Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיטור משולב וצ'קלקות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם לשיטור משולב מותר לנסוע באופן קבוע עם צ'קלקה דולקת ? (בצבע כתום)

לפי מה שאני יודע אפילו לשוטר אסור לנסוע עם צ'קלקה דולקת אלא אם הוא באמת בנסיעה מבצעית.

פורסם
במילה אחת: כן.

בשתי מילים: אתה טועה. (הידע שלך לא נכון).

אוקיי, טוב לדעת.

זה די מוזר שמותר להם ....

ואם רשום על הרכב "בטחון רעננה" או משהו בסגנון ולא שיטור משולב ?

פורסם

עד כמה שזכור לי שמעתי בעבר שיש הנחיה לשוטרים להיות עם צ'קלקה דלוקה במשך כל המשמרת, כלומר שזה לא רק "מותר" אלא שהם חייבים (עד כמה שהם מחויבים להנחיות).

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
עד כמה שזכור לי שמעתי בעבר שיש הנחיה לשוטרים להיות עם צ'קלקה דלוקה במשך כל המשמרת, כלומר שזה לא רק "מותר" אלא שהם חייבים (עד כמה שהם מחויבים להנחיות).

ומה בנוגע ל"ביטחון רעננה" ?

פורסם
ביטחון רעננה זה לא מוקד 107,שהוא גוף נפרד מהשיטור המשולב?.

אני לא יודע אם הוא גוף נפרד , מה שאני כן יודע שרשום להם על הרכבים "ביטחון רעננה" ואני אשמח לדעת מה אומר החוק לגביהם ...

פורסם

ישנה הנחיית מפכ"ל לנסוע גם בנסיעה מנהלית עם גשר תאורה פועל, אלא אם מדובר בנסיעה של הובלת עצור קטין (ברכב לבן) או שהפעלת גשר התאורה תביא לפגיעה בפעילות שמתבצעת.

לעניין שיטור משולב - אם העירייה רשמה את הרכב כרכב בטחון, אז הוא יכול להסתובב עם גשר תאורה פועל. אם לא אז לא.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

אם יש להם צ'קלקות, אז סביר להניח שהם קיבלו אישור ממשטרת ישראל ביחד עם הנחיות מתי להפעיל את הצ'קלקות

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם
ומה בנוגע ל"ביטחון רעננה" ?

מצחיק שאתה מזכיר אותם, אני רואה אותם כמעט בכל נסיעה על רחוב ווייצמן והצ'קלקות שלהם מוגזמות באופן יוצא דופן-

כל נסיעה כמעט מסתיימת בהתקף אפילפסיה ואני בכלל לא אפילפטי :-P

פורסם
מצחיק שאתה מזכיר אותם, אני רואה אותם כמעט בכל נסיעה על רחוב ווייצמן והצ'קלקות שלהם מוגזמות באופן יוצא דופן-

כל נסיעה כמעט מסתיימת בהתקף אפילפסיה ואני בכלל לא אפילפטי :-P

בדיוק בגלל זה שאלתי את השאלה , זה ממש בלתי נסבל !

פורסם

גם אותי לפעמים השיטור האזרחי מסנוורים לפעמים. הצקלקות שלהם זה דבר מאוד לא בטיחותי. זה מגיע למצב שזה ממש מפריע לנהיגה באזור. אין לזה תקן כל שהוא?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

זה שלרכב יש גוףתאורה צבעוני (ירוק/כחול/אדום/כתום/ורוד) זה לא אומר שיש לו היתר.

גשרי התאורה של השיטור המשולב הם לדים, ללא תקן של עוצמת האור. לא שאני ראיתי כזה.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
זה שלרכב יש גוףתאורה צבעוני (ירוק/כחול/אדום/כתום/ורוד) זה לא אומר שיש לו היתר.

גשרי התאורה של השיטור המשולב הם לדים, ללא תקן של עוצמת האור. לא שאני ראיתי כזה.

אז מותר או לא ?

פורסם

roeibf

אמור להיות היתר לרכב,

בזמנו במשרד (שעבדתי בו) לרכבים שעבדו בעבודות בכבישים מטעם מע"צ (החברה הלאומית לדרכים \ נתיבי ישראל, איך שלא יקראו להם היום) היה היתר מודפס בכל רכב להפעלת צ'קלקה כתומה.

so far so good so what

• תוכן חדש...