Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

תודה דניקס,

קיבלתי גם תשובה מאיביי שאני אמור לקבל את החבילה ללא שום בעיות,

when you purchase item with the Global Shipping Program you pay all costs up front, there are no additional fees as your shipment will arrive with no problems.

הזמנתי מכשיר סוללרי היות שזה עכשיו מה שהמכס אוהב לעשות עליו קופה אני באמת מקווה שלא יהיו הפתעות.

מבחינת השירות עצמו הבנתי שזה לא בדיוק מסודר ויש מכס על דברים שלא אמור להיות עליהם (באיביי),

מצד שני אם כל החשבוניות מועברות מהחברה השולחת ולא ע"י הקונה המכס לא יוכל לקבוע איזה תעריף שבא לו על מוצר שהוזמן

כמו שעשו בעבר והכל מגובה החשבניות ותשלומים..

בתקווה שאכן כך הדבר.

למרות שאם להשוות את השירות ל BUY2USA אז גם המכס עשה לי תרגיל ממש מגעיל ושילמתי מיסים עם ההזמנה וכשהמוצר הגיע לארץ אז לקחו לי 180 ש"ח על זה שפתחו את החבילה ודרשו תשלום נוסף כי לדעתם ההצהרה לא משקפת את המחיר האמיתי... :\

אעדכן כשתגיע החבילה.

עריכה אחרונה על ידי Nuker
  • 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ כדי לשאול האם בכל זאת ישנה דרך כלשהי ״לוותר״ על השירות שלהם ולהתמודד עם המכס בכוחות עצמי במידת הצורך?

מעוניין להזמין מוצר בעלות של כ 60 דולר ומשלוח של כ 15 דולר.

הם דורשים 24 דולר על השטות הזאת!

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

גם אני נתקלתי בזה,פשוט הזמנתי ממוכר אחר :lol:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם (נערך)

אני רואה שאמרתי שאני אעדכן וטרם עשיתי זאת,ננצל את ההזדמנות,

אחרי שהתוכנית הזאת נכנסה לתוקף הרבה מוכרים התחילו לשלוח לארץ,בגדול השירות הוא כמו חברות השילוח צד ג' (BUY2\ מאסטופ\ שיפאיט)

המוכר שולח את חבילתו למרכז לוגיסטי תחת איביי ומשם נארז מחדש ונשלח לארץ.

לפני התוכנית בודדים היו מוכנים לשלוח מוצרים מחוץ לארה"ב כעת למרות שזה לרוב לא משתלם לנו יש הרבה יותר מוצרים שאפשר לקבל לארץ.

יש לשים לב לפעמים המשלוחים בתוך ארהב הם חינמיים ואפשר לתמרן דרך החברות שצויינו בסוגריים למלעה משלוח במחיר הגיוני.

אישית עשיתי שני קניות גדולות דרך התוכנית, מכשיר סוללרי ומחשב נייד, אציין שהשירות נותן פטור מכל הכאב ראש של המכס יש חברה ישראלית שעושה את תהליך השחרור,השילוח ליעד הסופי מתבצע באמצעות דואר שליחים של דואר ישראל.

לפי תיעודים שבידיי זה התהליך שהחבילה עוברת:

משלוח ע"י המוכר למחסן (לרוב דרך USPS) שאיביי עובד איתו Pitney Bowes

התהליך מהמחסן עד לשליחה בפועל בארהב מתבצעת ע"י חברת aramex

בארץ תהליך השחרור מתבצע ע"י חברת gdalliance (למיטב הבנתי שני החברות הללו הן תחת קורת גג אחת),איתי הם יצרו קשר בין אם זה לבירור כתובת מסירה (אפשר לשלוח לדבריהם לאן שרוצים גם לעבודה וכו) או תז לשחרור מכס ולבסוף נמסר לדואר ישראל ומשם אלינו.

עריכה אחרונה על ידי Nuker
פורסם (נערך)

זה נקרא GLOBAL SHIPPING PROGRAM. זה פועל ממדינות כמו ארה"ב. שמתי לב שבמקרים מסויימים זה יקר יותר מהמיסים האמיתיים שהיה צריך לשלם בארץ ועוד על סכומים כאלה שבארץ לא היו לוקחים מיסים.

לא שווה, בגלל זה אני לא מזמין מוצרים ממוכרים שמחייבים לשלם מיסים. מיסים אני מוכן לשלם בארץ ולא לאיזה קומבינטור בחו"ל.

לעיתים מוכרים שמצעים שיטת שילוח כזאת, אפשר לדבר איתם ולהסתדר על תשלום מחוץ לאיביי עם משלוח נורמאלי ואז הם מציינים גם סכומים נורמאליים על החבילות. בדרך כלל זה חנויות/מפעלים/בתי עסק ויש להם אתר שאפשר להזמין ישירות ללא שטות הזאת.

הכי טוב להזמין מסין - אין להם את הדבר הזה ולרוב גם המשלוח חינם.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...