Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פענוח בדיקה עבור ..מישהו שבסוף ..משפט שם 2 נקודות..

guy11084
שימו לב! השרשור הזה בן 4024 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

מה השאלה בכלל? יש לך כאן פגיעה בשלדה + החלפת חלקי מרכב.

מעבר להשלכות הבטיחותיות לגבי איכות התיקון, יש משמעות מסחרית משמעותית.

אישית - לא הייתי נוגע ברכב הזה.

דפדף לרכב הבא.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם עדיין לא הבנת אז אני אכתוב בשפת העם: זה רכב שקרעו לו את הת*ת.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה לקחת מראש לבדיקה רכב שיש לו מנורת בדוק מנוע ומנורת כרית אוויר דלוקה? זה עדות לרכב מוזנח שלא דאגו אפילו לבדוק מה הסיפור לפני המכירה.

ואם לא ברור, לנוכח הבדיקה הגרועה של הרכב, והתאונות וכל מה שיש פה, לא!

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש מכה בשילדה זה אני יודע השאלה כמה זה חמור יעני מבחינת מחיר ביוםם ראשון אמורים להביא לי דוח שמאי ולפני זה רציתי לשאול מה אתם חושבים (ודרך אגב הבן אדם שילם תבדיקה כי הוא היתחייב ולא עמד בזה ) מנורת מנוע דולקת זה מהאגזוז לחץ וכרית אויר בטח רשום בדוח שמאי.. חוץ מיזה הרכב עבר תבדיקה טוב למרות שפה הרוב גרוע

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רכב ספורטיבי מוזנח עם תאונה ופגיעה בקצה שלדה.

ספק אם בבטיחות.

מה שמטריד יותר הוא ההזנחה שהרכב עבר.

הייתי לוקח תמורת מחיר מאוד מאוד נמוך. דרוש ישור קו רציני.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרכב עבר בדיקה טוב??

ראשית עם הנורה של כרית אוויר אתה לא תעבור טסט!

החלפה של בולמים כמה מאות שקלים.

יש לו מעיכות בתא המטען זה אומר שהרכב חטף מכה רצינית!!

יש לך בעייה שהצמיגים לא מאושרים לרכב גם על זה רכב לא יכול לעבור טסט.

קיצר חבר,הרכב במצב גרוע,עבר חיים קשים וכניראה לא טופל באהבה,איזה בעלים לא יטפל בכרית אוויר?

אתה הולך לכסף לפח.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הגלגלים שאלו יהיו הצרות שלי יש 4 ג'אנטים מקוריים בצד לא בעיה אמרתי לו שאני רוצה תג'אנטים המקורים והצמיגים בולמים טיפה חלשים זה אפשר להיתקזז במחיר מעט הכרית אויר אמרתי לו והוא אמר שידאג לתקן! הנקודה שאני שואל עליה בעיקר זה תיקוני מרכב ושילדה .. יש מצב שהיה אובדן להלכה או משו?... לפי מה שידוע לי התאונה קרתה לרכב ליפני שני ידים לפני 4 שנים היה שם משו עם הביטוח אבל הוא נשאר על הכביש כמו שאני רואה .. השאלה מה באמת שווה כלי רכב כזה.. אם בכלל..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז ניקח לצד את הצמיגים,חבר יש לך שילדה!! המרכב כבר לא חזק כמו פעם,מי שמבין בחיים לא יקנה ממך את הרכב,אל תהיה פראייר ותקנה ממנו,אני מקווה רק שאין פה קומבינה ואחרי התאונה הרכב ללא כרית,אם זה המצב כשהוא יראה כמה יעלה התיקון הוא כבר ישאיר את הרכב אצלו,אני לא מבין למה אתה מתעקש,כולנו אומרים לך שהרכב במצב לא טוב,עבר תאונה קשה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמע או שתוריד אותו במחיר בצורה משמעותית, או שהוא יתחייב לסדר את כל הליקויים שהתגלו כאן בבדיקה. אם אתה קונה את הרכב במחיר שהוא רוצה ובמצב הזה, ואני לא יודע כמה הוא רוצה, אתה תפסיד הרבה זמן\עצבים\כסף וזה לא שווה את ההנאה או הסיפוק מהרכישה של הרכב. עדיף לקנות משהו שמור יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חבל שאתה מתעקש על הרכב. הוא חטף כמה מכות רציניות ובומבה בחלק האחורי, בנוסף יש פה דברים שנכתבו מעליי שאין סיכוי בעולם שהרכב הזה יעבור טסט איתם.

מאיפה אתה יודע שהנורת מנוע דולקת בגלל האגזוז? חיברת לסורק?

אתה צריך להתגבר על הרצון שלך לקנות את האוטו הזה כי כנראה זה אוטו עם ג'נטים וקסנון והשחרות וזה מה שמושך אותך אבל א',ב' בקניית רכב זה שהשלדה שלו נקייה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נו,לפחות יש משהו טוב ברכב הזה.8)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4024 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...