Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

באמצע שנות השמונים הגיעו לארצנו השדופה בדרך-לא דרך מספר אופנועים קלאסיים,ביניהם:

BIMOTA SB-3 , DUCATI MIKE HAILWOOD REPLICA, מרטין -הונדה ,ואולי עוד כמה שלא ידוע לי עליהם.

האם מישהו שמע/ראה/יודע מה עלה בגורלם?

גורג

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
פספרטו, האופנוע בתמונה שלך?
בהחלט כן:mm_cool:
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
שלום לכולם

באמצע שנות השמונים הגיעו לארצנו השדופה בדרך-לא דרך מספר אופנועים קלאסיים,ביניהם:

BIMOTA SB-3 , DUCATI MIKE HAILWOOD REPLICA, מרטין -הונדה ,ואולי עוד כמה שלא ידוע לי עליהם.

האם מישהו שמע/ראה/יודע מה עלה בגורלם?

גורג

את הדוקאטי לא ראיתי יותר מעשור.יש וויכוח ישן לגבי היותו אכן "רפליקה".

הבימוטה הייתה שייכת לבחור בשם איתמר סרלין מכפר שמריהו,גם אותה לא ראיתי כעשור.

המרטין הונדה,CBX 1000 כן? נראתה לא מזמן בת"א.אם אני לא טועה היא שייכת עדיין לאייל טריפי:http://fullgaz.co.il/focus/honda-cbx.html

פורסם
את הדוקאטי לא ראיתי יותר מעשור.יש וויכוח ישן לגבי היותו אכן "רפליקה".

הבימוטה הייתה שייכת לבחור בשם איתמר סרלין מכפר שמריהו,גם אותה לא ראיתי כעשור.

המרטין הונדה,CBX 1000 כן? נראתה לא מזמן בת"א.אם אני לא טועה היא שייכת עדיין לאייל טריפי:http://fullgaz.co.il/focus/honda-cbx.html

לשמחתי גילית לי על עוד מרטין הונדה בארץ!!!

המרטין שאני התכוונתי אליו היה של רוני סמדרסמן ושכן בתוכו מנוע של CB900F2 כלומר מנוע 4 צילינדר ולא מנוע 6 צילינדר כמו באופנוע שבכתבה.

כלומר יש 2 מרטין הונדה בארץ!!!

לדעתי הדוקאטי היה באמת רפליקה והגיע מדרום אפריקה כשהיה חדש.

מי שופך אור על האופנועים הנ"ל?

גורג

•  

פורסם
אגב שפיכת אור...

מתי תעלה תמונות משיפוץ ה-R? יאללה,מחכים...

אם אתה לא שם לב ה R שלי כבר נוסע ובעצם סיים שלב ראשון(שיפור מנוע ) ועומד לסיים הרצה.

אני מתחיל בימים אלה את השלב הבא שהוא שיפורי שלדה שמתאימים למנוע ה"מוגבל" שיש על האופנוע(בולם שנקנה בEBAY,צמיגים,בלמים,פרונט,זרוע אחורית וכולי וכולי).

שלב זה מתרחש כאשר האופנוע חי ונוסע , ולא עומד כמו בשלב הקודם.

גורג

•  

פורסם

את הדוקטי רפליקה לא ראיתי שנים אך את הסנטה מוניקה של חבר שלי אני דווקא רואה לא מעט :-P ,אופנוע נדיר ומיוחד. נדמה לי שאין עוד אחד במצב נסיעה בישראל (אך היה בשעתו).

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...