Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאב SQL

tzah_b
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כולכם תצאו מהסרט שהלבל 2 זה סאב SQ או סאב SPL, כל אחד שיש לו אחד תופס תחת שיש לו סאב מטורף!

זה לא וזה ולא זה - זה סאב ברמת כניסה.

לדעתי הוא לא עושה רעש - בתאכזבתי מכל סטאפ שהיה בו לבל 2 - חוץ מאצל מקס.

האופי צליל שלו? לדעתי כמו כל סאב דיסי אחר - נשמעים חסרי חיים לדעתי, אין להם נפח צליל.

נכון שזה כל אחד לטעמו - ומה שרשום למעלה זה טעמי.

יש כאלה שאוהבים ויש כאלה שלא. אבל - אל תעשו ממנו משהו שהוא לא. הוא לא JL, הוא לא GZ, הוא לא הרץ או אודיסון. הוא DC ואתם שוכחים את זה.

סאב ברמה אחרת לגמריי, מכוון לקהל יעד אחר לגמריי והתכנון שלו וכיוון שימוש שלו לא רלוונטי לכיוון שלכם. תזכרו שזה סאב אמריקאי, מחברה שמייצרת מגברים חזקים וסאבים מפלצתיים. אני לא אומר שאין איכות - אבל אין איכות בהשוואה לשאר הפירמות שציינתם פה במיוחד כשמדבור בחברות הרץ אודיסון וID או JL. אתם משמיטים את היחסיות.

לדעתי אם יש למישהו 1500 שקל לשים על סאב, לבל 2 זה בזבוז. תחסוך לעצמך קצת ותקנה משהו יותר בסיסי או שתוסיף קצת ותקנה משהו קצת יותר רציני. אני לא רואה תמורה למחיר פה.

לדעתי ברמת הלבל 2 - הסאנדון SA זו השוואה לגיטימית. ואני חושב שהSA גם נשמע יותר טוב.

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא מסכים

לא הDC ולא הSA הם מותגים מהשורה הראשונה.

יש פערים.

רק שהם קטנים יותר ממה שעושים אותם באמת.

לרוב הפערים האלה באמת נובעים מחוסר השקעה במה שבאמת חשוב באודיו לרכב בין אם זה מחוסר ידע או מתמימות של רכישת מותג או מחוסר רצון למצות פוטנציאל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
וזאת היא *דעתך* לפי האוזן *שלך*

בגלל זה לדעתי אתה וכל מי שהגיב בעמוד הראשון לא יכולים לפסול השוואה של DC לIDMAX אולטימו ומה לא . כי לדעתי זה פשוט לא נכון , הכל תלוי באוזן של הבן אדם , יש כאלה שיאהבו יותר , פחות , או בכלל לא .

LANOSFORCE , אני מסכים איתך .

וכמו ששזה האוזן *שלו* והדעה *שלו*

אז גם הוא יכול לשים עליך כזה גדול בגלל המשפט שהרגע פסל את דעתו

עם כל הכבוד מאי - מי אתה שתגדיר מה אפשר לפסול ומה לא? כמו שאתה לא מקבל את הדעה שלו, הוא לא חייב לקבל את דעתך, הוא לא חייב להסכים איתך. אז להגיד שאי אפשר לפסול? אין כזה דבר אי אפשר.

פורסם

דיוויד

נתעלם לרגע אחד מכל הממבו ג'מבו השיווקי של המותגים ונדבר על מבחן התוצאה.

סאב רמת כניסה לא סאב רמת כניסה הSA אצלי נתן תוצאה שדיברה אליי הרבה יותר מהסיז ואני לא מדבר על עוצמה שכאן ברור שאין מה להשוות בין השניים, אני מדבר על טונאליות ודיוק - הSA לא נפל ממנו.

זה מנסיון וזה משהו שאף אחד אחר לא יכול לחלוק עליי את דעתו כי זה היה מהנסיון האישי שלי.

DC או לא DC - תנסה להשתמש בו לSQ ויכול להיות שאתה תהיה מופתע מהתוצאה.

