Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם כן, מה היה גיל המטופל? זמן התאוששות? צלקות, התפתחות שרירים מסביב לניתוח? רופא מומלץ?

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

איזה קטע, מסתבר שיש לי גרסה ממש קלה של זה, משהו כמו בתמונה הזאת מגוגל אבל פחות שקוע.

438pectus2.jpg

יש לי את זה מאז שאני זוכר את עצמי ואם לא מחפשים טוב טוב בכלל לא שמים לב (מסת שריר עוזרת), מה שכן, מעולם לא ידעתי שיש לזה שם.

תודה קארזפורום. :)

יש לזה השפעות על משהו פרט למראה חצוני?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

קישורים לאתרים של שני בתי חולים אמריקאיים חשובים:

http://www.mayoclinic.com/health/pectus-excavatum/DS01136

http://my.clevelandclinic.org/disorders/pectus_excavatum/hic_pectus_excavatum.aspx

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מכיר מישהו שעבר את הניתוח לפני הצבא וכתוצאה מכך נגרמו לו שלל סיבוכים ובעיות.

כמובן שזה רק אחד ואיני יודע עד כמה המקרה הנ״ל נפוץ ומה אחוזי ההצלחה.

בכל מקרה, אם אין לך בעיה בריאותית כתוצאה מכך, אין שום סיבה שתעבור את הניתוח.

פורסם

תמונה, אבטיח.

לרוב זה ממש זניח עד כדי כך שטיפה שרירים ופחות כרס/ציצי מיסביב מעלימים את העניין

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כמובן שחיפוש על חזה שקוע בגוגל מחזיר את הפוסט הזה בעמוד התוצאות הראשון.

בכולופן, גרמתם לי לחשוד שיש לי גרסה קלה של זה ממש בקצה התחתון של הסטרנום. לא רואים אם לא נוגעים כי די השקעתי בבנץ' פרס בעשור הקודם לחיי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

האם גם אתה "סבלת" מפרץ גדילה בתחילת גיל הנעורים?

חפרתי קצת ומצאתי שזו אחת הסיבות לזה.

אישית השלמתי צמיחה לגובה של כמה שנים תוך שנה אחת (1.84 מטר על 60 קילו בלחץ, בזמנו) וזה די תואם את מאפייני התופעה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

צמחתי מאוד מהר בפרץ גדילה, אבל בגיל מאוחר יחסית

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אחיין אמריקאי עשה את הניתוח לפני כ-3 חודשים בניו יורק. הבחור בן 17 והיה מאוד החלטי ברצון לעבור את הניתוח.

כאבים למשך חודש לאחר הניתוח, כשבשבועיים הראשונים כואב מאוד ונעזר במשכחי כאבים.

גם היום הוא היה עושה את זה אם זה היה עולה על הפרק.

פורסם

כירורג או פלסטי. הפלסטי בדרך כלל יעלה יותר אבל יעשה עבודה יותר נקיה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

כירורג של בית החזה או פלסטיקאי. אני מניח שזה כלול בסל הבריאות כך שהמחיר הוא זהה (23 ש"ח לייעוץ במרפאה, אפס לניתוח).

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הודעתי הקודמת נכתבה מהטלפון, ועל כן הייתה חסכנית בתוים.

כפי שכתבתי, והחרה החזיק אחרי ספריאל, כירורג או פלסטיקאי יכולים שניהם לבצע את הניתוח הזה.

ההבדל הגדול מנסיוני הוא שבעוד שפלסטיקאי יתן תשומת לב מיוחדת לטשטוש צלקות וסימנים לניתוח, כירורג לרוב ילך במסלול הקצר והיעיל ביותר, גם אם משמעותו צלקת במקום בולט.

לדוגמה, גם ניתוח ג'ינקומסטיה (התפתחות יתר של חזה גברי) יכול להיות מבוצע על ידי כירורג או על ידי פלסטיקאי. במקרה שאני מכיר, הכירורגים הציעו לחתוך מסביב לפטמה בצורת חצי ירח, להוציא את הרקמה העודפת ולסגור. הייתה נשארת צלקת בולטת.

הפלסטיקאי לעומתו, ביצע חתך של סנטימטר בחלקה הכהה של הפטמה השניה, נכנס משם באמצעות גשוש כל הדרך עד לשד הבעייתי, פורר ושאב את הרקמה המיותרת, ויצא חזרה. הצלקת זעירה ובלתי מורגשת.

כמובן שתג המחיר היה שונה לחלוטין, אבל כשמטרת הניתוח היא אסתטית ולא עקב פגיעה בתפקוד, אני לא רואה טעם לתקן פגם אחד וליצור על הדרך פגם אחר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

ניטש - זה תלוי מאד מי המנתח. יתכן שבמרכז זה או אחר יש מומחה לאותו ניתוח במחלקת פלסטיקה או בניתוחי חזה. צריך לברר במרכז הספציפי. כפי שמנתחי כף יד יכולים לבוא מכירורגיה פלסטית או מאורתופדיה או שניתוחי כריתת גידולים מהשד מבוצעים במקומות מסויימים על ידי כירורגים כלליים ובאחרים על ידי גיניקולוגים. מה שחשוב אינו הכותרת אלא הידע והנסיון.

פורסם

יש לי חבר טוב עם שקע רציני - אחרי בירורים רבים על כל האופציות הקיימות הוא ירד מהפתרון הכירורגי (לא יודע למה), ובמקום זה מצא לעצמו סוג של כוסית וואקום גדולה שמתלבשת על בית החזה. אחרי מספר חודשים של טיפול יום יומי (כמה דקות ביום שאתה נראה כמו איירון מן) כבר יש תוצאות בולטות. או לפחות, פחות שקועות.

מה חתימה? תתפשטי!

• תוכן חדש...