Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה בעצם יש כפתור לביטול ה ESP?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפלואנס הכפתור מנתק רק את בקרת המשיכה ולא את בקרת היציבות. כשלוחצים עליו נדלקת ההודעה Traction control off (ובניגוד למגאן, לא נדלק שום אר בלוח השעונים).

"ai motoare capul doare"

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
(ובניגוד למגאן, לא נדלק שום אר בלוח השעונים).

אז איך יודעים שהוא לחוץ? נדלק אור על הכפתור בלבד?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
לא נכון.

ב-A3 שהיתה לאמא שלי, גם במצב כבוי לחלוטין, המערכת נכנסת לפעולה כשלוחצים על הבלם בסיבוב.

שני ימי מסלול אינטנסיבים למדי יחלקו על הודעה זו.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
אז איך יודעים שהוא לחוץ? נדלק אור על הכפתור בלבד?

נדלקת ההודעה Traction control off על המסך בדשבורד. על הכפתור לא נדלק כלום והוא גם לא במקום שאפשר לראות (משמאל ולמטה להגה). אצלם תמונות אם יש ביקוש.

"ai motoare capul doare"

פורסם

כמדומני כבר התדיינו בעבר על אופי הa3, דעתנו על הרכב שונה וכנראה לא תשתנה על גבי האינטרנט.

בנושא הesp, השירוש שקישרת זכור לי היטב, אין לי הסבר מתקבל על הדעת פרט לאפשרות שהבעלים הקודם (או זה שלפניו) שינו משהו במערכת דרך vagcom או שהesp מתערב באופן כל כך זניח שלא מרגישים.

נסעתי במסלול עם המערכת דולקת וההבדל מאוד מוחשי, אני גם יודע מה זה מערכת שלא מתנתקת לגמרי מהלאון 4 שהייתה לי ואני יודע מה זה לנסוע בלי esp מהקליאו ספורט.

האמן לי, לחצתי על דוושת הברקס עד הסוף וגם בזמן פניות, פרט לabs לא הרגשתי כלום.

פורסם

אני שואל למה יש ESP, למה יש כפתור לביטול ולא כפתור להפעלה, למה כפתור הביטול לא תמיד מבטל את ה-ESP, למה לא בכל המכוניות יש כפתור לביטול.

הדבר היחידי שמעולם לא שאלתי, זה למה יש כפתור ביטול.

dirty old man

need love too

פורסם

בנושא הesp, השירוש שקישרת זכור לי היטב, אין לי הסבר מתקבל על הדעת פרט לאפשרות שהבעלים הקודם (או זה שלפניו) שינו משהו במערכת דרך vagcom או שהesp מתערב באופן כל כך זניח שלא מרגישים.

זו אפשרות, כי ברור מהפרסומים של היצרן כי המערכת איננה מתנתקת לגמרי.

אפשרות אחרת היא שבאותו מסלול מעולם לא בלמת אל תוך הפנייה, כי את פעולת המערכת קשה לפספס...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בלמתי בלמתי, יש לי תמונות שיוכיחו זאת. :)

חוץ מזה כבר ציינתי שבלאון 4 גם כאשר המערכת הייתה מנותקת היית מרגיש אותה טוב מאוד בבלימה בזמן פניה וזה היה מאוד מעצבן.

פה, לא הרגשתי שום דבר שאפילו התקרב לזה.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אמנם הצתה מאוחרת, אבל מבדיקה בספר הרכב (VW) מצויין כי ביטול ESP ישמש במקרים הבאים:

- נסיעה עם שרשראות

- נסיעה בשלג עמוק

- טלטול הרכב קדימה/אחורה (כנראה במצב התחפרות)

- התייחסות למשטח עם אחיזה לא טובה

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...