Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוזוקי אלטו אוטומטית, 2012

הרכב רועד ולפעמים זה די מציק.

מביקור אחרון במוסך הובטח לי כי אפשר להחליף את תושבות המנוע וכי דבר זה אמור לשפר את הרעידות.

בפעם האחרונה ביצעו איזשהו ניקוי וזה אכן עזר, אבל עדיין הרכב רועד בעצירות.

מה דעתכם? להתעקש על החלפה במוסך?

מישהו התנסה?

פורסם

שמעתי כמה פעמים בדגמי 2013 זה שופר,בכול מקרה מנועי 3 צילנדרים אכן רועדים בעמידה,אבל למוסך יש פיתרון,למה לא,תחזור לעדכן אותנו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ככה זה הרכב הזה,בכלל לא סביר שתושבות מנוע הלכו אחרי שנתיים.

הרכב עם 15K ק"מ לאחר שנתיים, הוא בקושי זז. פשוט לפעמים זה נסבל, לפעמים זה בלתי נסבל.

אמי נוסעת בו ורוב הנסיעות מאוד קצרות אז לא מרגישים, אבל לפעמים זה מרגיש כאילו נוסעים במונית.

כמו שאמרתי ניקוי כלשהו עזר קצת, והתושבות יכולות אולי לשכך את הרעידות, ננסה ונראה.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הרעידות ברכב לאחר ההחלפה, הן יותר עדינות וכעת בקושי מורגשות.

מזל שסוזוקי החליפו לנו את החלק באחריות, כי הרעידות האלו ממש הפריעו לי...

נקווה שבעתיד נוכל לקנות רכב יקר יותר עם מנוע נורמלי.

פורסם

יכולת לקנות רכב טוב יותר באותו הכסף.

חבל שאנשים לא מבינים שלפעמים רכב משומש עדיף יותר מחדש.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אני הייתי מסתפק בידני, הרכב משמש את אמי, ועוד הרבה אמהות ברחבי הארץ שביקשו אך ורק רכב קטנטן ואוטומטי, שמתניע כל יום הלוך חזור לעבודה.

• תוכן חדש...