Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרון אני נתקל בתופעה מעצבנת וספק אם חוקית, של מכונות אוטומטיות שלא מקבלות מטבע של 10 אג'. כל המכונות שתיה, מכונות חטיפים, מכונות סיגריות אפילו מכונות הטענה לכרטיסי צילום לסטודנטים שכל צילום עולה 13 אג' - עדיין המכנה המשותף שאף מכונה לא מוכנה לקבל את המטבע, בצירוף שלט שמבשר את זה.

למיטב ידיעתי יש חוק האוסר על הדבר הזה, אז אם כן מה אני מפספס? ושאלה נוספת: האם מותר לי לשלם 10 שקלים במטבעות של 10 אגורות, או שיש חוק שמגביל את זה?

מה דעתכם?

פורסם

לפי מה שידוע לי, חייב לקבל כל כסף, גם 10 אגורות ואסור למוכר להגיד לך לא ולא לקבל את זה.

יש סיפורים(אמיתיים) על אנשים ששילמו דו"חות ב10 אגורות ואנשים ששילמו על ארוחות ענק במקדונלדס (כ600 שקל) ב10 אגורות, לכן, לא, זה לא מוגבל.

Seat Ibiza 3d 2010 כרגע...

ובעתיד...אלפא אלפא אלפא ואלפא!

פורסם
לפי מה שידוע לי, חייב לקבל כל כסף, גם 10 אגורות ואסור למוכר להגיד לך לא ולא לקבל את זה.

יש סיפורים(אמיתיים) על אנשים ששילמו דו"חות ב10 אגורות ואנשים ששילמו על ארוחות ענק במקדונלדס (כ600 שקל) ב10 אגורות, לכן, לא, זה לא מוגבל.

הכרתי אישית מישהו שעשה את זה.

הוא וארבעה חברים רצו להתנקם במקדונלדס על משהו (לא זוכר מה) ואספו/פרטו במשך כמה חודשים כמה מאות שקלים לעשרות אגורות.

שעת השין הגיעה והם העמיסו הכל בתיקים וחילקו ביניהם, הלכו למקדונלדס ועשו הזמנה ענקית. הגיעה שעת התשלום והתחילו להוציא שקיות שלמות עם עשרות אגורות.

הסניף הושבת לכמה דקות עד שכל העובדים שהתגייסו למשימה יסיימו לספור את המטבעות :lol:

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

אצלנו במכללה מכונות הטעינה של כרטיסי הסטודנטים (לצילומים\הדפסות) לא מקבלות יותר 10 אגורות. ממה שהבנתי (חברה חיצונית מפעילה את המכונות ואחראית על המדפסות, לא המכללה) 10 אג' מפקידים לפי משקל ופשוט לא משתלם להם לקבל את זה, להוציא קילוגרמים בעלי ערך נמוך ולהפקיד בבנק. אמרו שהבנק לא נותן 100% מהערך ל-10 אג'.

לא יודע אם חוקי או לא, אשמח לדעת בעצמי.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

עבדתי באורנג׳ בסניף פרונטלי.

מישהו בא ושילם חוב של 2000 שקל ב10 אגורות!

אמיתי לחלוטין, נכנס עם שק ענק מבד.

הנציג הושיב אותו בהמתנה, נתן לו כוס קפה וישב לספור, לא זוכר כמה זמן זה לקח במדוייק, אבל הבנת את התמונה.

פורסם
הכרתי אישית מישהו שעשה את זה.

הוא וארבעה חברים רצו להתנקם במקדונלדס על משהו (לא זוכר מה) ואספו/פרטו במשך כמה חודשים כמה מאות שקלים לעשרות אגורות.

שעת השין הגיעה והם העמיסו הכל בתיקים וחילקו ביניהם, הלכו למקדונלדס ועשו הזמנה ענקית. הגיעה שעת התשלום והתחילו להוציא שקיות שלמות עם עשרות אגורות.

הסניף הושבת לכמה דקות עד שכל העובדים שהתגייסו למשימה יסיימו לספור את המטבעות :lol:

והנקמה הייתה במקדונלדס או בנערים (העובדים) המסכנים שקיללו את אותו יום?

פורסם

רק חבל שהנקמה האמיתית הוא באותו עובד שצריך לספור את המטבעות. אם אתם חושבים שחברות גדולות משלמות את אותה עמלת פריטה כמו האדם הקטן אתם טועים

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם

לא חוקי בכלל. מטבע 10 אגורות נחשב להילך חוקי, ולכן מחוייבים לקבל אותו.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

איך גורמים למכללה לקבל מטבע של 10 אגורות בצילומים של כרטיסי סטודנט, למי מתלוננים? למל"ג או שיש גוף מקצועי שמטפל בדבר הזה?

• תוכן חדש...