Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

האם מישהו יודע מהי העלות של העבודה בלבד של פירוק מנוע וולקסוואגן 2009, 1400 TSI (בנזין), דיאגנוזה (בדיקת צילנדרים ובוכנות) ואח"כ התקנת מנוע -מורכב מהקופסא- שלם וחדש ?

בתודה!

פורסם

תודה רבה על המידע. העבודה מוערכת כרגע ע"י המוסך המורשה ביותר מכפול! בתחילה נתנו לי הצעה בסך 6000 ש"ח. היום לפתע חישבו מחדש והמחיר קפץ לקרוב ל 12,000 ש"ח. דרשתי פירוט ואראה אותו לשמאי רכב.

עדיין אשמח לשמוע ממי שברכבו הוחלף מנוע 1400 TSI בגולף/ טוראן...

פורסם

שמע, אשמתך שאתה הולך למורשה, לא מגיע להם שקל. אפשר לשאול מה קרה למנוע לאיזה רכב? איזה מנוע מבחינת הספק?

האם הטורבו תקין? המנוע החדש כולל טורבו? לחבר הלך טורבו ב 2.0tfsi במורשה רצו פי שתיים מבמוסך אמין ואיכותי לא מורשה על עבודה וחלקים.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

אני מבין את דבריך אך בנקודת זמן זו אני מעוניין להתרכז במזעור הנזק...

מדובר כפי שכתבתי במנוע tsi 1400 ברכב מסוג טוראן.

תודה על התייחסותך!

פורסם

אם אתה מהמרכז ממליץ לך לוותר על ה"תענוג" של המורשה ולקפוץ למוסך רון,מומחה לרכבי הקבוצה.

אולי בכלל יתברר,שהמנוע בסדר ושיש תקלה בחלק אחר ולחילופין גם אם הלך מנוע,מאמין שרון יתן לך הצעת מחיר זולה בכמה אלפים מהמורשה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

ממה שאני מבין בין השורות.

צ'מפיון משלמים, על מנוע חדש ואתה על עבודה?

אם זה המקרה, אז העצות שקיבלת לגבי מוסכים לא מורשים, אינן רלוונטיות.

היות ואין סיכוי, שהם יספקו לך את המנוע ללא התקנה במוסך מורשה.

כמה ק"מ, עבר המנוע שלך בטרם שבק?

פורסם

לכל רכב ולכל פעולה טכנית יש שעתון יצרן. אתה יכול לבדוק מה אומר שעתון יצרן לגבי החלפת מנוע. הכי פשוט. אם הם דורשים ממך סכום הגבוה מהרשום בשעתון יצרן, הרי שאין זה ראוי.

בברכה

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...