Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סורי על התמונה צולם מהפלאפון.

אז ככה :

מכונת פוליש das 6 pro

פולישים מנזרנה fg400 וsf4000

אוטם של דודו הייבריד סופר נטורל

ווקס של דודו דיימונד וויט מיוחד לצבע לבן

אוטם לג'אנטים של poorboys האמרקאית בריח של מסטיק בזוקה שבא לי לתת בו ביס כל פעם.

פדים של לייק קאנטרי מסדרת הccs

מברשת לג׳אנטים של ez ספיד מאסטר זו האדומה

מברשת לניקוי כללי גם של הג'אנטים מסוג vikan

Apc של כמיקל גייס , g6 של כימקל לפלסטיקה וצמיגים,פלסטלינה של מגס , כפפה של מגס

3 מטליות ייבוש של uber כפפת מיקרופייבר של מגס, וכמובן גרניק של קרשר 110 באר ושמפו מעולה של מודרס החברה החדשה ש vix הביאו אחלה שמפו בריח מטריף של וניל עם בזוקה.

וזהו לעת עתה.

שיפוצים..

פורסם

680 שח זה עלה ככה כי שלחתי אותה למלון בפריז וחבר הביא לי אותה לארץ אחרת זה לא משתלם כי רק משלוח עולה כמו המכונה עצמה ועוד מיסים של 300 שח בקיצור לא משתלם.

שיפוצים..

פורסם

אין הבדל בינהם עניין של שם וצבע ב clean your car ועוד כמה אתרים היא בתכלת ואחרים בכתום בסוף אותו דבר.

שיפוצים..

פורסם

הווקס פשוט יושב טוב על האוטםם שלהם לא שחסר ברק לאוטם הזה אבל פעם בחודש אני מחזק את האוטם עם ווקס לא מזיק.

שיפוצים..

• תוכן חדש...