Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מעונין לעבור מרכב פרטי לרכב שטח 7 מקומות.

במשך השבוע ינוע על הכביש (חולון-תל אביב) ובסופי שבוע מצפה לשטח שיהיה קצת יותר משבילים.

התקציב הוא כ-80K ש"ח ומחיפושים ומקריאת מבחני דרכים הבנתי שהאאוטלנדר נמצא בטווח, רק שהוא לא כ"כ חזק בשטח.

חייב לציין שאין לי כל נסיון במכונאות וברכבי שטח בכלל. מחפש, כמו רובנו, אמינות, סחירות וחסכון.

אשמח להמלצות מקצועיות על האאוטלנדר ועל דגמים אחרים.

תודה.

פורסם

בסכום הזה ה outlander הוא המתמודד היחיד .

(אלא אם כן אתה חובב מכונאות רכב, מבין קצת בחשמל ומחפש הרפתקאות עם דיפנדר ארוך)

פורסם

האאוטלנדר לא בגיזרה בכלל.

אם אתה מחפש שטח, תחפש רכב עם הילוך כח, כך שהוא יוכל להתמודד עם שטח אמיתי.

כעת נשאלות השאלות:

דיזל או בנזין?

ק"מ משוער שנתי?

רכבי השטח SUV עם 7 מקומות הם הפאג'רואים למיניהם, הטויוטה פרדו, דיסקברי, טראקאן ודומיהם.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

כמו תמיד אני אמליץ על הרקסטון, שנופל ביכולת השטח שלו משלושת הגדולים.

אבל נסחר במחירים נמוכים, יש לו סחירות טובה והוא גם אמין.

בקיצור אופציה שפויה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
האאוטלנדר לא בגיזרה בכלל.

אם אתה מחפש שטח, תחפש רכב עם הילוך כח, כך שהוא יוכל להתמודד עם שטח אמיתי.

כעת נשאלות השאלות:

דיזל או בנזין?

ק"מ משוער שנתי?

רכבי השטח SUV עם 7 מקומות הם הפאג'רואים למיניהם, הטויוטה פרדו, דיסקברי, טראקאן ודומיהם.

תודה.

לגבי דיזל או בנזין - לא הקדשתי מחשבה רק שאני יודע שהמחיר פי שניים מבנזין.

ק"מ משוער של כ-20K שנתי.

הרכבים שהצעת הם די ישנים עם ק"מ רבים. האם לא מדובר כבר בסוף שלהם?

שאלה נוספת, לאור התגובות: האם נראה שכדאי להתחיל עם רכב שטח "רך" ואז לעבור לרכב שטח "אמיתי"?

פורסם

מחיר הסולר והבנזין כמעט זהה.

מחיר הבנזין בפיקוח ולכן מחירו כמעט אחיד, הסולר לא בפיקוח וכל תחנה יכולה לגבות איזה מחיר שהיא רוצה.

ברכבים המונעים בסולר חשוב לבדוק היכן נמצאות תחנות מוזלות. (אפשר באתר פולטנק ואפשר בווייז).

אין חוק שאומר שמנוע בנזין יחיה X ק"מ ודיזל Y ק"מ.

אם תחפש לדוגמא טויוטה פראדו מתחילת שנות ה 2000 עם פחות מ 300,000 ק"מ - יהיה קשה למצוא. זה לא אומר שהם גמורים וזה לא אומר שהם מצויינים. הכל תלוי באקזמפלר הספציפי ואיזה חיים היו לו.

אם תוריד את הדרישה שלך ל 7 מקומות, יתווספו רכבים נוספים שיתאימו לך לדעתי, כמו קיאה סורנטו (לא החדשים שאין להם הילוך כח, אלא הישנים יותר, מהשנים 2003-2009) סוזוקי גרנד ויטארה ואחרים.

לדעתי אין כזה דבר להתחיל עם רכב שטח רך. אם יש לך רצון לרדת לשטח, מראש תפסול את כל הג'יפונים - אאוטלנדר, פורסטר, ספורטאז' (מ 2008), יונדאי טוסון ודומיהם.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

יונדאי טוסון זה לא רכב שטח,

הוא עולה על מדרכות ופה בערך נגמרת השימושיות שלו.

תעלה בתקציב או קח סיכון.

7 מקומות זה פארדו ופג'רו ארוכים.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

כשאתה אומר שטח שהוא קצת יותר משבילים אתה צריך להגדיר כמה יותר. יותר מחוף ים בסיסי? יותר מ 20ס"מ עומק מים, יותר מ 50 ס"מ ? האם אתה צריך נעילת דיפרנציאל וכו'. אם כל התשובות הן כן, אז הבנתי למה אתה מחפש דיזל. לא שזה יעזור לך. צריכת הדלק של רוב הרכבים המתאימים פשוט שערורייתית.אם רוב השבוע הנסיעות הן עירוניות ולבד , שקלת את האופציה לקנות איזה סופר מיני ישנה לעבודה ומשהו ישן אבל רציני לשטח? עם עלויות הדלק מול האחזקה הכפולה, אני לא בטוח מה יותר זול.

יש לי חבר שהחזיק דיסקברי ודיפנדר (לא חדשים). העלויות של הדלק והבלאי גרמו לו להחליף את הדיפנדר בסובארו קטנה. סובארו ליום וג'יפ ללילה.

את הדיפנדר הוא מבטח בביטוח חובה בלבד.

• תוכן חדש...