Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאב SQL

tzah_b
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש סאב למטרת SQL שיתאים למגבר hifonics BXI 2010D

התקציב לסאב הוא 1500 +-.

תודה לעונים..

הנתונים של המגבר

Power Specifications - Full Range Channels

RMS Power @ 4 ohms650 watts x 1 channels

RMS Power @ 2 ohms1300 watts x 1 channels

RMS Power @ 1 ohm2000 watts x 1 channels

Amplifier Specifications

Amplifier ClassD

Number of Channels1 - Mono

Total RMS Power Output2000 watts

Maximum Input Gauge Size1/0 AWG

Minimum Impedance Unbridged1 ohms

Minimum Impedance BridgedNot Bridgeable

THD at Rated RMS Power0.08%

Speaker Level InputsNo

Preamp Outputs1 pair

Built-in CrossoverLow-pass (LP)

Low-Pass Crossover Frequency35 - 250 Hz

Subsonic Filter15 - 35 Hz

Signal-to-Noise Ratio95 dB

Bass Boost0 - 10 dB

Bass/Gain RemoteYes

Fan CooledNo

CEA-2006 CompliantNo

HU: Pioneer 80 prs Components: morel hybrid 602 , 6X9: JBL T696L Amplifier: hertz hdp4

Monoblock: hifonics bxi 2010d

Subwoofer: HIFONICS BX10D2 X2

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא יודע עד כמה הנתונים אמיתיים בכל מקרה אשמח להמלצות שלכם!

HU: Pioneer 80 prs Components: morel hybrid 602 , 6X9: JBL T696L Amplifier: hertz hdp4

פורסם

יש לך כמה וכמה אופציות טובות בטווח המחירים הנ"ל.

jl audio 10w7 ,12w7

jl audio 10w6 ,12w6

dc audio lvl 2 10"-12"

idmax 10"-12"

במפגש האחרון שמעתי גם רוקפורד חביב, לא זוער איזה דגם בדיוק.

בכל אופן לכל אחד מהסאבים הנ"ל יש אופי קצת שונה, ואמנם הם נכנסים באותה הקטגוריה אבל ההשפעה שלהם על אופי הצליל שונה, במפגשים תוכל לשמוע את כולם, מומלץ לבחור אחרי שמיעה.

SCANSPEAK

פורסם

תודה רבה ואשמח להגיע למפגש הבא.8)

את הDC ניתן לרכוש בארץ?

פורסם

עם תרצה תשלח לי הודעה ואני אתן לך את המספר של היבואן של DC בארץ , ממליץ מאוד על LVL 2

10 אינץ' באטומה

או 12 אינץ' בתיבה פתוחה , תלוי מה הטעם שלך

עריכה : כמובן שההמלצה היא לפי האוזן שלי בלבד זה מה שאני אוהב , יש כאלה שימליצו לך על כיוונים אחרים לגמריי

יש מפגש מרכז ביום שבת לא הקרוב , אחד אחריו , ממליץ לך לבוא עם אתה גר קרוב לשמוע יש המון המון סאבים ..

בגלל הדרישה לניאונים, נראה לי שזה יותר מתאים לאתר www.arsforum.co.il/vb

פורסם

האמת שאתם צודקים צריך לשמוע לפני הקניה.

אגיע למפגש הקרוב מקווה לשמוע שם את ה LVL 2 בכמה תיבות וגדלים.

בכול מקרה תודה רבה:-D

פורסם

סאב נמדד בכמה וכמה פרמטרים, בין היתר באמינות ובעוצמת השמע הסופי ולא רק ביכולת לספוג וואטים.

אולי המחירים השתנו אבל אולטימו חדש ואיידימקס שלא נקרע עולים 2000-2500 שקל בתור חדשים.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

מוזר, כשהשמעתי את הרכב שלי במפגש צפון לפני שנה, כולם היו בטוחים שהיה לי סיז או דאבל סיז ברכב, כולם שיבחו את הבאס המושלם והיללו את האיכות של הסאב, מה רבה היתה תדהמתם כאשר הכל הגיע מ Level 2 בקוטר 10, בתיבה אטומה

אני לא בא להשוות בין שום סאב ל Level 2.

מי שמחפש איכות גבוהה ויכול להשקיע 1000-1200RMS ב 2 אוהם (וגם ידו משגת וכיסו עמוק) יבחר באולטימו.

מי שמוכן להיכנס להרפתקאות או התחבר לסאונד- יבחר IDMAX.

מי שמחפש סאב חזק ועדיין איכותי במחיר שלא ישבור לו את הכיס- יבחר ב DC, או בדיגיטל דיזיין, או באסקנדנט אודיו, או באינקרימינייטור.

כמובן שהכל תלוי גם בהגדרה של כל בנאדם למזה איכות, מזה עוצמה, ולאן הוא מכוון להגיע עם כל אחד מהם.

עריכה:

האולטימו SC החלש יותר אכן בר השוואה מבחינת מחיר ל Level 2.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

חשוב לי לציין מראש, אין לי דבר נגד DC, אבל לעווט את המציאות זה לא לעניין, DC חברה שמתיימרת לתת וואט לשקל או במילים אחרות , חברה שמוכרת מוצרי SPL., הסאבים של DC חזקים , עם הקביעה הנ"ל אני מסכים אבל ברמת איכות של שאר הסאבים שצויינו, ממש לא!

לגבי מפגש צפון, "כולם" זאת מילה מאוד כללית, כמו ששמעת תגובות מעולות, הסתובבו שמועות פחות אוהדות.

אגב, שכחת משום מה לציין את חברת סאן דאון אודיו שמשווקת מוצרים מקבילים לDC, למרות שיותר נכון לומר הפוך שDC משווקת מוצרים מקבילים לסאן דאון ,כידוע סאן דאון חברה ותיקה יותר וממוצבת טיפה מעל, איך אודיו קינג רשם "סאנדאון לעניים"... :-)

פורסם

לפותח השרשור, רציתי להמליץ לך על הסאב level 2 וכמעט שנמנעתי כדי לא ליצור מחלוקות,בכל מקרה דעתי האישית היא שהסאב הזה נותן תמורה של איכות ביחד עם עוצמה יש לי ניסיון רב איתו ואני מציע לך לשמוע כמה סאבים שונים,וגם מזמין אותך לשמוע אצלי באחד המפגשים...

לסיכום: שמע ותחליט בעצמך. בהצלחה

BMW E36 328------Pioneer p90rs

Eton PA800.4 + PA 560.2 + ECC 1200.1

Audio Development Double W600 + Double VIPERA F8

Audio Development MM4 +MM1

• תוכן חדש...