Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קליאו 1.1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, הציעו לי לקנות רכב אז רציתי לשמוע מה דעתכם מה דעתכם על :

רנו קליאו 2001 , 1.1(זה 1100 או 1200?) , 3 דלתות , ידני , סאנרוף + מגנזיום.

תודה :)

Honda Civic Hatchback 1998

פורסם

לא 1100 ולא 1200 אלא 1150 (ליתר דיוק 1149) סמ"ק, הספק 75 כ"ס.

נהגתי במכונית כזו בטיול בסלובניה - היתרון העקרי שמצאתי היה תא מטען גדול יחסית לקטגוריה. לא היתה לי נוחה, אבל זה כנראה עניין של דרגת אבזור (בסיסית ברכב ההשכרה, לך מוצע אבזור נדיב) ומצריך בדיקה של האקזמפלר המוצע לך. המנוע היה חלש ולא הסתדר טוב בעליות, כולל עליות מתונות של כבישים מהירים משובחים.

בכל מקרה - המתן שחבר הפורום dorsht יגיע למחשב. הבחור נוהג במכונית דומה כבר כמה שנים ומרוצה ממנה מאוד, וישמח לעדכן אותך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לא 1100 ולא 1200 אלא 1150 (ליתר דיוק 1149) סמ"ק, הספק 75 כ"ס.

נהגתי במכונית כזו בטיול בסלובניה - היתרון העקרי שמצאתי היה תא מטען גדול יחסית לקטגוריה. לא היתה לי נוחה, אבל זה כנראה עניין של דרגת אבזור (בסיסית ברכב ההשכרה, לך מוצע אבזור נדיב) ומצריך בדיקה של האקזמפלר המוצע לך. המנוע היה חלש ולא הסתדר טוב בעליות, כולל עליות מתונות של כבישים מהירים משובחים.

בכל מקרה - המתן שחבר הפורום dorsht יגיע למחשב. הבחור נוהג במכונית דומה כבר כמה שנים ומרוצה ממנה מאוד, וישמח לעדכן אותך.

לפי מחירון יד 2 ראיתי שהכ"ס הוא 60. (לא יכול לפרסם קישור..)

Honda Civic Hatchback 1998

פורסם

אתה צודק. משום מה קראתי 2011 ולא 2001, כנראה בגלל השאלה שלך על נפח המנוע שצמודה לשנה. באמצע שנות ה-2000 המנוע שודרג מ060 ל-75 כ"ס. לפיכך ההערה שלי לא רלונטית, וגם ההפניה ל-dorsht.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

sperial, אני נוהג ב2012, היא חוגגת אצלי שנה ו8 חודשים (יש פז"ם משותף לצבא ולרכב :-D)

מעבר לכך, כשהאוטו היה חדש היו לו 60 כ"ס. כמה נשארו עכשיו באורווה? כנראה שלא יותר מ45-50 כ"ס בלחץ, בתנאי שהרכב היה מטופל כמו שצריך ולא עבר איזו טראומה.

מציע לחפש גרסאות חזקות יותר.

מעבר לכך, ה75 כ"ס אמנם לא שיא הכוח בקליאו החדשה (אם כבר עסקנו בזה), אבל הוא בסדר, ואפשר גם לנסוע במהירויות תלת ספרתיות (120 קמ"ש כמעט 4000 סל"ד). ועדיין צריכת הדלק יכולה לעמוד על 1:16, ובימים טובים 1:16.5-1:17.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

דור, אני מכיר את הסיפור שלך עם הרכב, לכן הפניתי את פות"ש אליך. רק אח"כ ראיתי שטעיתי ב-10 שנים ובהתאם לכך בדגם המנוע. מסכים אתך שה-75 כ"ס הם "בסדר" - בודאי בנהיגה במישור. גם הפיאט 600 (29 כ"ס) והפרינץ 4 (30 כ"ס) טיפסו לצפת ולירושלים. עם כל המשפחה. השאלה היא רק איך הן הגיעו לשם.

פורסם

נסעתי בעליות בלי בעיה, אמנם היה צורך למשוך את ההילוכים בחלק מהמקרים, אך מעולם לא נדרשתי למשוך בצורה מטורפת, לא מעבר ל3000-3500 סל"ד, סביר מאוד בעיניי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

קליאו B קלה יותר מקלאו מקליאו דור 3, 60 כ"ס זה אומנם לא הרבה אבל זה בערך מה שיש לפונטו, פנדה, ולמכוניות מיני 1.0 חדשות.

קליאו 1.1 5 דלתות הגיעה ברמת גימור RTE, שלא היה בה כלום.

דווקא דגם 3 דלתות למייטב זכרוני הגיע ברמת גימור RT, עם יותר איבזור.

בס"ה מכונית נחמדה לעיר, כל עוד היא נמכרת במחיר הגיוני (סביב 5000 ש"ח).

סאנרוף זו התקנה מקומית, המכוניות האלו לא הגיעו עם סאנרוף במקור. צריך לבדוק שהוא תקין, לא נוזל ומאושר ברישיון הרכב.

• תוכן חדש...