Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש טמבון, גריל ומסגרות לפנסים

ייבוא של טמבון כזה עולה בערך כמו האוטו

אם רק הייתי יודע איפה יש אחת לפירוק באיזה מגרש היה עוזר לי

אשמח לעזרה

תודה ויום נעים

רביב

פורסם

יש אחת שמשמשת מחסן....

צומת קדימה/הדסים על כביש 4 , תכנס לכיוון קדימה ואחרי 100 מטר תפנה ימינה - יש שם סופר קטן + חנות ירקות/פירות גדולה שנקראת 3.80 . מול החנות יש SAFARI טורקיז שחונה שם כבר שנה , עד כמה שאני יודע הבעלים משתמש בה כמחסן זמני מידי פעם , בדרך כלל היא סתם פתוחה וריקה .

דרך אגב היא ניראת במצב לא רע .

בהצלחה .

פורסם

אם הבנתי אותו נכון, במפה שהעלתה זו לא צומת קדימה הדסים. אם אתה בא מ 4 דרום, תעבור את מחלף בני דרור, רמזור הבא תפנה ימינה לתוך קדימה. יש ירקניה בכניסה מימין אבל הוא מדבר על החנות שבהמשך מצד ימין, בערך 200 מטר מהצומת.

פורסם

יש לי אחת כזאת כולל רישיונות מודל 89, בגדול מושלמת.

נמצאת באזור חיפה

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם

ואם בסאפרי עסקינן, ללא ספק מדובר באחת המסחריות היפות ביותר שנוצרו אי פעם, אם לא היפה ביותר.

אף קצר ומאסיבי משולב בפרופורציות מושלמות.

בנוסף, נהנתה הסאפרי מיחידת הינע מצויינת - מנוע חזק, גמיש, שקט וחלק ששולב בתיבה אוטומטית חלקה וזריזה.

הכל טוב ויפה, תרתי משמע, עד השיבוש הראשון בכביש או העיקול הראשון.

אז גילה הנוהג את מערכת המיתלים הכושלת, ההגה הנורא ונוחות הנסיעה המבחילה.

בכל זאת, ראוייה לשימור, ולו בשל העובדה שהיתה כה פופולארית כאן, והפכה בשלב מסויים למקלט מס מבוקש. :-P

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

במידה ויוצא לך להגיע לבת-ים ראיתי אתמול במגרש לקניית מתכות וברזל אחת כזאת בצבע אפור מהשנתונים הראשונים

90-93 ונראה שהיא שלמה למדי.

המגרש נמצא ברחוב אורט ישראל 31 באיזור התעשיה של בת-ים מול ההנהלה של קסטרו.

https://maps.google.co.il/maps?ie=UTF-8&layer=c&z=17&iwloc=A&sll=32.007949,34.745655&cbp=13,178.6,0,0,0&cbll=32.007983,34.745654&q=אורט+ישראל+31+בת-ים&ei=ANyxUqqEMI-rhAfT4oCYCg&ved=0CC0QxB0wAA

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
ואם בסאפרי עסקינן, ללא ספק מדובר באחת המסחריות היפות ביותר שנוצרו אי פעם, אם לא היפה ביותר.

אף קצר ומאסיבי משולב בפרופורציות מושלמות.

בנוסף, נהנתה הסאפרי מיחידת הינע מצויינת - מנוע חזק, גמיש, שקט וחלק ששולב בתיבה אוטומטית חלקה וזריזה.

הכל טוב ויפה, תרתי משמע, עד השיבוש הראשון בכביש או העיקול הראשון.

אז גילה הנוהג את מערכת המיתלים הכושלת, ההגה הנורא ונוחות הנסיעה המבחילה.

בכל זאת, ראוייה לשימור, ולו בשל העובדה שהיתה כה פופולארית כאן, והפכה בשלב מסויים למקלט מס מבוקש. :-P

אל תשכח את מערכת המחשמל המדהימה שהייתה בעלת אמינות שואפת לאפס כולל לוח שעונים דיגיטלי עתידני שלא שרד יותר מידי שנים ועוד אי אילו בעיות אמינות, אני זוכר שאת כמות החרא שדוד שלי אכל עם האוטו הזה שלא נדבר עם צריכת דלק מזעזעת ביום אופטימי.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

• אחראי פורום
פורסם

בהחלט אחת היפות ועם זאת אחת הנבלות.

3-4 שנים של תקלות חשמל וגיר עד לבסוף נגנבה.

לא אשכח את התאוצה החזקה והצליל אבל גם לא את ההגה בעל משקל אפס, מגבלות אחיזה נמוכות מאוד ועוד.

אני חושב שעוד יש אצלנו סט מדבקות היקפיות מקוריות, קיבלנו מהביטוח אחרי שדלת אחת קיבלה מכה, למעוניין.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

גי.מ.סי. ספארי היה הרכב שלי מהעבודה בשנת 1997 עד 1999

זה הרכב שכי אהבתי מכל רכבי העבודה שהיו לי.

מנוע אדיר, יציאה מהמקום שלא מביישת גם קורבט

הגה שמופעל בכח המחשבה.

ישיבה גבוהה על הכביש בכורסא סלונית.

והיו לו כמה צלילים שלעולם לא אשכח כמו למשל

הרעש של שיחרור ההנד ברקס.

המחלה היחידה שאני זוכר זה המנגנונים של החלונות החשמליים

שהיו מחזיקים כחצי שנה.... צריכת הדלק והגילום בתלוש המשכורת

בסוף השנה הבעל הבית בא אלי בהצעה, תקנה איזה רכב שאתה רוצה רק רד

מהספארי הזה.

מכרנו את הספארי ועברתי לאוקטבייה דיזל עליה עשיתי מעל 600 אלף ק"מ

ואז בתוך חודש הלכו לפי הסדר גיר, מנוע וטורבו

ואני ייצאתי לשנת חופש