המילניום לפי מיטב ידעתי.

ג'ניה

שמעה אחי אני דיי מסכים איתך!

א-ב-ל

אנחנו (אני) לא שמענו את הדוטק עם איטום עם הגברה בריאה וHU איכותי אז קשה ליצפות משהוא..

אבל מהתנאים הקיימים מגנאט ב300 שקל לא נופל מימנו...

פורסם
שמעה אחי אני דיי מסכים איתך!

א-ב-ל

אנחנו (אני) לא שמענו את הדוטק עם איטום עם הגברה בריאה וHU איכותי אז קשה ליצפות משהוא..

אבל מהתנאים הקיימים מגנאט ב300 שקל לא נופל מימנו...

זה היה אחד הדברים הכי חזקים ששמעתי !

אני לא מזלזל במגנאט הזה הוא אחלה של רמקול שווה את המחיר שלו

אבל איך אתה בכלל משווה בינהם ?!

מורל ידועים שהם זולים בארץ בגלל שמיצרים אותם פה !

פורסם
זה היה אחד הדברים הכי חזקים ששמעתי !

אני לא מזלזל במגנאט הזה הוא אחלה של רמקול שווה את המחיר שלו

אבל איך אתה בכלל משווה בינהם ?!

מורל ידועים שהם זולים בארץ בגלל שמיצרים אותם פה !

תשים לב שאמרתי בתנאים הנוכחים לא סופי!

איך אני משוווה שמעתי את שלך ושל עוד אנשים והמגנאט פשוט לא נופל מימנו באמת!

ומה זה קשור ליצור בארץ?

תאמין לי מתן זה לא אישי באמת אם אתה מרוצה אני לא יכול להגיד כלום!:-P

אבל כימעת כול קומפוננט אחר בתקציב של 900-800 שקל עדיף דוגמה= הMBQ של אבי(DIABLO)

פורסם
תקשיב ידידי, אין מצב, אבל בחיים שהפולס ו/או המילניום מתקרבים בכלל ל 100w rms אני לא חושב שאתה מבין על איזה עוצמות אתה מדבר פה, רמקול מיד בקוטר של "5.25 או "6.5 שיכולים לקבל 100w rms לא נמכרים במחירים מצחיקים כאלה, הקומפוננט שלי שעולה 1300 שקל בארץ הוא 65w rms וזה הרבה מאד

ואני לא בא להתנשא, היו לי קומפוננט "5.25 מילניום והם נשרפו לי כי חשבתי ברוב טפשותי שהם מסוגלים לעמוד ב 50w rms

הגברה של 50 וואט, יכולה לשרוף את המורל, זאת לא הוכחה שהוא לא עומד בהספקים.

לפי דעתי גם כן , הוא לא מתקרב להספקים המיוחסים לו, והוא גם לא עומד בתשלום שמשלמים עליו.

אבל איל טוען אחרת, הוא סיפר שבעבר הוא חיבר את הקומפוננט להגברה באיזור ה100 וואט.

בכל אופן, אי אפשר ממש לדעת כמה וואט זרם לקומפוננט, אבל היתי לוקח את זה כתור אינדקציה לכוח שלהם.

(גם אם רמקול מקבל 100 וואט, זה לא בהכרח אומר שהוא חזק יותר..)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...