Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם , אני חוזר לתחום, אחרי הפסקה של 3 שנים ואני בונה הכל מההתחלה,

האמת שהפעם לא בא לי להשתולל יותר מדי, גם בכסף וגם באלמנטים,

הדבר היחידי שיש לי כרגע זה hu alpine ida x001,

בשלב הראשון אני מחפש מגבר וקומפוננט, בהמשך נוסיף סאב, לא חזק מדי,

כך שהמגבר אמור להספיק לשנייהם.

המערכת תורכב על יונדאי טוסון,

התקציב למגבר והקומפוננט 3000k ,

חשוב לי מאד הדיוק והאיכות, ונראה לי שעדיף לקנות משומש, כך יהיה אפשר לתפס קצת ברמה,

אני כבר חודש שובר את הראש מה לקנות, והתבלבלתי לגמרי,

לכן החלטתי לפנות אליכם, אשמח מאד לשמוע מה יש לכם להציע.

תודה מראש לכולם.....

פורסם

תראה בנוגע למה שאמרת בקשר למגבר 2 ערוצים, אתה יכול בעתיד לחסוך כסף וכשתביא סאב תביא לו מגבר מונובלוק (ערוץ 1 ) שיגביר לבד את הסאב , מה שטוב הרבה יותר מלעשות גישור במגבר 4 ערוצים וגם ייתן לך הרבה יותר עוצמה ואיכות.

עם אתה חושב שאתה לא תרצה לחסוך סכום של כסף בשביל להביא מונובלוק לסאב , (שזה גם תלוי איזה סאב אתה מתכנן לקנות בעתיד עם זה סאב יקר אז גם המונובלוק יהיה יקר , אבל לדוגמא יש מונובלוקים לסאבים פשוטים שעושים את העבודה בכמה מאות שקלים, וכמובן גם יד 2 יש מבחר לפעמים)

בכל מקרה , ראיתי מה שAUDIO KING המליץ לך באשכול שננעל על כל מיני סוגי קומפוננטים, הוא באמת נתן שם המון דגמים וכולם שם טובים, השאלה מה אתה מחפש , אני נגיד אתן דוגמא את הHYBRID AUDIO CLARUS שהוא המליץ לך עליהם, זה סט מצויין ויש כזה לחבר שלי באוטו, אבל אני אישית מעדיף HERTZ HSK165 XL , כי אני נגיד מחפש יותר חדות ודיוק ואני שומע גם בעיקר מוסיקה אלקטרונית והXL בנויים לסגנון הזה , והHYBRID AUDIO יותר עדינים ועוטפים (לפי דעתי כמובן לא לתפוס אותי במילה יש כאלה שיחשבו אחרת) אז מה שלדעתי הכי טוב שאתה יכול לעשות אתה יכול להגיע לאחד המפגשים, יש 3 פעמים בחודש , בצפון בסוף חודש , בדרום באמצע חודש , ובמרכז בשבת ראשונה של כל חודש, המפגש הקרוב הוא בדרום ביום שישי הבא כנראה , תלוי במזג אוויר .

ופשוט לשמוע כמה סטים, יהיה שם את הHSK XL ויהיה שם את הHYBRID AUDIO CLARUS (עם האנשים יגיעו כמובן)

בכל מקרה אצלי ברכב תוכל לשמוע את הHSK XL על המגבר שהמלצתי לך ותראה איך זה נשמע לדעתך .

בהצלחה !

בגלל הדרישה לניאונים, נראה לי שזה יותר מתאים לאתר www.arsforum.co.il/vb

פורסם

תודה על ההמלצה, אני באמת רוצה להגיע למפגש.

הייתי רוצה לכוון באמת לקומפוננט אחד שני מבין שהוא סוג של קונצנזוס,

וגם כי מצאתי כזה למכירה הוא נמכר כחדש בקרטון , השאלה שלי היא איך

ניתן לזהות זיופים? אם יעזור תמונות שאני יעלה?

אם משהוא יודע להגיב את מחירם כחדשים?

• תוכן חדש...