Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מציאת כתובת של בן אדם על פי השם ות"ז אפשרי?

Slava 1982
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

חברים שלום,

קיבלתי צ'קים ממישהו והצ'קים חזרו,עכשיו אני רוצה לתבוע את הבן אדם אבל אני צריך את הכתובת העדכנית שלו כי הכתובת שיש על הצ'ק לא עדכנית. פניתי למשטרה והם אמרו שהם לא מספקים מידע שכזה, כמו כן פניתי לבנק שאליו שייך הצ'ק גם הם לא יכולים למסור לי מידע שכזה.

מה עלי לעשות עכשיו? איך משיגים את הכתובת העדכנית שלו? כי על מנת להגיש תביעה קטנה נדרש שם, שם משפחה, ת"ז וכתובת.

את השם ושם המשפחה יש לי וגם את המספר ת"ז יש לי, עכשיו איך ואיפה אפשר לבדוק את הכתובת הנוכחית שלו?

תודה מראש.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עכשיו הסתכלתי, נראה טוב.

יש פה אנשים שיש להם את התוכנה ויכולים לבצע חיפוש בשבילי?

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1. אתר דרך משרד הפנים. האינפורמציה באגרון נכונה למועד הדלפתו אי שם באמצע העשור שעבר.

2. בשביל מה להגיש תביעה? יש לך ביד צ'ק. זה טוב כמו פסק דין לטובתך. תגיש אותו לביצוע בהוצל"פ במסלול המהיר. זה כמובן אחרי שתפנה אליו באדיבות ותבקש שישלם בבקשה את תמורת הצ'קים במזומן.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אשמח לשמוע מה עלי לעשות בדיוק? אני לא מבין גדול בכל הדברים הללו.

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פנית לבן אדם וביקשת את הכסף?

אולי הצ'קים חזרו כי רגעית לא היתה יתרה בחשבון אבל אם תבקש הוא יתנצל וישלם לך מייד?

לגבי בירור הכתובת - נתנו לך את הלינק למשרד הפנים.

תתחיל מזה.

נסה גם להקליד את הת"ז בגוגל.

הוצל"פ - אם הצ'קים עד 10K ש"ח אז ניתן לפנות למסלול המקוצר.

הדרכה:

http://www.eca.gov.il/index2.php?id=53

בכל מקרה - נדרשת סבלנות.

הוצל"פ זה לא גוף שפועל מהיום למחר, אבל בסופו של דבר סיכוי טוב מאוד שתראה את הכסף. אולי עם הסיפוק של תחנונים מהחייב לשלם לך מיידית רק שתשחרר לו את הצו עיכוב יציאה מהארץ כי הוא כרגע בנתב"ג וגילה שהוא לא יכול לצאת :-P

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ניסיתי לפנות בכל דרך אפשרית, בהתחלה זה היה הבטחות שהכסף יוחזר, אחר כך זה עבר לסינונים ומענה רק במיילים ועכשיו גם לא במייל וגם לא בטלפון.

כבר הגשתי בקשה דרך האתר מחכה לתשובה שצריכה להגיע בדואר.

לגבי הסכום אז הוא יותר מ 10 אלף ש"ח ככה שהמסלול המהיר לא מתאים כאן.

תודה בכל מקרה.

:x

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במידה ויש חשש שלא תראה את הכסף, הייתי מחייג לאחת המודעות שמפרסמות שירות לפדיון צ'קים:roll:.

אני מניח שהשרות שלהם הוא בהתאם לגובה הצ'ק. עדיף משהו מלא כלום.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא בטוח שהייתי רוצה להיות לקוח שלהם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתי מעדיף לעשות את זה בדרך הכי כשרה שאפשר, מבלי לערב שום גורמים כאלו ואחרים, גם אם זה ייקח שנים והוצעות לפעול.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כמה שנים היו לי צ'קים של חרא אחד שהחליט לא לשלם (אחד שיש לו. אם באמת לא היה לו הייתי חחכה בסבלנות). הזהרתי אותו שאם לא ישלם אמכור את הצ'קים והוא כצפוי התעלם. השלב הבא היה פרסום מודעה ביד 2 של הצ'קים למכירה בחצי משווים כולל צילום הצ'ק ושליחת לינק במייל להודעה לחרא.

לקח לו שעתיים להתייצב אצלי עם צרור קללות וכסף מזומן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדקת במקרה באתר בנק ישראל אם החשבון שלו מוגבל? אולי הוא נתן צ'קים ללא כיסוי לא רק לך...

http://www.boi.org.il/he/ConsumerInformation/RestrictedAccountsAndCustomers/Pages/Default.aspx

צריך להקליד קוד בנק, סניף וחשבון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...