Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעלי נקסוס 5 התפקדו

מיניקיפוד
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

נמאס לי מהסלולרי הנוכחי, מאוכזב וחבול אני מחפש מחליף.

החלטתי ללכת הפעם על נקסוס.

אשמח לשמוע דעות לפה ולשם, דרכי יבוא (חוקי) לארץ, וגם מי יודע להגיד לי מה ההבדל בין D820 ל-D821 ?

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המידע החשוב לך נמצא כאן, כאן וכאן. עד כמה שאני מבין אתה צריך את ה-D821.

אורנג' פרסמו היום שהם בשלבים מתקדמים של פרישת רשת LTE בפסי 1800 ו-2600 מה"צ. עד כמה שאני מבין אלה התדרים הצפויים להיות בשימוש בארץ

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממליץ לך לבדוק גם את ה Lg G2 אם התקציב מאפשר לך. לאחר שהיה לי נקסוס וגלקסי אס 4 אני חייב לציין שהפעם אל גי עשו עבודה יוצאת מן הכלל והטלפון פשוט מדהים מכל הבחינות, גם מערכת של אל גי שהולבשה על האנדרויד מוסיפה מכל הבחינות ונותנת את הטאץ' הסופי שכלכך חסר בהרבה מכשירי אנדרויד. מבחינתי כרגע זה אחד ה מכשירי האנדרויד שקיימים בשוק.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אחלוש של טלפון, ומה שאני אוהב במיוחד זו הסוללה שאשכרה מחזיקה יום למכור מסכים כמוני.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צודק, איך שכחתי לציין את גולת הכותרת של האל גי שזו הסוללה המדהימה שלו! סוף סוף טלפון שהסוללה שלו באמת מחזיקה יום שלם ללא אף טעינה באמצע היום, עם שימוש אגרסיבי של שיחות, אינטרנט ו whatsapp, מיילים ומה רק לא.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בענק מכל הבחינות, ואת זה אני אומר מניסיון עם שתי המכשירים הנקסוס והאל גיי גי 2.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המידע החשוב לך נמצא כאן, כאן וכאן. עד כמה שאני מבין אתה צריך את ה-D821.

אורנג' פרסמו היום שהם בשלבים מתקדמים של פרישת רשת LTE בפסי 1800 ו-2600 מה"צ. עד כמה שאני מבין אלה התדרים הצפויים להיות בשימוש בארץ

תודה! כל הטבלאות האלו בלבלו אותי לגמרי. משום מה מוכרים את שני הסוגים בארץ ולא ברור לי למה.

ממליץ לך לבדוק גם את ה Lg G2 אם התקציב מאפשר לך. לאחר שהיה לי נקסוס וגלקסי אס 4 אני חייב לציין שהפעם אל גי עשו עבודה יוצאת מן הכלל והטלפון פשוט מדהים מכל הבחינות, גם מערכת של אל גי שהולבשה על האנדרויד מוסיפה מכל הבחינות ונותנת את הטאץ' הסופי שכלכך חסר בהרבה מכשירי אנדרויד. מבחינתי כרגע זה אחד ה מכשירי האנדרויד שקיימים בשוק.

החלטתי שאני לא הולך על המכשיר הכי מפוצץ או עם המפרט הכי מרשים, וגם אורך חיי סוללה פחות קריטי לי. אני תמיד ליד מחשב או שקע ברכב. הפתרון של גוגל עם מכשיר ביניים ומערכת הפעלה ללא כל תוספים קוסם לי.

ונשבר לי מאייפון.

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמע, אני בחרתי בנקסוס 5, ויוצא לי לשחק על בסיס יומיומי ב-LG G2, ואני לא מצטער על הבחירה.

אז נכון שהסוללה של ה-LG טובה יותר, וגם המסך, וגם המצלמה. אבל המכשיר עבה, מכוער, ופשוט לא עובד חלק כמו הנקסוס 5.

הנקסוס 5 זו באמת החוויה האנדרואידית הראשונה שאשכרה מזכירה את האייפון בחלקות שלה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני דיברתי על הנקסוס 5 לגבי הסוללה, היא מספיקה בהחלט.

וכמו שציינו פה, אנדרואיד ישר מגוגל, חלק ובלי שטויות שהיצרנית הלבישה עליו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז לי יש נקסוס 5 מהרגע שיצא, להגיד שאני מתלהב? לא ממש...

המצלמה של המכשיר עלובה מאוד, הרבה תמונות יוצאות לא חדות או צבעים לא נכונים למרות ההבטחה שזה היה אמור להיות מתוקן בעידכון האחרון.

לי למשל עכשיו גם נשבר המסך, הטלפון נפל וכל המסך התפוצץ לא איזה סדק או משהו... העיצוב הוא שהזכוכית מגיעה עד הקצה של הטלפון אז כל מכה בפינה או בצד יכולה לפוצץ את כל המסך לי בכל מקרה זה פעם ראשונה אי פעם שנשבר לי מסך.

הבעיה היותר גדולה שאף אחד לא יודע לתקן את זה, המסך, הזכוכית והמסגרת פלסטיק של הטלפון הן חלק אחד! כדי לתקן את זה העלות היא כמעט כמו של טלפון חדש.

לגבי ביצועים וכו' אני חושב שהיום כל הטלפונים החדשים יעשו בערך אותו דבר, כן הוא מאוד חלק ויחסית נוח. הבטריה בHTC ONE שהיה לי לפני הייתה יותר טובה ובטח שהרמקולים היו הרבה יותר טובים.

אני סך הכל מרוצה אבל לא יותר, אני מחכה לדור חדש של טלפונים ואני אחליף שוב.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

התוכנה של LG מפוצצת בפיצ'רים מעניינים, אבל היא גרועה בעיצוב.

גם עדכוני התוכנה שלהם לא מזהירים.

לעומת זאת, לנקסוס 5 יש את ממשק ה אנדרואיד הטוב ביותר שקיים כיום.

בנוסף יש לו את התמיכה המיידית של גוגל בעדכונים. לך עליו, לא תתחרט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דעתי היא להיפך, דווקא התוכנה של האל גי בעלת העיצוב הכי יפה בעיני שיש כרגע על אנדרויד והוא מגיע כסטוק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...