Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אתר לקניית נעלי דמוי Timberland

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מעוניין לקנות נעליים כמו אלה בקישור : http://shop.timberland.com/product/index.jsp?productId=15690666

חיפשתי באליאקספרס , Ioffer ukt ולא מצאתי .

מחפש חיקוי טוב לנעל הזו באתר אמין שמאפשר לשלם בפייפאל , באם מישהו מכיר .

תודה מראש .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

מנסיון, החיקויים האלה לא שווים כלום!

אתה תהרוס את הגב ותזכה ברגליים מסריחות תוך זמן קצר.

בקיצור תקנה מקורי, אולי תוכל למצוא באיביי במחיר זול מהארץ.

פורסם

למה לקנות חיקוי?!? למההה?!?

רוצה משהו זול? קנה משהו זול.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
מנסיון, החיקויים האלה לא שווים כלום!

אתה תהרוס את הגב ותזכה ברגליים מסריחות תוך זמן קצר.

בקיצור תקנה מקורי, אולי תוכל למצוא באיביי במחיר זול מהארץ.

הוא ביקש אתר אמין שאפשר לקנות ממנו חיקוי, לא מציאה ב eBay.

למה לקנות חיקוי?!? למההה?!?

רוצה משהו זול? קנה משהו זול.

למה לקנות חיקוי? אני יתן לך דוגמא אישית.

אני כל חיי לובש חיקויים של מותגים נחשבים מאוד, boss , Fred perry, dolce gabbana וכד׳

האיכות של הבגדים כמעט אותו הדבר ובחמישית מהמחיר!

אותו הרעיון עם נעלים, למרות שאצלי זה ״קו אדום״ בגלל בעיות במבנה כף הרגל אז אני רוכש נעליים מקוריות ונוחות בשבילי.

לפותח השרשורלא נראה לי שתמצא חיקוי לנעל הזו של טימברלנד מכיוון שהיא אולי לא מספיק פופולרית. אבל אני לא מבין הרבה בחברה הזו ויכול להיות שאני טועה.

פורסם

לא נראה לי שמדובר באחד הדגמים הפופולאריים של טימברלנד ולכן הסיכויים למצוא זיופים/חיקויים די נמוכים.

מחיפוש קליל באיביי מצאתי את הנעל המדוברת ב64 דולר, הבדל משמעותי במחיר מאשר באתר טימברלנד וממילא זיוף איכותי יעלה לך לא מעט.

פורסם

תודה על התשובות . אני מחפש נעלי סניקרס בצבע שחור מעור , רצוי שיהיו קלות .

באם הסיכוי למצוא את הנעל הספציפית הנ"ל של טימברלנד נמוך , האם מישהו מכיר אתר שאני יוכל למצוא בו נעלי סניקרס דמוי לקוסט או חברה אחרת ? .

שוב תודה מראש.

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

לך לאליטל, תתווכח טיפה עם המוכר ותוציא הנחה יפה.

ככל הידוע לי יש שם טימברלנד ולא כזה קשה לקבל שם הנחות, לא יהיה זול ברמה שאתה מחפש אולי, אבל פחות יקר מהרגיל...♠

• תוכן חדש...