Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

המצבר עזר בטויוטה פריוס 2007 שלי שבק חיים, אני מבין שזה לא מצבר סטנדרטי משהו כמו 38A יש למישהו מושג האם ניתן לשים בדגם הזה מצבר סטנדרטי?, 46A

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שלום רב,

המצבר עזר בטויוטה פריוס 2007 שלי שבק חיים, אני מבין שזה לא מצבר סטנדרטי משהו כמו 38A יש למישהו מושג האם ניתן לשים בדגם הזה מצבר סטנדרטי?, 46A

לא איפשר לסים מצבר 46 הוא לא יכנס למקום

פורסם

כן יש צינורית פלסטיק, הבעיה שיש על הקוטב החיובי מערכת של קוננקטורים שיש לה מיקום קבוע לכן המצבר חייב להיות בעל אותה מידה ומיקום הדקים, השאלה אם יש כאלו 40 אמפר של וורטה בוש?

פורסם

המצבר המקורי הוא מסוג AGM ורצוי למצוא מצבר שווה ערך למצבר המקורי.

בעקרון לוורטא יש מצבר של 45AH (הסדרה הכחולה) בכמה מילימטרים יותר גדול ועם אותו כיוון של קטבי המצבר (מינוס בצד ימין) אבל אני לא בטוח שתוכל לחבר את צינור הניקוז למצבר.

545 157 033 Varta Blue Dynamic (B33, 155)

גם לאופטימה יש מצבר מתאים לרכבך אבל המחירים שלהם מאוד גבוהים בארץ.

תעלה צילום של הנתונים הטכניים של המצבר המותקן ברכבך בכדי שנוכל ביחד להתאים מצבר תחליפי.

איזה כייף לי :)

פורסם

שלום

המצבר המקורי הוא מסוג AGM .

הוא מיוחד ואתה חייב לרכוש כזה בדיוק.

לא מומלץ להרכיב מצבר רגיל כי הוא לא יחזיק מעמד.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שלום רב,

צירוף מקרים.

בדיוק לפני יומיים שמתי לב שישהו מפרסם ביד2 מצבר חדש (באריזה) לפריוס.

אם אני לא טועה הוא מבקש בסביבות 2000 שח.

לדעתי יש לך סיכוי להשיג אותו בזול מאחר ואין לו מה לעשות איתו.

תעשה חיפוש במדור רכב - אביזרים

עריכה,

להלן הקישור.

http://www.yad2.co.il/Cars/Accessory.php?AreaID=&CarAccessoryCatID=&CarAccessorySubCatID=&CASubSubID=&Title=%F4%F8%E9%E5%F1&fromPrice=&untilPrice=

פורסם

את היתרונות התיאורטים והחסרונות של מצברי AGM אנוכי מכיר. רציתי לשמוע מבעל מקצוע מומחה כמו בני תשובה מהשטח.

איזה כייף לי :)

פורסם

נכון המצבר הינו 38A בכל מקרה, בדקתי את הנושא המצבר 45 אמפר של וורטה/ בוש לא נכנס יש דגם של בוש של 40 אמפר שאמור להיכנס , אני ממתין שיזמינו לי, אמנם זה מצבר רגיל אבל אני מניח שהוא יהיה הרבה יותר זול מהמצבר בחברה.

נקווה שיעשה גם עבודה טובה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...