Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

אישדבחזיר מחר צריך להגיע לאסף הרופא. אני צריך להיות שם בערך בערך ב15:50. בוא נגיד שאקח מרווח בטחון של 20 דקות לחנייה ומציאת המקום הספציפי. לכן, המטרה היא להיות באסף הרופא באזור 15:30. רציתי להתייעץ איתכם, באיזו שעה לצאת? זו נסיעה חד פעמית, ולכן אין לי בעיה להגיע קצת לפני, אבל אני ממש לא רוצה לאחר, והאמת שגם לא בא לי להיות שם כבר ב15:00. לכן, באיזו שעה כדאי לצאת מנתניה? בואו נאמר שממחלף פולג. הנתיב שלי הוא כביש החוף, איילון דרום עד מחלף חולון, ומשם שמאלה לכביש 44, ועד לאסף הרופא.

במידה ויש מישהו שמכיר את המסלול, ואת התנועה בו בשעות הצהריים (נאמר בין 14:00 ל-16:00), אז אשמח להכוונה של מתי כדאי לצאת. חשבתי לצאת מהבית שעה לפני. ככה אוכל לנסוע לאט לאט, ואף אגיע בזמן, לא? או ששעה לא מספיקה? מה דעתכם?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

זה בערך 42 ק"מ, אותם אפשר לעבור ללא עומסי תנועה (נגיד בלילה) ב 35 דקות.

לקראת השעה 15:30 כבר מתחילים להתגבש פקקים של חזרה מעבודה באיילון, אבל לדעתי שעה בהחלט תספיק לך.

פורסם

אם אישדבחזיר יכול ללכת 5 דקות ברגל אני אמליץ לך על חנייה, תכוון את התוכנת ניווט שלך ל"אסף הרופא", בכיכר שלפני הכניסה (מצד ימין שער יפו למחנה צריפין, מצד שמאל הכניסה ל"אסף הרופא"), תפנה ימינה ואז שוב ימינה לחניית עפר, בד"כ יש שם חנייה וזה בחינם.

אם אין שם חנייה, תחזור מחניית העפר תפנה שמאלה, בכיכר תפנה ימינה לכיוון אסף הרופא, בצד שמאל יש חנייה בתשלום עם מחיר סביר.

אתה יכול להיכנס לתוך אסף הרופא, אבל הסיכוי שתמצא שם חנייה בשעות האלה הוא נמוך עד לא קיים.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

תודה רבה. אין לי שום בעיה ללכת ברגל. אנסה את שני החניונים שציינת. המחיר לא מטריד אותי, מכיוון שמדובר בנסיעה חד פעמית.

תודה רבה :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

ניקו יקירי,

ציינת מספר פעמים שמדובר בנסיעה חד פעמית, או שאתה מסתיר משהו

או שאתה מסתיר משהו. נראה לי שאתה מסתיר משהו.

Gn'f'R

פורסם

אני מסתיר הרבה דברים. אף אחד מהם לא קשור לנסיעה לאסף הרופא, שהיא אגב נסיעה חד פעמית.

פורסם

תזכור, אם אני אשמע ששוב עשית את קו נתניה-צריפין אתה בבעיה אצלי. סגרת לעצמך את האופציה הזו.

מצידי תסע ליפו ומשם תמשיך בשושו על אופניים.

Gn'f'R

פורסם

:roflmao:

עכשיו אני בבעיה. כל האזור של חולון-רמלה-בית דגן סגור הרמטית. אסור לי להזכיר אותם בכלל.

פורסם
תודה רבה. אין לי שום בעיה ללכת ברגל. אנסה את שני החניונים שציינת. המחיר לא מטריד אותי, מכיוון שמדובר בנסיעה חד פעמית.

תודה רבה :)

המחיר דומה בתוך אסף הרופא ובחניון שבחוץ, אבל בפנים אין חנייה והחניון בחוץ תמיד שלושת-רבעי ריק כי כולם נכנסים פנימה וחונים באדום-לבן

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

זו נסיעה חד כיוונית או חד פעמית? אלו דברים שצריכים לקחת אותם בחשבון כדי להפיק מסקנות והמלצות לעתיד לבוא. לתשומת לבך.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אם היא חד כיוונית אז שיחנה באמצע הכביש, זו כבר תהיה בעיה של מישהו אחר

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לא רציתי לעלות על כורכר, אז חניתי בחניון שליד הכניסה לביה"ח. היה בו המון מקום פנוי לעומת בית החולים עצמו.

תודה לכל העוזרים.

• תוכן חדש...