אני בהחלט לא ציפיתי למה שקיבלתי מהSA ועובדה שהוא בהחלט דילבר את הסחורה.

נמאס לי מהטון דיבור שלך דיוויד - שיעופו לך מהזווית של העין? שלא יגיבו כאן יותר?

עריכה - מחקתי שורה - לא קשור לנושא -

מי אתה שתדבר ככה לחברי פורום???

תוריד את הכעס הזה מההודעות שלך ותפסיק להאשים אנשים בהתנשאות - כי אתה חוטא בזה בעצמך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני נשאר עם הדעה שלי,תשחקו אתם את המשחקים האלה של רמות ומחירים,אני רוצה תכלס...

סאב לבל 2 לא נשמע טוב לטעמי,לא בתיבה אטומה ולא בתיבה פתוחה,וזאת עובדה.

אני פה גמרתי.

Scan Speak

פורסם

דן - זו דעתך ולכן זו דעתך.

זכותך המלאה לחשוב כך וזו האמת שלך.

כל אחד מביע פה סה"כ את דעתו.

Pioneer TS-X150

פורסם
וכמו ששזה האוזן *שלו* והדעה *שלו*

אז גם הוא יכול לשים עליך כזה גדול בגלל המשפט שהרגע פסל את דעתו

עם כל הכבוד מאי - מי אתה שתגדיר מה אפשר לפסול ומה לא? כמו שאתה לא מקבל את הדעה שלו, הוא לא חייב לקבל את דעתך, הוא לא חייב להסכים איתך. אז להגיד שאי אפשר לפסול? אין כזה דבר אי אפשר.

לא התכוונתי במה שכתבתי 'לפסול' את הדעה שלו , ברור שיש כזה דבר , כי על פי מה בדיוק הוא פוסל ? אי אפשר להגיד מה יותר טוב ומה לא כל אחד יכול להגיד מה נשמע לטעמו יותר טוב , יכול לקפוץ פה גם איזה אחד ולהגיד שלדעתו סאב של פיוניר בלה בלה נשמע יותר טוב מDC IDMAX אולטימו הרץ וJL ולא יודע מה , נו אז מה ? ברור שהוא טיפש כי זה לא נכון ואתה לא יכול להבין איך הוא אומר כזה דבר , אבל הוא אומר את זה כי זאת ההרגשה שלו , כי אחריי שמיעה של כל הסאבים האוזן שלו הכי התחברה לפיוניר , סתם דוגמא .

ודרך אגב , אני ממש לא חושב שהסאב שלי הוא איזה SPL מטורף , אבל הוא ממש לא סאב חלש , ואולי הוא מוגדר כסאב ברמת כניסה או לא יודע מה , אני לא יודע מה זה רמת כניסה אצלך בראש, אבל לדעתי 600RMS , ועזוב 600 זאת רק הצהרה, כמו שאתה יודע הרבה עובדים איתו על כמעט כפול ממה שהוא מוצהר , והנה גם אני הצטרפתי למועדון עכשיו כשהבאתי את המונו 2K , וסאב SQ ? תשמע אני לא יכול להגיד עכשיו שהוא סאב של SQ מטורף ולא יודע מה אודיופילים וכל הדברים האלה , גם כי אני לא כל כך מבין בזה וגם כי לי אישית זה לא נשמע ככה , אבל אני בהחלט חושב שיש לו מקום בSQ ועם אתה יודע איך לבנות לו תיבה וכל שאר הדברים הוא יכול להיות טוב מאוד , שמעתי בהרבה מפגשים ואצל הרבה אנשים כל מיני סאבים SQ, וכששמעתי את הלבל 2 10 אצל לירן באוטו בתיבה קטנה אטומה, הוא ממש לא נפל מהם , הוא עמד איתם ואפילו השאיר לי ספק עם הוא יותר טוב אפילו .

