Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי מגבר של V12 4 (פלטיניום אודיו)יציאות. כרגע מחוברים אליו 2 רמקולים אחוריים 6/9 JBL וסאב פיוניר 800

שאלתי: אני רוצה להוסיף קומפוננטים טובים - של מורל/סרויון וגה.

1. איזה דגמים הייתם ממליצים בסביבות ה-1000 ש"ח מקסימום.

2. האם ניתן לחבר אותם על המגבר הזה - נגיד ע"י חיבור 2 האחוריים והסאב על אותן היציאות.

אציין כי העוצמה לא מעניינת אותי אלא רק האיכות. אני רוב הזמן בנסיעות בין עירוניות שומע מוסיקה בווליום סביר - אבל מעוניין לקבל איכות טובה.

3. האם בהשקעתי בקומפוננט יקר כדאי לקנות גם מגבר יקר לשיפור האיכות? או שמבחינת איכות (לא עצמה) המגבר שלי מספיק

יום טוב לכל העוזרים (וגם לאלה שסתם קוראים ;-))

פורסם

אם כבר אתה משקיע אז תקנה כבר עוד מגבר היו פה הרבה המלצות על מגבר של JBL POWER אפשר למצוא אותו ברשת ב כ 500 שקל לי יש אותו ואני יכול להעיד שהוא מגבר מצויין , אתה יכול להשתמש בו להגביר את הקומפוננט

פורסם
אם כבר אתה משקיע אז תקנה כבר עוד מגבר היו פה הרבה המלצות על מגבר של JBL POWER אפשר למצוא אותו ברשת ב כ 500 שקל לי יש אותו ואני יכול להעיד שהוא מגבר מצויין , אתה יכול להשתמש בו להגביר את הקומפוננט

אם כבר הוא משקיע, למה שלא יקנה רכב חדש (רצוי גרמני וספורטיבי) :roll:

הגברה זו הגברה, ואם לא מדובר במגבר שהוא HI END, ובמערכת SQ טוטאלית, לא ישמעו

הבדל בין ה JBL הנכסף לבין המגבר הנוכחי.

פורסם

לגבי רמקולים - מורל DOTECH6 הם בחירה טובה מאד במחיר שציינת.

חבר שתי יציאות לקומפוננט שתשים מקדימה ואת שתי האחרות בברידג' לסאב.

את הרמקולים האחוריים חבר ל-HU (אמרת שאתה רוצה איכות, לא ? .....).

פורסם

מה הכוונה ברידג'?

עד עכשיו חיברתי את הסאב כאילו היה רמקול רגיל.... (כנראה שעשיתי טעות).

ובכל זאת: אני מעוניין להגביר גם את הרמקולים האחוריים.... למה אי אפשר לחבר אותם ואת הסאב על אותה יציאה במגבר? אם זה לא הורס כלום ואין שינוי באיכות, אז זה מה שאעשה... מה דעתכם על הרעיון?

פורסם

מי אמר שזה לא הורס, ואין שינוי באיכות?

תשים לב למה שאתה רוצה לעשות:

לקחת סאב, שאמור לעבוד בתדרים נמוכים, ולחבר עם רמקולים, שאמורים לעבוד בתדרים גבוהים...

לא הגיוני - ואתה כנראה תהרוס את אחד מהם (תלוי למה הקרוס מכוון)

פורסם
א. מה זה קרוס?

ב. או קיי, הבנתי שזה לא מומלץ. מבחינת איכות: מה עדיף: לקנות עוד מגבר או לחבר את האחוריים לHU?

1. מבצע חיתוך תדרים, ומעביר לרמקול/וופר/טוויטר/מיד רק את התדרים ה"בטוחים" לו.

(תקרא עוד ב FAQ)

2. אחוריים ל HU הוא הפתרון שאני הייתי ממליץ לך עליו.

לאו דווקא מבחינת איכות (כי אין לזה קשר) אלא כי הבמה הקדמית חשובה לי יותר.

(הדגשתי את המילה "לי" כי העו"ד שמשוטט כאן לא אוהב שאני משתמש במילים כוללניות כמו לרבים... :) )

פורסם
אוקיי, תודה!!

ולשאלה האחרונה: אני קונה קומפוננטים די יוקרתיים - האם המגבר הפשוט שיש לי יספיק להם?

יספיק, ומקסימום אם לא יהיה לך חזק מספיק :| אז תחליף אותו בעתיד...

...אבל לא צריכה להיות בעיה עם זה.

גל

פורסם

מסכים עם גל, אם אינך מחפש עוצמה מיוחדת, ואתה מחפש משהו ממוצע, ויש ברשותך כבר הגברה.

היתי נישאר עימה, קשה לי להאמין שהוצאה מיותרת של מגבר שאולי "טיפה" יותר חזק, תהווה שינוי עבורך, או הרכיבים שלך..

ושוב, מסכים גם ההצעה של לחבר את האחוריים לפאנל, זה לא בגלל ש"ככה זה אמור להיות"

אלה בגלל שאתה מעוניין בבמה קידמית, ולכן אתה רוכש קומפוננט בעל רמה מסויימת ..

אם בכל זאת אתה מרגיש ביזבוז על האחוריים שלך, יש ברשותך את האופציה לחבר את הסאב שלך , בברידג.

(שני ערוצים שעובדים על הסאב, עם קרוס שמכוון לתדרים נמוכים בלבד.)

ובשני יציאות הנותרות, לחבר כל רמקול במקביל, במצב הזה אתה תגרום ל"עומס" על המגבר,

מגברים "רגילים" לא יחשיבו זאת לעומס מיוחד, אך משום שמדובר בחברה לא בעלת שם "טוב" במיוחד,

זה גובל בסיכון מסויים לחיי המגבר ..

בכל אופן, זאת אופציה, לחבר את הקומפ ואת האחוריים במקביל, רק תקח בחשבון שאי אפשר יהיה לשלוט בעוצמה של האחורה, לעומת הקדימה.

(לא יהיה לך שום סוג של FADER.)

ותודה גל שאתה מכבד את הכלל וטורח קצת יותר בשביל להיות יותר מובן :) - העו"ד.

(רק רציתי להבהיר משהו נוסף, אף פעם לא אמרתי שהגברה של "הבמה" האחורית חשובה יותר, טענתי שהמשתמש צריך לבחור לעצמו את העדפה לעומת התקציב, והעובדה שהוא משקיע בקומפוננט לשם הבמה הקידמית, מצביעה על כך שהוא עשה את הבחירה שלו..)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...