Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שמתי השבוע בדיוק במידה הזו קונטיננטל פרימיום קונטקט 5. 1900 ש"ח לרביעייה בירושלים.

יש להם דירוג A בבלימה ברטוב ו-C בצריכת דלק. לפחות לפי אתר קונטי נראה שאין יותר ייצור של דגם 2 במידה הזו בקוד V.

הם החליפו רבייעית פרימיום 2. מסכים לגבי זה שיש להם שחיקה גבוהה יחסית אבל מצד שני קראתי טענה שבאופן כללי צמיג V ישחק מהר יותר מצמיג זהה בקוד H. אצלי לפחות הם הוחלפו לאחר שני אירועי שלג טראומתיים שהצמיגים עברו (הסופה המקוללת השנה וזו לפני שנתיים) אז אני לא בדיוק קנה מידה מייצג.

לצמיגים מהמשפחה הזו של קונטי יש, לדעתי, אחיזה מעולה במיוחד בכביש רטוב ובאופן כללי נותנים תחושה מצויינת.

http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Continental/Premium-Contact-5.htm

השוואת צמיגי קונטיננטל:

http://www.conti-tyrefinder.co.uk/index.php

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

אני התקנתי במידה הזאת גודייר אקסלנס במאזדה 3.

מדובר בצמיגי נוחות שקטים ואוחזים, לא מכוונים לחיסכון מיוחד בדלק.

אני מרוצה מהם ובחודש הבא אחליף גם את הצמד האחורי ממישלן אנרג'י שהתייבשו מאוד מהר לזוג נוסף של גודייר אקסלנס.

פורסם

אז ככה, דיברתי עם זיתוני מגבעתיים והוזמנה רביעית צמיגים מסוג

195/65R15 PREMIUMCONTACT 5 91V

שאמורה להגיע מחר עם תאריך מהשנה האחרונה במחיר של 465 כ״א

נשמע טוב (מקווה), לא?

פורסם

לפי המבחנים בלינקים למעלה זה אחד מהצמיגים היותר טובים שיש במידה הזו, בטח במחיר הזה ובטח בישראל שחלק מהחברות במקומות הראשונים לא בטוח אם ניתן להציג את הצמיגים הללו.

תהנה!

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

היו לי במידה הזו מישלין אנרג'י גרין נוראיים. יש אמנם כמה תתי-סוגים, אבל המשותף להם הוא מחיר גבוה ונטיה להתייבש ולהיסדק. החלפתי לקלבר HP2 (או משהו כזה) שעולים הרבה פחות, מחזיקים יותר ואוחזים מצוין. נבדק באותה עקומה בה המישלין נטו להחליק לי ואילו הקלבר אחזו ללא דופי.

פורסם

בשעה טובה הורכבו 4 קונטיננטלפרימיום5 מידה 195/65R15 V91 בני 8 חודשים על הרכב, כ"א 465 שח אצל צמיגי זיתוני בגבעתיים, יחס טוב , שירות טוב....ועכשו נקווה שגם נהנה מהם.תודה על העזרה (ותודה דור ! )

• תוכן חדש...