ואתה בעצם אומר בתגובה הראשונה שלך שכל מה שרשמת למעלה זאת דעתך ? אחריי שאתה רושם " כולכם תצאו מהסרט "

" כל אחד שיש לו תופס תחת " ועוד דברים שרשמת שם ואז אתה אומר שזה טעמך ? המשפטים האלה לא מסתדרים עם המשפט " זה טעמי "

ועוד משהו , אתה לא שם לב בכלל איך אתה מדבר אני באתי ורשמתי את הדברים שאני חושב לגביי הדיסי, כי להגיד דברים על סאבים אחרים חוץ מאיך הם נשמעים לפי האוזן שלי אני לא יכול ,כי היחיד שאני באמת מבין בו טוב זה הלבל 2 , ואתה בא ופותח עם הדיבור המסריח שלך , הגיע הזמן שתסתכל קצת על עצמך וזאת לא פעם ראשונה פעמים אחרות שתקתי כי חשבתי לעצמי אולי הוא צודק , אבל הפעם אני אומר ואני מאוד אוהב אותך ומאוד מעריך אותך , אבל זה באמת מגעיל לדעתי איך שאתה מדבר ואיך שאתה עונה ומה שאתה רושם אתה נותן תגובות ממש מגעילות לא בצורה עדינה ולא בצורה יפה " סתם עושים רעש , חסרי חיים "

אני אמרתי את דעתי , שמעתי כמעט את כל הסאבים שדיברו עלייהם בשרשור הזה , ובמחינת SQ ? אני לדוגמא הכי התחברתי לסאונד של DC , נו אז מה הבעיה פה ? כל אחד והאוזן שלו זה מה שאני בא להגיד , ועם בתגובה שלי זה היה נשמע כאילו פסלתי אותו אז ממש לא לשם היה הכיוון שלי .

בגלל הדרישה לניאונים, נראה לי שזה יותר מתאים לאתר www.arsforum.co.il/vb

פורסם

אדי תחזיר את המשפט שמחקת. אם יש לך משהו להגיד לי, אתה יכול לרשום את זה בגלוי.

כן אני ידבר ככה לאנשים כשהם פוסלים דעות של אחרים. זה החטא האמיתי פה.

אני לא ישב מהצד ויתן לילד כמו מאי להגיד למישהו כמו דן שהדעה שלו פסולה. זה עבר כל גבול פה.

כן כנראה רק לי יש ביצים לדבר באגרסיביות כשצריך. כן ילדים בני 17 כנראה עדיין לא מבינים שמץ של מושג בחיים. ואם אף אחד לא יעמיד אותם במקום - אני אהיה זה שיעמיד אותם במקום.

פורסם

אני לא ישב מהצד ויתן לילד כמו מאי להגיד למישהו כמו דן שהדעה שלו פסולה. זה עבר כל גבול פה.

כן כנראה רק לי יש ביצים לדבר באגרסיביות כשצריך. כן ילדים בני 17 כנראה עדיין לא מבינים שמץ של מושג בחיים. ואם אף אחד לא יעמיד אותם במקום - אני אהיה זה שיעמיד אותם במקום.

ילד כמו מאי ? עם אני בן 18 זה אומר שאני לא מבין כלום ? ועם היית קורא את התגובה שלי מעלייך היית רואה שרשמתי שממש לא התכוונתי לפסול את הדעה של דן , ואם ככה זה היה נשמע , אז מצטער אבל זאת לא הייתה כוונתי .

ואתה יודע מה דייויד , כל הכבוד שהיה לי אלייך, והיה הרבה , ירד בשניה , כי מי אתה בכלל? אתה גדול ממני בדיוק ב5 שנים זה ממש לא מספיק בשביל לשחק אותה פה אבא שלי או אבא של אנשים אחרים בני 17-18 , וכן אין לי יידע ענק בתחום כי אני בתוכו רק מספר חודשים , אבל אני גם לא מתיימר להיות ולא משחק אותה כאילו יש לי , הדברים שאני חושב אני אומר ואני נותן לכל בן אדם שיודע יותר טוב תמיד לתקן אותי ועם יש דברים שאני כן חושב שאני יודע אז אני כן אומר אותם, וגם בהם עם אני טועה יש מי שמתקן אותי ואני מקבל את זה הכי טוב שאפשר . אבל זה ממש לא אומר שאין לי שמץ מי אתה בכלל ש"תעמיד אותי במקום" ?

