Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברור שהיה הרבה יוצר נחמד אם הייתי מגיע למוסך, מקבל תשובה חיובית מיד ושוכח מהעניין אבל גם כך ההתנהלות טובה יותר משני יבואנים אחרים שגם אצלם היו תקלות סדרתיות ולא הפגינו שום רצון טוב לעזור...

לצערי, תודעת שירות זה לא משהו מובן מאליו בארץ. אפשר להביא דוגמאות בקלות בכל תחום.

לפחות כאן היבואן מראה מגמת שיפור לעומת שרשורים קודמים שנגעו להתנהלות שלו

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נכון, גם אישה מוכה שהשבוע קיבלה רק ארבע פעמים מכות, יכולה לזהות מגמת שיפור ביחס לשבוע שעבר שאז קיבלה שש פעמים מכות.

אתה בטוח שאלמלא הפרסום בפורום היית זוכה לתיקון חינמי? אני ממש לא בטוח בכך.

פורסם

יכול להיות שללא הפרסום בפורום התוצאה היתה שונה או לפחות הדרך היתה קשה יותר.

אבל מה הנקודה?

לכל יבואן וגל יצרן יש בעיות בעיקר עם טכנולוגיות חדשות.

מקרה דומה שקשור לגיר רובוטי של רכב מקונצרן אחר לפני 6 שנים נגמר אחרת לגמרי ובנזק של 5 ספרות...

קצת פרופורציות, אני לא מגן על היבואן, רק אומר שבשורה התחתונה קיבלתי את מה שרציתי ואפילו לא הספקתי להתעצבן

פורסם
איזה יופי. משתמש חדש עם 20 הודעות, שיומיים אחרי השרשור של עורך דינינו פותח שרשור על תקלה בצ'מפיון, והופס, צ'מפיון מתגלים כיבואן למופת שמטפל בכל תקלה. קונספירציה? :lol:

אגב, אני לא חושב שזו קונספירציה (זו הייתה בדיחה), ועדיין מצער אותי שלולא הפורום אדם לא היה מקבל את מה שמגיע לו. כנראה שככה זה עובד אצלנו.

ומה רע בכך שלפורום יש כוח צרכני והחברים נהנים מכך?! הלוואי שעוד ועוד וכמה שיותר יצטרפו לפורום ואז אולי כל השרות בארץ של כל היבואנים ישתפר. אף אחד לא חף מטעויות ולפעמים נשמע כאילו יש יבואן אחד נוראי וכל השאר מלאכים וצדיקים טהורים. זה הכוח של המדיה כיום ובסופו של דבר זה טוב לכולם והכי חשוב זה שהלקוח קיבל את השירות שהוא ציפה לו והיה זכאי לו. לא רואה בזה משהו רע.

פורסם

מכיוון שהטרנד פה זה ללכלך על צמפיון אז ברור שאלא הם התגובות.

ובתור אחד שקנה מהם רכב וקיבל אותו שרות ( החלפה של צינור טורבו ללא עלות ולא בתקופת האחריות )

אני רואה שכן מדובר בשרות טוב שצמפיון מעניקים ללקוחות שלהם.

וד"א הם צריכים גם להרוויח ולא כל לקוח שיכנס למוסך מראש יעשו לו את העבודה בחינם כדי לתת שרות טוב.

אין שום פסול בזה שרק לאחר התערבות הם לקחו אחריות.

פורסם
ומה רע בכך שלפורום יש כוח צרכני והחברים נהנים מכך?!

הפורום הוא החברים.

הכוח הוא הכוח שהקהילה כאן בנתה, לעצמה.

עכשיו רק מכירים בזה היבואנים, וזה רק לטובתנו (ואישית אני חושב שגם לטובתם).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אני לא חושבת שזה שיש לו 20 הודעות קשור בנושא, סה"כ רואים שהמשתמש רשום יותר משנה וחצי, לא הייתי חושדת בטרול.

מה שכן, עצוב שבשביל לתקן תקלה כל כך ידועה ונפוצה צריך לעבור דרך הפורום.

בגלל זה כתבתי שאני לא באמת חושב כך.

ומה רע בכך שלפורום יש כוח צרכני והחברים נהנים מכך?! הלוואי שעוד ועוד וכמה שיותר יצטרפו לפורום ואז אולי כל השרות בארץ של כל היבואנים ישתפר. אף אחד לא חף מטעויות ולפעמים נשמע כאילו יש יבואן אחד נוראי וכל השאר מלאכים וצדיקים טהורים. זה הכוח של המדיה כיום ובסופו של דבר זה טוב לכולם והכי חשוב זה שהלקוח קיבל את השירות שהוא ציפה לו והיה זכאי לו. לא רואה בזה משהו רע.

