Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמנו היה לי Galaxy S עם מיני-סים ברשת פלאפון, קניתי S3 שהוא עם מיקרו-סים, אבל לא דרך פלאפון.

הלכתי לחברת פלאפון, אמרו לי בהתחלה 49 שקל לסים, אמרתי להם שאין בעיה, אז שתבטל את המספר הזה, אני אצלם לא נשאר עוד דקה, אמרו שזה הנוהל כי לא קניתי את המכשיר מהם.

אמרתי להם שזה המכשיר שלי נקודה, אם הם רוצים שאני אשאר לקוח משלם אצלם שיתנו לי כלים מתאימים, וזה אומר מיקרו-סים.

בלה בלה בלה ונתנו לי סים בחינם.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

איומים על חברות סלולר זה תמיד טוב.

מעבר לזה, כשאני עברתי לפלאפון עם אייפון 5 הם רצו 50 ש"ח על ננו-סים אבל אחד הנציגים היה נחמד ולקח סים רגיל חתך לי אותו בצורה לא הכי מקצועית שהחזיקה חצי שנה בערך ואז הכרטיס התחיל לעשות לי בעיות של התנתקות מהמכשיר.

חזרתי אליהם ומסתבר שעלו המחירים או משהו בסגנון ואמרו לי 100 ש"ח לננו-סים,

אך שוב היה הנציג הנחמד שאמר לי שהוא יכול לתת לי סים רגיל בחינם.

לקחתי את הסים הרגיל הלכתי למעבדה עם קאטר שלקחה לי 5 ש"ח וחתכה את הכרטיס בצורה מעולה.

אז או שתאיים עליהם או שתחתוך ב5 ש"ח.

פורסם

א. זה טוב כשאתה מוכן לבצע את האיום ולא להתקפל בסוף.

ב. זה לא איום אלא הסבר שבלי סים מתאים, לא תוכל להיות לקוח שלהם יותר, ובהתאם לכך, אתה סוגר את החשבון שלך אצלם.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

יש סתירות בנושא זה. לפני כחודש הייתי צריך להחליף סים למיקרו-סים באורנג'. התקשרתי ואמרו לי שזה יעלה 80 ש"ח. כשהייתי בקניון, ניגשתי לעמדה של אורנג' והנציג פשוט נתן לי מיקרו-סים ללא עלות ואמר שעלי להתקשר למוקד כדי שיפעילו לי. אני מניח שהמצב בפלאפון דומה.

מכיוון שכבר היה שישי אחר הצהריים ולא רציתי לחכות ליום ראשון, הורדתי את התבנית הזאת מהאינטרנט, הדפסתי, וגזרתי את הסים לפיה. הכל עובד מצוין.

פורסם

למה לא לחתוך?

יש מכשירים יעודיים בכל חנויות הסלולאר. בחינם ובחצי שניה בלי להפעיל/לאקטב סים מחדש.

פורסם
למה לא לחתוך?

יש מכשירים יעודיים בכל חנויות הסלולאר. בחינם ובחצי שניה בלי להפעיל/לאקטב סים מחדש.

אופציה טובה בתנאי שהחותך יודע מה הוא עושה. כי לי הרסו את הסים.:lol:

פורסם
אופציה טובה בתנאי שהחותך יודע מה הוא עושה. כי לי הרסו את הסים.:lol:

הוא צריך להיות גאון רציני בשביל לא לדעת איך למקם סים בתוך תבנית של קאטר :-)

פורסם
למה לא לחתוך?

+1.

מי שלוקח על הפעולה הזו (שאורכה כמה מילי-שניות) יותר מכמה שקלים בודדים הוא גנב.

זה כמו לשלם כסף לחברת הסלולר על שימוש במחורר.

פורסם

תתפלא, אבל הרוב דורשים על הפעולה הזו 20 ש"ח. עצם העובדה שהמכשיר עולה פחות מזה כולל משלוח, מעצבנת מאוד. וזו גם הסיבה שבסוף גזרתי בעצמי עם מספריים.

פורסם

גזרתי כמה פעמים עם מספריים, שום בעיה ועובד כמו גדול.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
יש לי מכשיר מעבודה שמכיל SIM רגיל

אם אתה לקוח עסקי, יש סיכוי שזבאלפון יכינו לך סים חדש בחינם

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...