Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה על הסבלנות.

אגב אולי 105E? מעט מעל התקציב שחשבתי להוציא

אבל יש בו את כל מה שאני צריך. (שזה לא יותר מידי מעבר לסאונד נקי וטבעי)

פורסם
פיוניר זה זבל סיני

נראה לי שאלך על הקלריון

תודה

לפני שאתה זורק שטויות באוויר,ממליץ לך לקרוא קצת וללמוד כי אתה מדבר שטויות.

גם קלריון וגם פיוניר הם מכשירים יפניים.

היה לי גם קלריון ועכשיו פיוניר,אומנם אני מדבר על מכשירים ברמה גבוהה מאוד אך שניהם מלבד ממשק היו זהים כמעט לחלוטין עם איכות הרכבה דומה מאוד ואופי סאוונד דומה.

אלפיין מזמן כבר לא רלוונטים,המכשיר הטוב האחרון שהם הוציא הוא ה9887 מאז שום חידוש שונותן פייט ל702CZ ול80PRS.

חוץ מזה בכלל לא שאלו מה התקציב שלך,אין סיבה לשים רדיו דיסק ברמה על מערכת כמו שלך.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אריק 1+

זבל סיני? יותר נאמן למקור? (כי אדון נקמיצי עשה מאסטרינג בעצמו לכל מה שהוא שומע ברכב).

ולכל חסידי ה hxd2-3 שבדרך כלל תרים אחרי מוזיקת מעליות שנמצאת על דיסק מקורי מצופה זהב, אנחנו בשנת 2014 והדיסק המקורי (שאגב נשמע פשוט נהדר, גם על p99, 80prs), מוצא לעצמו מקום של כבוד ליד תקלטי הווניל (ואם כבר תקליטים אז יש קהילה ענפה שגורסת שדיסק זה זבל, רק תקליטים מכילים איכות)

או בקיצור כמה שטויות בשרשור אחד?

יוגב, באם אתה מתכוון

להכניס לרכב הגברה וסאב, ולהוציא בסביבות האלפיה על hu, לדעתי אין בכלל שאלה, רק פיוניר 80prs.

SCANSPEAK

פורסם

חיכיתי שמישהו אחר יגיב בעניין, אבל אריק ובני שיחקתם אותה.

באמת שנכתב פה המון שטויות, וזה נובע מחוסר ידע בעיקר. זבל סיני? אולי חברות כמו Dual וXsound.

מכשירים בעלי מעבדים תוצרת ארה״ב לא מיוצרים בסין.

פורסם

80prs לא מתאים לתדרים ישראלים -רדיו מאוד חשוב לי. אם יש אפשרות כייל אז אין בעיה

שאלתי כאן כמה פעמים אם מישהו הצליח לכייל? לא קיבלתי תשובה ברורה.

כל המערכות (עדיין בשלבים) תחובר עם מגברים שחלקם עדיין יש לי במחסן. (יושבים יותר מעשור שם)

סאב לא בטוח בשלב ראשוני, אולי יותר מאוחר. (רוצה סט קומפננט איכותי מקדימה +6.5 מאחור בשלב ראשון)

אגב אני עדיין מאזין לדיסקים (אודיופיל) בדיוק עכשיו אני מאזין ל BRANFORD MARSALIS

נכון שרובם עוברים למחשב/סטרימר/קבצים כאלו או אחרים אבל חלק לא קטן יישאר עם דיסקים עקב רפרטואר עשיר. (מכיר אישית אוספים של מעל 10K דיסקים מסודרים לפי ז'אנרים) תקליטים כנראה יישארו איתנו לעוד הרבה זמן.( יש לי אוסף של אלפים ופטפון די נחמד)

פורסם

באשר לזבל הסיני, שכחתי להוסיף איזה הגיג נחמד, לפני כמה ימים ראיתי (שוב) את הסרט "הג'וב האיטלקי", יש שם סצנה שבה השודדים מפנטזים על מה יעשו עם כספי השוד שלהם, לצד פנטזיות על אסטון מרטין ושאר מוצרי על, עלה שם חלום של אחד השודדים למערכת עם dsp סופר הייאנד מבית burr brown, ונחשו מה? אותה הפנטזיה היא לב ליבה של ה 80 prs, זבל סיני.

יותר בדיחת השבוע.

יוגב, עניין הכיול אכן בעיתי, אפשר להזמין מכשיר מאנגליה בו לא תהיה בעיית תדרים.

חוץ מזה שאפשר לשמוע כל תחנה עם חיבור סמארטפון דרך אפלקציית רדיו אינטרנטי, ככה שעניין הרדיו לא צריך (לעניות דעתי) להית שיקול בכלל.

שכן במחיר מאד משתלם אתה מוצא את עצמך עם מכשיר שאין שני לו היום (לדעתי).

SCANSPEAK

פורסם

חייב רדיו ישראלי מובנה במכשיר. (לא מוותר על אפשרות זו) לשמוע דרך סמארטפון

או כל אפליקציה אחרת לא רלוונטי עבורי.

צריך לבדוק כמה תעלה קנייה דרך אנגליה/אירופה כולל מיסוי

ורק אז תהיה אפשרות לדעת אם זה כדאי.

פורסם

אני חייב לחזק את הדברים יש לי ר״ד שמופיע בחתימה ואם לא הייתי צריך 4 way הוא היה הולך איתי עוד כמה שנים טובות

BMW E36 328------Pioneer p90rs

Eton PA800.4 + PA 560.2 + ECC 1200.1

Audio Development Double W600 + Double VIPERA F8

Audio Development MM4 +MM1

פורסם

שמתי לב שיש בלוחות הרבה Pioneer P80RSII לכן זה לא משהוא שלא ניתן לרכוש.(תמיד מסתובבים כמה לעומת אלפיין שכמעט אין-כוונה דגמים חדשים) הבעיה שכולם (פיוניר) לא מתאימים לתדרים בארץ.

מעבר לזה רוכשים מכשירים/מכוניות וכד' לפי צרכים,לא לפי מה הכי טוב בשוק.

כנראה שזה גם עניין של גיל -שהייתי צעיר יותר השקעתי אלפי שקלים על המערכת ברכב

הייתי קונה את הכי טוב שהיה קיים באותה עת. (היום אני יותר שקול/מתון)

פורסם

המכשיר שלי נרכש בארץ ולכן הוא כן מתאים לתדרים ישראלים

ככה גם בדגמים החדשים שנמכרים בארץ.

BMW E36 328------Pioneer p90rs

Eton PA800.4 + PA 560.2 + ECC 1200.1

Audio Development Double W600 + Double VIPERA F8

Audio Development MM4 +MM1

• תוכן חדש...