אני לא רואה משהו רע בזה שהפורום כוח צרכני. לא הבנת את מה שכתבתי. אסביר: אני רואה כדבר רע את עצם העובדה שלולא הפורום/YNET/"לעשות בלאגן" פות"ש (או נאמר, רוב הלקוחות) לא היו זוכים לטיפול הוגן. אין לזה קשר לפורום, לעיתונות או להביא את דוד שלך המאפיונר. הבעיה היא בשיטה עצמה. ללא "זה" ( זה = כל מה שצוין לעיל), רוב הלקוחות לא מקבלים טיפול, ונופלים קרבן לתאוות הבצע של יבואנים (ברבים, לא רק צ'מפיון).

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

falou, זה יותר לטובתם מאשר לטובתינו.

הלקוחות, שהם גם למזלם חברי פורום, צריכים להשתמש בבמה הזו כדי "להזיז עניינים", ואילו צ'מפיון מנצלים את הבמה הזו (וזו גם חתיכת במה עם כמות חברים עצומה) כדי לצאת ככאלו שבאו לקראתך. זה מרגיש כאילו מישהו חושב שיש לך יותר משקל מאשר לבוא לקראתך כשאתה פונה אליהם ישירות.

כשהגבתי בצורה חשדנית בשרשור על האיביזה עם בעיית הטיימינג ההודעה שלי נמחקה ונעלמה באופן תמוה. זה רק מחזק את הטענה שלי שיש הרבה דברים מאחורי הקלעים, גם פה בפורום, שמתרחשים. מספיק תגובה אחת של נציג צ'מפיון ואז המחמאות מתחילות. וזה לא שיש לי משהו נגד צ'מפיון, אפילו אין לי רכב שלהם, זה רק כי זה היבואן הכי מוזכר פה. אז...סליחה אם אני קצת סקפטי.

פורסם

רק לוודא למקרה הצורך. הכינוי של הילה מצ'מפיון זה "הילה" ?

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

מישהו יכול לתאר את הרעשים? וידאו יהיה בכלל מצויין.

אני חושש שאני צריך לגשת למוסך בדחיפות

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

אצלי סתם היה רעש כמו של מנוע דיזל בזמן עמידה בסרק

הרעש הנפוץ יותר וגם המסוכן יותר הוא משהו שאנשים מתארים כמו ״רדיו מקולקל״ בזמן עליה של הסל״ד או קפיצה של משהו מתכתי בזמן הנעת הבוקר הראשונה...

פורסם
מישהו יכול לתאר את הרעשים? וידאו יהיה בכלל מצויין.

אני חושש שאני צריך לגשת למוסך בדחיפות

בהחלט !

בזמן שיש שאתה סובל מפליטת גזים ייענו פלוצים תניח חתיכת נייר קרוב לאיזור הפליטה והרעש שתשמע די דומה :-( .

איזה כייף לי :)

פורסם
falou

כשהגבתי בצורה חשדנית בשרשור על האיביזה עם בעיית הטיימינג ההודעה שלי נמחקה ונעלמה באופן תמוה. זה רק מחזק את הטענה שלי שיש הרבה דברים מאחורי הקלעים, גם פה בפורום

שטויות...

אני מחקתי לך את ההודעה, כי אתה לא יכול להשתלח במשתמשים עם כל מיני האשמות, אם אין לך בסיס.

ברור שיש דברים בגו', רק שהם לא לגמרי מאחורי הקלעים, גם עבורי. עובדה שאנחנו יודעים שנציגי צ'מפיון עוקבים אחרי הפורום ופונים ללקוחות.

מה שאין זה קשר בין האדמין של הפורום לפעילות הזו.

האדמין של הפורום פועלים בהתנדבות בניטור הפורום, ואין להם קשר עם הפעילות העסקית של האתר. בכלל. ספונסרים לא פונים אלינו ואנחנו לא פונים אליהם, לא ישירות ולא בעקיפין.

מנהלי הפורום (אדמין) הם חלק מהקהילה, והקהילה היא עצמאית, כמו הניהול בפורום. כל מה שקורה מעבר לפורום, אטום לנו כמו שהוא אטום לך.

לא מספרים לנו ואנחנו לא צריכים לדעת.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...