עם אני חושב שהDC עומד מבחינה מוזיקלית עם סאבים אחרים שצוינו פה זה אומר שאין לי שמץ של מושג בחיים ?

פורסם

מאי תקרא את כל ההמלצות שלך לסאבים - אתה בכל פינה בפורום ממליץ על לבל 2. אין לך ניסיון עם ציוד אחר, אתה לא יכול תלח חוות דעת והמלצות כשאין לך ניסיון עם מוצרים.

התגובות שלך פה בדיוק אותו הדבר. אתה נותן המלצה על לבל 2 כשאין לך נסיון עם אף אחד מהסאבים האחרים שציינו פה.

לכן:

א. ההמלצה שלך אינה סובייקטיבית.

ב. אתה פוסל דעות של אחרים

ג. אתה למקבל דעות של אחרים לגבי מוצר שברשותך.

בלי קשר לזה - משווים פה מוצרים שהיעוד שלהם הם לשתי מגמות שונות. אף אחד לא מבצע הפרדה.

אף אחד לא ימליץ על טוויטר של פייל כשמישהו מבקש המלצה לטוויטר סופט דום ברמה של הייבריד אודיו.

פורסם

המשפט שמחקתי נרשם מחוסר הבנת הנקרא שלי אישית לכן נמחק.

דיוויד - זה לא התפקיד שלך וזה בטח לא במקום לדבר ככה לחברי פורום, גם אם הם לא בסדר.

בשביל זה יש מנהלים.

אתה מכניס דם רע לפורום עם הגישה הזאת וזה גם לא בוגר. כל הכבוד שאתה רודף צדק בדרכך אבל זה לא מתפקידך לעשות זאת ובטח שלא להתנשא על פני חברי פורום אחרים.

Pioneer TS-X150

פורסם
מאי תקרא את כל ההמלצות שלך לסאבים - אתה בכל פינה בפורום ממליץ על לבל 2. אין לך ניסיון עם ציוד אחר, אתה לא יכול תלח חוות דעת והמלצות כשאין לך ניסיון עם מוצרים.

התגובות שלך פה בדיוק אותו הדבר. אתה נותן המלצה על לבל 2 כשאין לך נסיון עם אף אחד מהסאבים האחרים שציינו פה.

לכן:

א. ההמלצה שלך אינה סובייקטיבית.

ב. אתה פוסל דעות של אחרים

ג. אתה למקבל דעות של אחרים לגבי מוצר שברשותך.

בלי קשר לזה - משווים פה מוצרים שהיעוד שלהם הם לשתי מגמות שונות. אף אחד לא מבצע הפרדה.

אף אחד לא ימליץ על טוויטר של פייל כשמישהו מבקש המלצה לטוויטר סופט דום ברמה של הייבריד אודיו.

אתה לא מבין דבר אחד , אני לא מבין למה אני צריך כל כך הרבה נסיון עם ציוד אחר , נכון, יש לי לבל 2 ולא היה לי לפניו שום סאב אחר לאוטו, אבל שמעתי כל כך הרבה סאבים, ואת כל הסאבים שהיו רשומים בשרשור הזה וכל אחד יותר מפעם אחת, ואני לא מבין דבר אחד , למה זה לא מספיק בדיוק ? זה לפי האוזן , ולפי האוזן שלי אהבתי יותר את הצליל של DC , אני לא מבין מה יש לך להגיד פה שלא נכון בדיוק ?

ואתה כאילו ממשיך להתגרות? אתה בכוונה ממשיך להגיד שפסלתי דעה ? לא פסלתי דעה של אף אחד .

