Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הייתי מעדיף לעשות את זה בדרך הכי כשרה שאפשר, מבלי לערב שום גורמים כאלו ואחרים, גם אם זה ייקח שנים והוצעות לפעול.

עם הגישה הזאת אין שום סיכוי שתראה שקל, גם לא עוד שנים + הוצאות לפועל.

או שאתה מחליט שאתה לא מקבל צ'קים (בכלל או מסכום מסויים) או שאתה מבין ומקבל כמה עשרות אלפי שקלים אבודים מהכיס שלך כל שנה (סטטיסטיקה לא מחייבת אצלי בעסק זה צ'ק חוזר בכ~5% מכלל התשלומים בהמחאות) או שאתה מחליט להלחם באש עם אש ומשיב לפחות חלק מהכסף שלך.

אף אחד לא אומר לך לפרוץ לדירה שלו או לעשות משהו שהוא לא כשר ב-100%, מה לעשות, כמו בכל תחום, יש חברות מתמחות, כמו שאתה מתמחה במקצוע שלך, יש אנשים שמתמחים במקצוע שלהם, ומה לעשות, לפעמים ע"מ להוציא כסף שמגיע לך מאנשים, צריך מקצוען.

פורסם

עדכון קטן:

לאחר ששני משתמשים טובי לב עם גישה לתוכנה שהוזכרה כאן עזרו לי בהוצאת הפרטים המדוייקים של הבחור על פי מספר ת"ז אז מסתבר שהוא שינה את השם שלו וזה לא באמת השם שלו כפי שמופיע בת"ז, כמו כן נתנו לי את הכתובת שלו.

כבר אתמול ניסיתי להשיג אותו בטלפון ולומר לו שהוא יותר לא יוכל להתחבא מאחורי מספר טלפון שהוא לא עונה בו ומאחורי כתובת מייל שגם בה הוא לא עונה, אז הוא לא ענה לי בטלפון אז שלחתי לו מייל "חריף" באותו סיגנון עם הסבר והבהרה שאני הולך לפנות לכל מני גורמים על מנת לראות את הכסף שלי בחזרה והלכתי לישון.

היום בבוקר אני מתעורר ורואה בסלולרי איזה 5 שיחות שלא נענו ממנו, אחר כך נכנסתי למייל לבדוק את הדואר ואז גם שם אני רואה איזה כמה מיילים ממנו שבהם הוא מבקש שאני לא אפנה לשום גורמים ושאני אתן לו זמן עד ה 4/1 שזה סוף שבוע הזה והוא יביא לי את הכסף.

זהו עכשיו נשאר לי לחכות ולראות מה יקרה.

אני אעדכן.

ושוב פעם תודה לחברי הפורום שעזרו גם הפעם לחבר בשעת צרה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

חכה עם צרור הברכות, כרגע נתת לו כמה ימים ע"מ לשלם את מה שהוא חייב או להעלם שוב כפי שהוא כבר עשה (ואולי אפילו לרדת מהארץ), אני אישית, לא הייתי מחכה, הייתי מוכר את הצ'ק ומנקה את ידי ממנו (כי למי יש כוח, זמן וסבלנות לנהל עסק + חברת גבייה).

בכל מקרה, חכה עם הברכות.

פורסם

אדם אשר נותן המחאה ללא כיסוי עם פרטים לא מעודכנים סוחב אחריו ככל הנראה חובות רבים אותם הוא מגלגל על ידי יצירת חובות חדשים.

הדרך היחידה לקבל ממנו כסף היא להציב בפניו איום גדול יותר מזה שמציבים הנושים האחרים. לכן הוא חושש מגובי צ'קים אשר יכולים לגרום לו נזק פיזי.

אתה יכול להמתין עוד שבוע, אבל אם לא יקרה דבר תיאלץ להחליט אם אתה פונה לכוון המשפטי (בו הסבירות שתוכל לקבל כסף מאדם חדל פירעון הוא קטן) או לגבייה.

פורסם
פניתי למשטרה והם אמרו שהם לא מספקים מידע שכזה, כמו כן פניתי לבנק שאליו שייך הצ'ק גם הם לא יכולים למסור לי מידע שכזה.

עדכון קטן:

לאחר ששני משתמשים טובי לב עם גישה לתוכנה שהוזכרה כאן עזרו לי בהוצאת הפרטים המדוייקים של הבחור על פי מספר ת"ז אז מסתבר שהוא שינה את השם שלו וזה לא באמת השם שלו כפי שמופיע בת"ז, כמו כן נתנו לי את הכתובת שלו.

ותודה למדינת ישראל שמפקירה את מרשם התושבים פרוץ לכל עבריין, אבל לאזרח שומר חוק שנפגע, היא לא תעזור.

בנושא קשור: אתמול הלכתי הוציא דרכון וסרבתי כמובן לדרכון "ביומטרי"/"חכם". המדינה מצמידה את הזכות הבסיסית ולקבל תעודה שלא ניתן (מעשית) לזייף, לדרישה של מסירת נתונים ביומטריים.

:turn-l:
  • תוכן חדש...