Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, נסעתי קודם בכביש מקורצף במחלף שזה מעין סיבוב כזה.. ויש מצב שנסעתי קצת מהר יחסית לתנאי הכביש - פתאום הרגשתי שאין לי בלמים ושהרכב נוסע בלי שאני יכולה לעצור- הייתי במהירות מאוד נמוכה משהו כמו 20-30 קמ"ש (ובדיעבד חבל שלא נסעתי לאט יותר, אבל היה אין מה לעשות עכשיו :oops: ) אבל אחרי הפנייה שהרגשתי שאין לי בלמים הרמתי את בלם היד והרכב עצר. עצרתי בצד את הרכב ונסעתי שוב והכל נראה בסדר - הבלמים עובדים ואין משהו נראה לעין מיוחד.. אבל מאז נדלקה נורת בדוק מנוע- היא דלוקה ולא נכבית.

האם זה יכול להיות רק בגלל הנסיבות ? מה לדעתכם זה יכול להיות ? אני בכל אופן יפנה מחר למוסך אבל אולי תוכלו להגיד לי לבינתיים אם זה יכול להיות נזק . (הרכב אחרי טיפול כולל בלמים צלחות והכל ..). תודה.

פורסם

לא מומלץ בעליל לנסוע על הרכב במצב שכזה. אם אתה יכול העבר את הרכב בגרירה כדי להימנע מתקלה שכזו בשנית. לגבי המנורה צריך להיתחבר לסורק תקלות.

פורסם

המשכתי בנסיעה על הרכב גם לאחר התקלה (הלכתי לקניות בסופר :-) ) וחזרתי איתו אחכ ישר הבייתה - לא הייתה שום בעייה במהלך הנסיעה חוץ מאותו רגע מלחיץ הזה שהיה לי קודם.. אבל המנורה עדיין דולקת...

פורסם
המשכתי בנסיעה על הרכב גם לאחר התקלה (הלכתי לקניות בסופר :-) ) וחזרתי איתו אחכ ישר הבייתה - לא הייתה שום בעייה במהלך הנסיעה חוץ מאותו רגע מלחיץ הזה שהיה לי קודם.. אבל המנורה עדיין דולקת...

עדיין זה מאד לא בריא לרכב ולא בטוח בשבילך לנסוע ברכב אחרי הסיפור שאת מספרת וכשנורה כזו דולקת. הסיפור מאד חשוד כי גם אם נסעת מהר מידי ועל כביש מקורצף, הרכב לא אמור לאבד את היכולת לבלום. יש לך בעייה רצינית שם.

מאור צודק, חובה לקחת את הרכב לבדיקה.

פורסם

זה שהנורה עדיין דולקת אומר שישנה בעיה כלשהי ברכב(יכולה אפילו להיות בטיחותית),

במקומך הייתי לוקח את הרכב בהקדם האפשרי למוסך מורשה שיתחברו עם המחשב

על מנת לראות מה הבעיה.

• תוכן חדש...