ובהרבה שרשורים אני לא ממליץ רק על לבל 2 דרך אגב, עם כבר נכנסת לעניין של לחקור את התגובות שלי אז לפחות תבדוק יותר טוב , אבל כן , בהרבה מקרים אני ממליץ על לבל 2 כי אנשים מחפשים פה סאב חזק ולא תמיד אכפת להם כל כך מדברים אחרים למרות שגם באיכות לדעתי הוא בסדר גמור , אז אני ממליץ להם על DC , כמובן בהתחשב בתקציב , יש הרבה פעמים שאני בכלל לא רושם כלום כי זה מעבר לידע שלי . אבל תאמין לי , אני לא ממליץ על שום דבר סתם עם אני חושב שאני טועה , ואני ממש לא מהאנשים האלה שנתפסים רק כי יש לי DC .

פורסם

אני לא מתנשא, אני לא דוחף פה המלצות על שמאל ועל ימין כדי לקדם מוצרים שרכשתי. אני נותן חוות דעתך על סמך הניסיון האישי שלי.

מנהלים? איזה מנהלים? חוץ מעריכת כותרות לא נעשה פה שום דבר.

דם רע? היה פה ממזמן.

הגישה שלי אגרסיבית? בהחלט כן כי כל מה שאני רואה פה זה דחיפת מוצרים ללא בסיס - ללא שום קשר ליבואנים.

אם אתה לא מתחבר לגישה שלי - זכותך המלאה.

אבל תתכונן לקבל קצת ביקורת נגדית אם אתה פותח איתי חזית. כי מה שאתה עושה כרגע זה בדיוק הדבר שאתה מאשים אותי בו.

אתה לא מנהל, אתה לא שריף. אתה גם רודף צדק אם אתה מנסה רמוס אותי עם השפה הגבוהה בכתיבה שלך וההאשמות שלך כלפיי.

אז כמו שאמרת לי - תן למנהלים לטפל בי אם הם רואים משהו פסול בתגובות שלי.

אתה רוצה לרוץ להלשין להם, עשה זאת. זה כבר לא מעניין אותי האמת.

אבל סוף סוף כשאני המלצות נורמליות פתאום גם את זה הפכו לשוק.

פורסם

יש פה גם דברים שהם מעבר מפשוט לעשיית השוואה בין אלמנטים - לא משנה אם הם מרמות שונות (הכל יחסי) או ממותגים שונים.

הרבה מגיבים כאן לרעה והרבה מגיבים כאן לטובה אבל אם תיקחו את הDC למשל - זה באמת סאב רמת כניסה בעולם הSPL.

שוב, בעולם הSPL

דווקא כסאב SQ הוא עלול להיות מאוד מפתיע - במידה ושמתם אותו כמובן בתיבה מתאימה

במידה וכוונתם אותו נכון מבחינת השהיית זמנים, פאזות, גיינים ושאר ירקות בכדי שהוא ישתלב ב-ו-ל עם הוופרים

אני לא יכול לסמוך על הדעות של חברי פורום שאומרים שהוא לא טוב מספיק, כי אני יודע שישבתי ובדקתי מה הנתונים המתאימים לSA שהיה לי בכדי להוציא ממנו תוצאת SQ טובה.

אני יודע שישבתי לא מעט על הכוונים של המערכת וגרמתי לסאב הזה להשתלב עם המערכת ולא הגשמתי את הייעוד שלו שזה "מיי פריסט סוני" לעולם הSPL המודרני

ואני יודע שהוא מאוד מאוד הפתיע אותי - מאוד!

אל תשללו, אל תהללו

תנסו! תבדקו!

אולי תצליחו לחסוך כמה שקלים ולשים אותם במקום שהם יתנו יותר תועלת!

בסופו של דבר מי שמכניס ברשימה אחת DC L2 ביחד עם אולטימו - כנראה חורק שיניים ומביט גם על הארנק.

ודיוויד -

"מי אתה" זה מתנשא - זה אגרסיבי, זה מגעיל.

עניתי לך באותה לשון.

להלשין??? - תתבגר. (ולא אני לא מתנשא - אתה באמת מתנהג כמו ילד)

Pioneer TS-X150

פורסם

חבר׳ה לא לריב!!!תפסיקו ללכלך ולצטט אחד את השני,אפשר לגרום לכל סאב אס קיו להישמע מרוח ולהפך,תיבה היא מעל ל80 אחוז תוצאה סופית.

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

• תוכן חדש...