Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שראיתי רק שרשור ישן של הציגים הנ״ל, החלטתי להיעזר בפורום.

מחפש כאמור רביעיית צמיגים לגולף 2010 במידות הנ״ל כאשר השימוש הינו משפחתי ( לא נהיגה ספורטיבית וכו).

מישלין ודומיו באים בחשבון. אם יש המלצות על סוג/ מחיר/מקום(איזור רג גבעתיים תל אביב) אשמח.

תודה:wink:

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בגולף שלי הרכבתי קונטיננטל אקו 3 במידה זהה לשלך: 15R 195/65

כעיקרון:

קונטיננטל:

1. ספורט קונטקט - צמיגים לאחזיקה גבוהה, חיסרון בשחיקה מהירה יותר

2. פרמיום קוטנקט - צמיגי ביניים ומעולים לכשעצמם המשלבים בין נוחות לאחיזה גבוהה

3.אקו קונטנקט - צמיגים ירוקים המעניקים אורך חיים גבוה וצריכת דלק חסכונית יותר

אני תכננתי לרכוש את הפרמיום, מכיון שלא מצאתי התפשרתי על האקו. אבל! הצמיגים האלה מעולים למרות היותם 'ירוקים', הנוחות לא רעה בכלל, האחיזה גבוהה מאוד - נוסו גם בנסיעה על שלג... וכמובן הצמיגים מאריכי חיים ביחס לשאר.

שים לב, הרבה גולפים מגיעות מהיצרן עם צמיגי קונטיננטל אקו 3.

לגבי מישלין, הבנתי מכמה חוות דעת שהמישלין אנרג'י הם צמיגים ירוקים בעלי דופן קשה ופגיעה מורגשת בנוחות.

לגבי מישלין פרמסי - אין לי מושג...

לסיכום: אני מאוד מרוצה מהקונטי! אני חושב מהניסיון שלי שהקונטיננטל מציעים תמורה מצויינת לכסף.

בהצלחה!

פורסם

תודה דור

אני באמת מתחיל לחשוב על הקונטי

החלפת באזור תל אביב?

על איזה פרימיום אנחנו מדברים (מספר)?

ובקשר לאקו כמה עלו לך אם מותר לשאול?

נ.ב.

ליוסי- אני מחפש אחד מהסוגים שאני מכיר (תקרא לזה קיבעון....)

פורסם

אני החלפתי בגבעתיים אצל זיתוני.

המחיר לצמיג 395 ש"ח. לא הכי זול שתמצא בארץ אבל נחשב לסביר.

חפשתי באזור שבו אני עובד - רמת גן וגלילותיה, עברתי פיזית בפנצ'ריות ולרובם לא היו קונטיננטל במלאי, אחד מהם הזמים לי ולמחרת התקשר וספר שהם משנת ייצור 2011... לאלה שכן היה במלאי דרשו באזור 450 ש"ח לצמיג.

אצל זיתוני החוויה הייתה לא משהו, סיכמתי איתו בטלפון על קונטי פרמיום 2. כשהגעתי הוא מוציא לי את האקו. הסברתי לו שסכמנו על הפרמיום ובשביל זה הגעתי אז הוא התחיל לטעון שזה מה שיש, וזה מה שהיבואן מספק כרגע הוא לא מכיר משהו אחר, בקיצור חרטא...

מכיוון שהאקו נחשבים לציגים מצויינים ובעלי אורך חיים גבוה (לי זה חשוב, אני נוסע 3,000 ק"מ בחודש) התפשרתי על ה'אקו'. בפועל אני מאוד מרוצה מהם, רמת האחיזה גבוהה למרות היותם ירוקים. אך בכל זאת, אני מניח שהפרמיום יתנו אחיזה גבוהה יותר.

אגב, באזור תל אביב יש לך ביפו את צמיגי אנטון שהומלץ ע"י רבים מחברי הפורום. כדאי לבדוק אצלו

פורסם

לא, אבל אני מניח שהם מתקדמים יותר.

הפרמיום היא סדרה, והמספרים בה מן הסתם מצביעים על חידוש והתקדמות...

אם אתה מחליף אצלו, תעדכן אם אכן יש לו את הפרמיום.

פורסם

מן הסתם יותר מתקדם, השאלה אם שווה את התוספת.

בכל מקרה אעדכן.

אגב, יש מניעה לשים קודם H או V במקום T (המקורי)? או מיותר?

פורסם

אני קניתי שבוע שעבר רביעיית פירלי פי1 המסווגים כצמיגים ירוקים. עלות 350 ליחידה. בינתיים עושים רושם טוב בכל התחומים למעט פידבק לא משהו. גם אני חיפשתי משהו ספורטיבי אבל במידה הזו קונטי לא מייצרים ספורט או פרימיום קונטקט. דירוג t הוא הנמוך מבין כל מה שהזכרת לכן אין בעיה להתקין כל אחד מהם

פורסם

הרכב גולף 1.6 שנת 2010, אני שואל האם יש צורך "להתאמץ" ולהרכיב V או H(שמן הסתם עולים יותר) שברשיון מופיע T,

יש לזה ביטוי בנסיעה שקטה יותר? אחיזה טובה יותר ?חסכון?

פורסם

אם תמצא 5 אני מניח שעדיף להרכיב אותם ע"פ ה 2 אם ההפרש הוא סביר.

בגדול אין מניעה לעלות בדרגת המהירות רק שאני לא רואה סיבה בשביל מה, ההבדל לא מתבטא בשקט או חיסכון אלא בסיבולת, כלומר צמיג שמתגלגל במהירות 200 קמ"ש מן הסתם מתחמם יותר, ולכן דרוש שינוי קל בחומר כדי לעמוד בלחצים. אין צורך סתם להשקיע אלא א"כ אתה 'בודק' לעיתים תכופות את הרכב בכביש 6 במהירות פליליות :)

לדעתי, הצמיגים הירוקים שנותנים מענה טוב בכל הפרמטרים הם קונטי אקו אבל זה עניין סובייקטיבי

• תוכן חדש...