Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל אסטרה 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על המנוע 1800,יש מקומות שרשום שההספק הוא 140 ויש מקומות כתוב 125,מה הוא ההספק האמיתי?

איך הרכב מבחינת אמינות,נוחות אחזקה?

ראיתי שהמחיר שלה לא גבוהה יחסית לרכב שנת 07' והרכב עצמו נראה די מפנק.

מה דעתכם?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

הייתה לי אחת כזאת 2006 במשך כשנה (לפני זה הייתה אצל אחותי כמה שנים). המנוע עם ה 140 כ"ס זה בדגם של אחרי המתיחת פנים.

סה"כ הרכב נחמד מאוד, די זריז ומאובזר מאוד. אני מאוד נהניתי ממנו.

מבחינה מכנית לא היה לי בעיות, אבל היו כמה בעיות חשמל שאף אחד לא הצליח לסדר לי אותם. במוסכים לא מורשים שפניתי אליהם לא הסכימו להתעסק עם הרכב ו UMI זה לא שיא המקצועיות.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

צופר וגג פנורמי שעבדו לסירוגין מאז שהאוטו היה באחריות. כשהיה במסגרת האחריות כל פעם היו מנסים להחליף חלק אחר, אחרי האחריות כבר דרשו כסף על בדיקה בלבד ואחרי ששלמתי להם נתנו לי הצעת מחיר אסטרונומית לתיקון, למרות שהם רצו להחליף לי בדיוק מה שהם החליפו כשהאוטו היה באחריות.

VW Golf GTI 2006 Manual

• תוכן חדש...