Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הזה אכל חתיכת פ33ה ולא הייתי מתקן אותו, גם בחינם.

לאחר התיקון (אם בכלל ניתן לתקן, נראה שיש שם פגיעת שלדה קשה, אבל קטונתי מהבנה מעמיקה בענייני פחחות) הבטיחות של הרכב תהיה שווה לסובארו ג'אסטי במקרה של תאונה חזיתית.

הערכה שלי? התיקון יעלה סכום חמש ספרתי, ואני לא בטוח שהספרה הראשונה תהיה 1 או 2.

לפעמים צריך לדעת לוותר, לא להיות תקוע באג'נדה של "רכב הוא לכל החיים", בטח לאחר תאונה כזו. כולה מכונה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני מחזק את דבריו של איתמר. חוזקה של השלדה נפגע קשות בתאונה וגם אם תתקן הנסיעה ברכב תהיה סכנת נפשות ממש, כי במקרה תאונה הרכב יתפרק והשלדה לא תגן על הנוסעים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

טוב חברים, סוף דבר.

הרכב נמכר לחלקים (ולא יפתיע אותי אם ימצא דרכו חזרה לכביש).

תודה רבה על הדעות והעצות הטובות.

נקנתה מזדה ״חדשה״, שנת 2009 יד ראשונה מנכה ;-)

לכן אחר כבוד , אני עובר לשרשור נפגעי הדשבורד המתאכל של מזדה 6 ;-)

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
טוב חברים, סוף דבר.

הרכב נמכר לחלקים (ולא יפתיע אותי אם ימצא דרכו חזרה לכביש).

תודה רבה על הדעות והעצות הטובות.

נקנתה מזדה ״חדשה״, שנת 2009 יד ראשונה מנכה ;-)

לכן אחר כבוד , אני עובר לשרשור נפגעי הדשבורד המתאכל של מזדה 6 ;-)

עשית בשכל, ורק בגלל שהרווחת את היכולת להגן על הנוסעים ברכב כמו שהיצרן תכנן.

למי שיש את האמצעים לחתוך רכב ל-2 ולחבר עם אחד אחר, כנראה שירוויח - אבל לך אין את האפשרות ולכן טוב עשית ששחררת את הנבלה.

תתחדש

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
שלום חברים, נתחיל בעובדות:

4. הרכב יתוקן !

קצת אכזבת אותי עם העובדות שלך..

אבל אני שמח שעשית את הדבר הנכון.

תתחדש על הרכב החדש

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

אל תתאכזב, העובדה הזו עדיין מאוד נכונה.

אני מכרתי לחלקים, הבחור שלח את הרכב לתיקון.

מכל בחינה שבדקתי זה היה ברור שהוא יתוקן, רק שבסוף זה יהיה לא על ידי ולא עבורי.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
קצת אכזבת אותי עם העובדות שלך..

אבל אני שמח שעשית את הדבר הנכון.

תתחדש על הרכב החדש

למה אכזב?

עדיף שרכב כזה לא יעלה על הכביש, ובמיוחד לא אחרי שסוחר חאפר תיקן אותו.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

הרי ברור כשמש שהרכב הזה יעלה לכביש ותוכן המודעה כבר ידועה לכולם " למכירה מאזדה 6 שנת 2006 במצב חדש , חובה לראות ! "

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
אל תתאכזב, העובדה הזו עדיין מאוד נכונה.

אני מכרתי לחלקים, הבחור שלח את הרכב לתיקון.

מכל בחינה שבדקתי זה היה ברור שהוא יתוקן, רק שבסוף זה יהיה לא על ידי ולא עבורי.

אז זה שמישהו חמדן מספיק כדי לדפוק קופה על חשבון אנשים מסכנים שיסכנו עצמם עם ה-6 המתוקנת זו סיבה מספיק טובה שאתה תתקן אותו?

שים לב לחלק שהדגשתי והאף הגדלתי, תגיד תודה שהרכב הזה לא מתוקן עבורך, האנרגיה העצומה שהוא ספג בתאונה (הלא קלה) שעבר החלישה אותו, הווה אומר שתיקח את אותו רכב בגמר התיקון ותעביר אותו את אותה תאונה בדיוק (במעבדה לצורך העניין)- הנזק יהיה הפעם חמור בהרבה כי הוא איבד בפעם הראשונה מחוזקו ובפעם השניה תיהיה לו קריסה מוגברת ומסוכנת.

אל תפגע אבל בתור מישהו שחבר בפורום יותר מ"יום אחד" מפתיע אותי שבאמת עברה לך בראש המחשבה לתקן רכב עם נזק כזה.

היה ומדובר ברכב ברכב מיוחד ונדיר הייתי אומר ניחא למרות שגם במקרה הזה אני משחרר את הרכב, אבל כאמור- ניחא, אבל פה מדובר ברכב מאוד מאוד נפוץ ועם פגיעה מאוד קריטית (כל הבית בולם מעוות לגמרי), זה היה צריך להדליק לך פרוז'קטור אדום.

רכב לחיים זה בסדר, כל עוד הוא 100% תקין בטיחותית.

בכל אופן, שמח שהתפכחת וקיבלת החלטה נכונה.

אם הייתי במקומך הייתי אף דואג לפרסם את מספר הרכב למען אנשים לא ירכשו אותו בטעות.

תתחדש על הרכישה החדשה ותהנה ממנה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...