Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא ממש, אבל כמויות הסמים, האקדחים והרימונים שהיינו תופסים, גרמה לי להאמין בשיטה.

אם אתה מתנגד לחיפושים כאלו, תהיה מוכן לסוחרים שיחכו בשער של בית הספר של הבן שלך.

פורסם

saay222

אתה יכול לפרט מה הייתם עושים? איפה שירתת? או שזה מסווג?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לא מסווג בכלל, סתם שירות חי"ר רגיל ומעפן, בין שאר המטלות, היינו תופסים מחסומים עם המשטרה, הם היו דואגים לסמים, אנחנו לכל שאר הדברים.

פורסם
מדינה דמוקרטית הבחור התנהג בסדר גמור, וחזר ואמר שזו לא הפעם הראשונה שעושים לו את זה,

מעניין איך אתם הייתם מגיבים במצב כזה.

מה הקשר מדינה דמוקרטית? ומה זה משנה אם הוא אמר שזאת לא הפעם הראשונה שעושים לו דבר כזה?

איך אני הייתי מגיב במצב כזה? מכיוון שאני לא עבריין, הייתי מדבר איתם בנימוס ולא כמו לזבלים, נותן להם לחפש מה שהם רוצים כל עוד הם לא עושים נזק, ונוסע לשלום. אבל הטמבל הזה מדבר אליהם בצורה שאני אשכרה מופתע שלא דפקו לו איזו כאפה מצלצלת.

אני אומר לך מה שאני יודע, והיו מפרקים לו את הרכב כל שני וחמישי.

והוא לא היה סוחר, ולא הואשם בסחר. וגם אם מישהו הואשם בסחר,

זו לא סיבה לפרק לו את הרכב כל שבוע ללא סיבה מוצדקת.

אני לא מצליח להבין. למה בדיוק עצרו אותו כל שני וחמישי? אולי אני חי בהזיות אבל כשאני נוסע לי למקומות, לא נראה לי שניידות בודקות לי את המספר באופן קבוע, וכל עוד אני נוסע כחוק, אף שוטר גם לא עוצר אותי סתם. אז אותו לא סתם שעצרו סתם כי בדקו לו את המספר במסוף מתוך שעמום, אלא אחרי זה אפילו השקיעו ופירקו לו חצי אוטו פעם אחרי פעם?

מצטער, נשמע לי מוזר מדי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

עד לפני שנתיים-שלוש הסתובבו להם באיזור מכללה מסויימת זוג בלשים שהיו מפרקים להנתאם בערבים רכבים של סטודנטים, בעיקר כאלו בעלי ראסטות או סממני "חזרתי מהודו" למיניהם. לטענתם הקבועה היה חשד סביר - סטודנטים הם סטלנים ולכן יש להם סמים ברכב. למה זה הפסיק? סוף סוף מישהו תיעד ופנה למח"ש או לבית משפט והסיפור הפסיק.

אז להפסיק את החיפושים אצל חשודים? לא. אבל כן לבדוק מה זה חשד סביר ומה זה סתם היטפלות לאזרח.

לעניין הסרטון - הבחור לא חכם במיוחד ונראה כאילו הוא מההתחלה מחפש את העימות עם השוטרים כדי לגרום להם לצאת רע בצילום.

פורסם

רוני, בודקים חלק מהרכבים בחלק מהמקומות. אולי זה נשמע לך מוזר,

אבל זה מה שהיה בפועל. עובדה שאחרי שהוא העביר את הבעלות על

שם קרוב משפחה שלו, הפסיקו להטריד אותו.

וכן, שבודקים במסוף ורואים עבר פלילי על סמים, אז עוצרים לבדיקה וגם

מפרקים חלקים מהאוטו. לא תמיד מפרקים, אבל תמיד מחפשים, וכל זה

ללא שמירה על פרטיות חו״ח, ואותו בחור היה מדבר יפה אל השוטרים,

שמצידם בהרבה פעמים התייחסו אליו מאוד לא יפה.

פה ושם היו כאלה שראו שמדובר בבחור שחזר למוטב, והניחו לו, או

שבאמת זזו איתו למקום צדדי, ושחררו אותו לדרכו.

גם אם אדם טעה בחייו, לא צריך להעניש אותו עד מותו, ואני מצפה

משוטרים שיידעו להבחין במקרים כאלה. זה לא נראה לי כל כך קשה

לראות במי מדובר, וגם אז יש דרך לעשות את הדברים.

פורסם

אז להפסיק את החיפושים אצל חשודים? לא. אבל כן לבדוק מה זה חשד סביר ומה זה סתם היטפלות לאזרח.

+1

אי-אפשר היה לנסח את זה טוב יותר.

פורסם

לא יותר פשוט להביא כלב שירחרח ויצביע על נקודות רלוונטיות?

כמו שאמרו, כנראה יש מידע מודיעיני על הבנאדם.

לדעתי עדיין אפשר להחביא להם במקומות שרק כלב יכול למצוא בהם, אולי יגרם קצת נזק לחומר מהחום (אם בכלל, לא יודע לא נגעתי בחרא הזה).

הכל תלוי עד כמה רוצים להשקיע.

(כנראה שראיתי יותר מידי "משטרת הגבולות", שם הם תופסים קוקאין בתוך בוכנה אורגינל (ייצוקה, לא מרותכת) עד כמה שאני זוכר.)

לגבי הסרטון השני עם הבנאדם שצועק, חבל שלא שמו לו אזיקים ונעלו אותו בתוך הניידת בזמן החיפוש.

לא סתם מחפשים אצלו כמה פעמים, שיעשה חושבים.

אני לא שולל מקרים של היטפלות (למרות שלא שמעתי על כאלה בחיים).

פורסם

אתה יודע כמה עולה להכשיר כלב לעבודה הזאת?, באותו כסף אתה יכול להכשיר לפחות 5 שוטרים חדשים, 4 יערכו חיפושים בעוד החמישי יסתתר עם ממל"ז מאחורי שיח...

פורסם
אולי אני חי בהזיות אבל כשאני נוסע לי למקומות, לא נראה לי שניידות בודקות לי את המספר באופן קבוע

בדיוק ראיתי השבוע בדיסקברי על מערכת חדשה שמותקנת כרגע בניידות משטרה בארה"ב, היא מסוגלת "לזהות" סביבה עד 50 לוחיות רישוי בו זמנית, לעבד אותן, להריץ חיפוש ולהתריע במקרה של מכונית גנובה/ חשודה/ ללא טסט וכו'.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

:lol: איפה ראית שזה של בילוש?

במידה וזה נכון, במקום לפרק את הרכב כמה שעות, פשוט הייתי קורה לבנדוד הראשון שעובר ברחוב, כמה דקות והרכב מניע.

פורסם

אני בעד החמרה עם עבריינים, אבל לדעתי מה שעשו לקורולה זה מיותר. להקפיץ כלב שירחרח ובמידה וימצא משהו לפרק נקודתית יכל להיות הרבה יותר יעיל.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

אתם זוכרים שבסופו של דבר אנחנו נשלם על ההרכבה ?

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:

• תוכן חדש...