Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי רישיון וקניתי רכב עם מערכת בסיסית ביותר

יש לה 2 מגברים סינים סאב של פיונר רמקולים אחוריים של קנווד 6x9 קדמיים סיניים ממש קטנים אני חושב 4 אינץ

חשבתי לשדרג טיפה ולקנות רמקולים של 6.5 אינץ (יש לי מקום לרמקולים כאלו) התקציב ממש לא גבוהה אני לא מתכנן על סט קומפוננט

אז ראיתי בזאפ שיש הרבה אפשרויות לרמקולים של עד 200 שקל אבל אני ממש לא מבין ואין לי מושג מה הכי טוב.

ברור לי שכולם ממש בסיסיים אבל בכל זאת יש כאלה שיותר טובים בטיפה מכולם.

תודה רבה מראש לעוזרים

פורסם
לך על R1652-S Rockford קומפוננט בסיסי טוב וזול.

אני לא צריך קומפוננט זה גם חרג לי מהתקציב של ה200 שקל וגם מגיע עם טוויטר ואני לא רוצה לקדוח בשביל זה ודרך אגב קראתי שהם מיועדים לעבוד ללא מגבר וזה לא מתאים לי.

אם תוכל למצוא לי רמקולים קדמיים שהם לא קומפוננט עד 200 שקל אני מאוד אשמח

ואם מישו יכול להגיד לי כמה rms מוציא cardinal v15

פורסם

רק שתדע , קומפוננט הרבה יותר מומלץ מאשר לשים בדלתות הקמדיות רמקולים רגילים זה דבר ראשון

דבר שני , לא צריך לקדוח בשביל לשים טוויטרים אתה יכול להדביק אותם על הדש בורד בלי שרואים שום חוטים ובלי שרואים את ההדבקה

דבר שלישי , גם קומפוננט יכול לעבוד עם מגבר וגם בלי , כמו שרמקול רגיל כמו שאתה רוצה יכול גם לעבוד בלי מגבר או עם ..

המגברים שלך גם ככה לא משהו אבל הם בכל זאת מגברים אז עדיף לך לקנות קומפוננט שזה רמקול שהוא יותר נציל כשהוא עובד עם מגבר ואתה תקבל ככה יותר עוצמה , ובטוח שגם יותר איכות וחילוק צלילים נעים יותר .. במיוחד עם כל הציוד ה"לא הכי טוב" שיש לך במילים עדינות, אל תעלב אבל אני חושב שאתה מודע לזה גם.

בקיצור, כדאי לך ללכת על מה שAUDIO KING הציע לך , הכי טובים לתקציב שלך למרות שלא כל כך ציינת תקציב אבל עם הוא סביבות ה200 אז זה הכי טוב לדעתי .

בגלל הדרישה לניאונים, נראה לי שזה יותר מתאים לאתר www.arsforum.co.il/vb

פורסם
רק שתדע , קומפוננט הרבה יותר מומלץ מאשר לשים בדלתות הקמדיות רמקולים רגילים זה דבר ראשון

דבר שני , לא צריך לקדוח בשביל לשים טוויטרים אתה יכול להדביק אותם על הדש בורד בלי שרואים שום חוטים ובלי שרואים את ההדבקה

דבר שלישי , גם קומפוננט יכול לעבוד עם מגבר וגם בלי , כמו שרמקול רגיל כמו שאתה רוצה יכול גם לעבוד בלי מגבר או עם ..

המגברים שלך גם ככה לא משהו אבל הם בכל זאת מגברים אז עדיף לך לקנות קומפוננט שזה רמקול שהוא יותר נציל כשהוא עובד עם מגבר ואתה תקבל ככה יותר עוצמה , ובטוח שגם יותר איכות וחילוק צלילים נעים יותר .. במיוחד עם כל הציוד ה"לא הכי טוב" שיש לך במילים עדינות, אל תעלב אבל אני חושב שאתה מודע לזה גם.

בקיצור, כדאי לך ללכת על מה שAUDIO KING הציע לך , הכי טובים לתקציב שלך למרות שלא כל כך ציינת תקציב אבל עם הוא סביבות ה200 אז זה הכי טוב לדעתי .

אבל אם הקומפוננט שהוא הציע ב265 מגיע בלי קרוסים איך מחברים את הטוויטרים ?

נתקלתי גם בboss se60ck במחיר של 299 שקלים מערוץ הקניות האם הם עדיפים על הרוק פורד ?

פורסם

אתה רוצה קוואסלי זול וטוב TS G1614R Pioneer

טובים ובתקציב שלך גם R1653 Rockford

הקומפוננט R1652-S Rockford יותר טוב משניהם

הוא מגיע עם קרוס פסיבי 6DB {קבל פשוט} שחבוי בתוך הטוויטר

והטוויטר מתחבר בחיבור מקבילי למידבאס.

אל תתקרב ל-BOSS.

• תוכן חדש...