Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איביזה ספורט 3דל ידני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4559 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הראשונה לבנה מודל 2011 מנוע 1200 TSI יד ראשונה עם 36000 עלתה לכביש באוגוסט

מערכת מולטימדיה של קנווד ג'אנט 17 שמורה ללא שריטה

מחיר סגירה 70

השנייה שחורה מודל 2011 מנוע 1600 יד ראשונה עם 31000 עלתה לכביש בפבואר

מערכת מולטימדיה פשוטה סינית ג'אנט 16 שמורה ללא שריטה

מחיר סגירה 64

יעריך מאוד תגובות רציניות שיקחו בחשבון גם את מחירון הרכב לפני ואחרי שקלול שלא כל כך הבנתי במיוחד בדגם הTSI

ניתן גם להציע אלטרנטיבות אחרות :)

תודה מראש !

עריכה:

חשוב לציין שהרכב הולך לעבוד קשה כ3000 ק"מ בחודש ככה שעניין האמינות של מנוע TSI מול החסכון בדלק על פני מנוע 1600 הם גם דברים שאשמח שתקחו בחשבון

פורסם
בלי לחשוב פעמיים תלך על ה- 1.2

פרט הסבר ונמק בבקשה. למה בלי לחשוב פעמיים? שרשרת טיימינג שנקרעת באופן סדרתי זה לא חשוב?

מנוע 1.6 הוא מנוע ותיק ללא טכנולוגיות סופר מתקדמות שלא יוצאות מבעיות של חבלי לידה אין סופיים - אני ממליץ על המנוע הזה מטעמי אמינות. גם רכב עם מנוע הזה פחות יקר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

השנייה נשמעת בדיוק כמו הרכב שהיה לי עד שבוע שעבר (מסרתי אותה לאוטודיל), אני הייתי מאוד מרוצה מהרכב בגדול.

פורסם
צבי זה משהו חדש העניין עם השרשרת טיימינג ?

לא חדש, יש שרשור בפורום: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=506072&highlight=%D7%98%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%92+TSI

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...