Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדהים! ראיתי את זה פעם כששיטתי ביוטיוב, יש המון סרטונים של זה.

רק אלינו הכל מגיע באיחור על מילניום.

פורסם

הזוי וגאוני!

זה מחזיק מעמד כמו צביעה סטנדרטית? זה נראה כמו הקעקוע הזמני ממדבקות שאחרי יומיים מתחיל להתפרק.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

טכניקה ותיקה שנקראת הידרו-גרפיה.

טכנולוגיה שמגיעה מעולם הפלסטיקה. אם תהיתם פעם איך מדפיסים דוגמאות על: דפונים דמויי עץ, קרבון, משקפי שמש, משקפי סקי, קתות של רובים, וכו'..

לאחרונה מספר חברות הוציאו קיטים לשימוש ביתי וסרטוני היו טיוב ודומיהם הפכו ויראלים.

הטכניקה מיושמת בכך שפורסים יריעה של חומר דמוי ניילון שעליו מדפיסים את הדוגמה (כל דבר שרוצים)

את היריעה הזו פורסים על אמבט מים - כאן קורא הקסם.. התכונה הפיזיקלית שנקראית "מתח פנים" בעצם מאפשרת למתוח את היריעה. בשלב זה מתיזים חומר ממיס שבעצם מפרק את היריעה אשר ממשיכה להיות מתוחה על פני המים.

עכשיו טובלים את החלק הרצוי וחודרים את היריעה, החומר רוצה לעלות חזרה לפני המים ובכך "עוזר" בכיסוי של האובייקט.

פשוט וגאוני!!!

אחר כך כפי שנאמר מיישמים לאכה והאובייקט מוכן.

סרטון הסבר מעניין :https://www.youtube.com/watch?v=zIBiG_u0_wA

פורסם

התעניינתי בזה לפני מספר חודשים ,

אחרי קריאה מעמיקה הבנתי שהתהליך מורכב , מסובך , קשה מאוד .

צריך להיות ממש צבעי לשם כך , זה כנראה דבר שקשה בארץ

C200k W204 & C180k W203 coupe

פורסם

מגניב ביותר.

beetledude, ראיתי את הסירטון שלך ולמדתי המון. שיטה מדהימה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

באמת מדהים!

Aqua print Design פניתי אליהם, הם יקרים וגם לוקח להם כ4 ימים עד שבוע לעשות את זה,

אבל מצאתי חברה בראשון לציון "אימפריאל טכנולוג'יס" שעושה גם טבילה

עשו לי ביום אחד וגם יש להם מחירים טובים, קיבלתי הנחה יפה.

לי אין גלגלי מגנזיום, רציתי משהו מיוחד והם המליצו לי לעשות טאסות.

יצאה מהמם.

ממליץ בחום על העבודה היפה שהם עושים.

1538722_136908679828743_1097962452_n.jpg

פורסם

שילמתי 600 ₪

עיצוב ל 4 ג'אנטים עכשיו הם עושים בסביבות 890 ₪ לפני מע"מ

חבל שאין לי ג'אנטים, אבל גם טאסות יצוא ממש יפה, עכשיו אני חושב לעשות עוד משהו ברכב

פורסם
שילמתי 600 ₪

עיצוב ל 4 ג'אנטים עכשיו הם עושים בסביבות 890 ₪ לפני מע"מ

חבל שאין לי ג'אנטים, אבל גם טאסות יצוא ממש יפה, עכשיו אני חושב לעשות עוד משהו ברכב

כמה זמן אתה כבר נוסע עם הטסות אחרי הטיפול? והאם יש (חס וחלילה!) סימנים ראשונים לעייפות/קלקול/קילוף/בלאי של הצביעה?

• תוכן חדש...