Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחודש האחרון נראה שחל שינוי במדיניות שילוחים של חלק מהמוכרים. כנראה נכרת הסכם עם USPS וכעת לקוחות בינלאומיים משלמים Import Charges בצ'קאאוט. מישהו התנסה ואכן עבר חווית קניה חלקה בלי טלפונים מהמכס?

מעניין לדעת.

פורסם

החל מחודש נובמבר איביי מאפשרת למוכרים לשלוח לישראל דרך ה- global shipping program שמאפשרת למוכר לשלוח את המוצר למרכז של איביי ומשם לארץ. הבעיה היא שאיביי גם גובה את המיסים שכביכול מגיעים למדינה ואפילו על מוצרים שמתחת ל- 75 דולר הם לוקחים מיסים דבר שגורם לכך שבחלק מהמקרים עלות המוצר הכוללת כבר לא משתלמת לקונה.

פורסם

השיטה הזאת הזויה לגמרי. נראה כאילו מחיר המשלוח לא קשור לגודל המוצר.

איזה יום ראיתי שעון בעלות משלוח של 60$, היום ראיתי רדיאטור עם עלות משלוח של 46$ (!).

GO FIGURE

פורסם

הרעיון של מרכז ההזמנות הזה הוא דווקא רעיון טוב שיכול להוזיל עלויות (לקוחות גדולים מקבלים הנחות משמעותיות מחברות השינוע), אבל למה להרוס אותו עם גביה מוקדמת של מיסים? הרי גביית המיסים היא בכלל עניינן של חברות השילוח או של לקוח הקצה. חברות השילוח בכל מקרה לא מפסידות על זה אלא להפך, אז לא ברור מה האינטרס שלהן לוותר על עמלת הטיפול במיסים.

מה גם שנראה לי שעצם ההתעסקות והבנת כלל חוקי המיסוי בכל המדינות שאליהם נשלחים מוצרים, נראית לי קשה ומיותרת.

פורסם

למה קשה ומיותרת?

לפעמים נחמד לדעת כמה אתה עומד לשלם בדיוק לפני המשלוח לארץ.

איביי מתחייבים שלא תשלם שקל נוסף מבעד למה ששילמת להם במיסים.

זה עדיף על שבועיים של חוסר ידיעה אם יפול במכס או לא.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אם המשלוח מגיע עם חברת שילוח, הוא "יפול" במכס בוודאות, אין כאן עניין של סיכוי (בהנחה והצהרת המכס על האריזה מדוייקת, כמובן).

אם המשלוח מגיע עם דואר רגיל, קשה לי להבין איך איביי הולכים לאכוף את עניין התשלום למכס - הרי זה לא שיש עמיל מכס של חברת השילוח שהם יכולים לשלם לו מראש, אלא המיסים נגבים מהלקוח שמגיע לסניף הדואר במידה והחבילה "נפלה" בשיקוף של רשויות המכס, וזו לא פעולה סינכרונית ויזומה כמו במקרה של חברת השילוח שממש מעבירה בעצמה את המוצרים דרך המכס. ובכל מקרה, אם יש "סיכון" שהחבילה לא תיפול במכס, למה לא לקחת אותו? :lol:

ככה שבכל מקרה אני לא רואה את היתרון שאיביי נותנים, וכמו שציינו באשכול נראה שהם גם לא ב-100% יודעים את חוקי המכס בכל המדינות, אחרת לא היו גובים מיסים על מוצרים מתחת ל-75$.

פורסם

לא הבנתי- הצ'קאאוט עכשיו מחייב לשלם את המיסים מראש או שאפשר ללכת בדרך הישנה?

אם זה מחייב, בערך 70% מהקניות באיביי הפכו ללא משתלמות ברגע זה....

פורסם

זה רלבנטי למוכרים שלא שלחו קודם לכן לארץ ועכשיו ישלחו דרך שירות המשלוחים של איביי. בפועל המחיר צריך להיות דומה לשימוש בשירות שילוח של mustop או buy2usa

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

נניח ואני מזמין מוצר שעולה 200$ ועל המוצר ישנו משלוח בעלות של 50$ ועוד עליי לשלם סכום מסויים עבור המיסים שהם כביכול מחשבים?

מי נותן לי את הערבות שאני לא אשלם מסים גם בארץ?

פורסם
זה רלבנטי למוכרים שלא שלחו קודם לכן לארץ ועכשיו ישלחו דרך שירות המשלוחים של איביי. בפועל המחיר צריך להיות דומה לשימוש בשירות שילוח של mustop או buy2usa
כן, אבל לא מן הנמנע שעם הזמן גם המוכרים הקיימים שהיו שולחים לארץ יעברו לשיטה הזו פשוט כי היא (כנראה) יותר קלה ומסירה מהם אחריות על המוצר מהרגע שהוא מגיע למרכז של איביי (וגם הבנתי שאי אפשר לתת למוכר פידבק שלילי על מהירות משלוח במקרה והוא מוציא את המשלוח ביום ההזמנה).
  • 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ כדי לא לפתוח נושא חדש,

מישהו התנסה כבר בשיטה הזאת?

כלומר הזמין מוצר ושילם import charges באיביי והמוצר הגיע ללא הצקות מהמכס בארץ?

פורסם

הזמנתי סט שרשראות וגלגלי שיניים לטרקטורון של חבר,

120 דולר ומיסים 20 דולר,

הגיע עד לבית ללא תוספת חיוב, וכן המכס בדק את החבילה.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

אם הם יקחו מסים בדיוק לפי חוקי המדינה.

לא על סכומים נמוכים, לא על מוצרים שאין עליהם מכס וכו' אז אני בעד.

זה גם נוח וזה ש"נהננו" עד היום מהעלמת מס לא הופך את זה לבסדר.:roll:

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

• תוכן חדש...