Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעלי נקסוס 5 התפקדו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי בחנות האמריקאית של גוגל ושלחתי לחבר באמריקה שהביא לי אותו כשביקר בארץ.

יצא 1575 שקל לדגם 32 גיגה

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

אני ביקשתי ממכרה לקנות בארה"ב, יצא 1515 ש"ח כולל עמלת העברת מזומן דרך ווסטרן יוניון (אל תשאל) של 42$.

זה האנדרואיד השלישי שלי, לפניו היה גלאקסי נקסוס ועוד לפניו היה דיזייר שעד היום משרת את אבא שלי נאמנה.

בניגוד מוחלט לביקורות שקוטלות את נפח הסוללה, לא קרה לי אפילו פעם אחת שנתקעתי איתו, זה הטלפון הראשון שאני מוצא את עצמי לא מטעין כל יום בלי שום חששות.

המצלמה סבירה ומספקת לחלוטין בשביל שימושי אינסטבוק ודומיהם או כדי לתפוס תמונות "און דה פליי". בשביל צילום פרופר יש מצלמה נורמלית.

התוכנה של LG ללא ספק מושקעת ומלאה בפיצ'רים מגניבים ומעניינים, אבל נקסוס קונים בשביל עדכונים מהירים וקהילת מפתחים גדולה. אם זה משהו שמדבר אלייך, אין לו תחליף. אם אתה רוצה מכשיר ש"יעיף לך ת'סכך" ישר מהקופסא הייתי הולך על הG2 או נוט 3 (שיקרים משמעותית, ואני מניח שזה גם זה שיקול)

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

לא מבין את התלונות על המצלמה, אצלי במחלקה בצבא הנקסוס 5 שלי משמש כמצלמה הרשמית, אייפון וגלקסי 3 לא ברמה שלו. כמובן שאני מצלם תמיד עם הHDR+.

גם הסוללה מאוד חזקה, אולי של הLG יותר, אבל אפשר לסיים יום עם דיי הרבה משחק בטלפון בלי לחבר למטען עד הלילה.

ואין כמו אנדרואיד נקי, לא מעניין אותי בכלל מה LG עשו, אין מצב שהמכשיר שלהם יקבל עדכונים כמו הנקסוס והוא בטוח לא עובד מהר כמו הנקסוס.

עלה לי 1400 ל16 ג'יגה, נקנה בPLAY STORE והובא ע"י מישהו שהיה שמה.

ומי שהתלונן פה שנשבר לו המסך, חוץ מהטענה הסופר מוזרה שלך על המצלמה, כמה הזוי צריך להיות כדי ללכת עם הזכוכית הזאת בלי כיסוי??

דרך אגב לפני הנקסוס 5 היה לי נקסוס 4 שמכרתי ב1200 ונקנה ב1400 ולפני זה היה לי גלקסי נקסוס שנקנה ב1400 ונמכר ב1400. אז נקסוסים אפילו שומרים ערך בצורה מעולה ולשדרג כל שנה עולה חינם\גרושים :)

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
שמע, אני בחרתי בנקסוס 5, ויוצא לי לשחק על בסיס יומיומי ב-LG G2, ואני לא מצטער על הבחירה.

אז נכון שהסוללה של ה-LG טובה יותר, וגם המסך, וגם המצלמה. אבל המכשיר עבה, מכוער, ופשוט לא עובד חלק כמו הנקסוס 5.

הנקסוס 5 זו באמת החוויה האנדרואידית הראשונה שאשכרה מזכירה את האייפון בחלקות שלה.

מבחינת טיב המכשיר ה LG G2 מנצח בהכל בתאכלס, מלבד המראה, כן הוא מכוער :p

זו הסיבה שלקחתי HTC ONE את האמת, שהתלבטתי גם בין הנקסוס לנ"ל.

אבל אם צורת המכשיר לא משנה לפות"ש והוא מעדיף משהו חזק וטוב יותר - עדיף לו לקחת את ה G2, המכשיר מעולה והיום נמכר במחיר זול יחסית שדומה מאוד לנקסוס.

Opel Adam S 2017

פורסם

מצטרף לדיון ברשותכם.

אני רוצה להחליף את האייפון 4 הישן שלי, כבר מיציתי אותו ודיי מספיק עם כל ההגבלות האלה והאייטונס וכל הבלאגן.

ההתלבטות היא בעיקר בין הנקסוס 5, לLG G2, אני לא מצליח להחליט סופית למרות שאני נוטה לLG בגלל כמה סיבות, חלקן: הסוללה, הבנתי שהיא טובה בצורה משמעותית. המצלמה, ויש לו אפילו אופציה להיות שלט אוניברסלי ככה על הדרך, כי יש חיישן אינפרא.

מה הייתם ממליצים? הנקסוס 5 והוא עומדים על אותו מחיר בערך.

פורסם

זו בדיוק ההתיחסות שלי בפוסט השני או השלישי בשרשור. אמנם נושא פסי ה-LTE הפך לפלונטר די מורכבב, אבל בסופו של דבר הרשתות הישראליות צפויות לפעול בפסים האירופיים 1800 ו-2600, וזה מה שחשוב. כל השאר הוא עניין של שימוש בחו"ל, עניין משני.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...