Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להלן תמונה שבה לכאורה מופיע הנער המחבל מיד לאחר שהגיע לכלא הישראלי.

התמונה מעידה משהו וצריכה לשמש כבסיס לדיון (לא מתלהם), לכן אני מבקש לא לנעול.

nevela.jpg

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

עם התמונה הזו (המבויימת כי הוא בבידוד) אין לי בעייה. הבעייה שלי היא עם זה שאסירים ביטחוניים ואסירים בכלל מקבלים תנאים טובים, לימודים וכו'.

אסיר צריך לבלות את השליש הראשון של המאסר בתת תנאים (לא טלויזה, לא לימודים, צפיפות ותת תנאים) כחלק מהענישה, את השליש השני בהכשרה לחיים נורמטיביים (לימודי מקצוע וכישורי חיים) ואת השליש השלישי בעבודה כדי להתרגל לחיים נורמטיביים ולצאת עם חיסכון (המשכורת לא תגיע אליו אלא תיחסך עבורו ע"י השב"ס כמענק שחרור).

מבחינתי אסיר הוא אסיר בלי קשר לאם הוא ביטחוני או פלילי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אל תהיו ליצנים.

הוא קטין ולא יהיה עם האוכלוסיה הרגילה של הבטחוניים.

כמו כן, לא רואה משהו מפנק בתנאים שבאים לידי ביטוי בתמונה הזו.

בנושא הלימודים, כבר הזכרתי שיותר אין לימודים בבתי הסוהר לבטחוניים.

נשאר רק לשמור על התחת ולנגב חומוס.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

ליצנים או לא, יש במערכת הענישה של "אסירים ביטחוניים" משהו מאוד לא מרתיע.

ראשית, בוא נקרא לכלב בשמו- מחבלים.

מבחינתי אסיר ביטחוני זה מישהו שניסה לגרום נזק לבטחון המדינה ללא פגיעה בחיי אדם- העברת מידע מסווג למשל.

מי שהלך ובמו ידיו (או באמצעות כלי נשק שהפעיל) לקח חיי אדם או ניסה להרוג הינו מחבל.

התשובה שלי מתחלקת ל-2:

1. מחבלים- לטעמי הגיע הזמן לבצע התאמות למציאות העכשווית ולגזור עונש מוות על מחבלים שניסו לרצוח, זה ייתן כמה תוצאות נדרשות:

*הורדת מוטיבציית אירגוני הטרור בביצוע פיגועי מיקוח (למשל חטיפה לצורך שחרור מחבלים).

*יצירת הרתעה בקרב מחבלים פוטנציאלים שמעתה יבינו שדינם נגזר- או למות בפיגוע עצמו או למות לאחר שיתפסו ללא כל סיכוי לשחרור בעסקה בעתיד, זה בהנחה ולא יהרגו או יעצרו אותם בטרם הפיגוע עקב מעורבותם בפעילות טרור.

*מניעת "דגיגונים" מגדילה בין כותלי הכלא ויציאה לחופשי כ"דגים גדולים" ובעלי ידע.

*חיסכון תקציבי עצום.

2.אסירים ביטחוניים- עונשי מאסר ארוכים ללא אפשרות שחרור בעסקאות.

העבר מלמד שנסיונות המערכת לתקן ולהשיב למוטב אסירים ביטחוניים לרוב לא מצליחים, האסירים רק השתחררו בעלי ידע רב יותר בענייני טרור, על הדרך השתחררו עם תארים אקדמיים מתנת אזרחי ישראל, ושניה לאחר שנחתו בעזה\חברון\שכם וכו' חזרו לעסוק בפעילות טרור.

יש מצבים שלא צריך לנסות לתקן, עדיף לגרוט.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

האמת היא שהתמונה נראית לי בכלל מסעודת שבירת צום או משהו.

בכל מקרה, אנקדוטה לגבי הרגשות שהנושא מעביר בציבור, וגם בי:

לפני כמה שנים הייתי באירוע בו נכח ונשא דברים בעלה של אשת ראש הממשלה. באותו יום הנושא המרכזי בחדשות היא תנאי הכליאה הטובים של האסירים הביטחוניים בישראל. ביבי, בכשרון ניצול מצבים מושלם, התחיל את נאומו בהודעה על הוראה חד משמעית שנתן לכוחות הביטחון להפסיק את החגיגה, להפסיק עם התארים האקדמיים בכלא וכן הלאה וכן הלאה.

הכל בכשרון רטורי של מוכר תרקחות מדופלם. אממה, מודה שגם אני מחאתי לו כפיים באותו רגע.

כוחה של הנעת המונים...

כמובן ששום דבר לא השתנה בפועל.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

חשבתי שרק רכבים צרפתיים מסויימים סובלים מתופעת החומוס. מסתבר שזה נפוץ גם בקרב האסירים הביטחוניים.

הפורום הזה פשוט מעשיר אותי בידע בכל יום ביומו :wink:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה מתבלבל עם טחינה:lol:

ליצנים או לא, יש במערכת הענישה של "אסירים ביטחוניים" משהו מאוד לא מרתיע.

ראשית, בוא נקרא לכלב בשמו- מחבלים.

מבחינתי אסיר ביטחוני זה מישהו שניסה לגרום נזק לבטחון המדינה ללא פגיעה בחיי אדם- העברת מידע מסווג למשל.

מי שהלך ובמו ידיו (או באמצעות כלי נשק שהפעיל) לקח חיי אדם או ניסה להרוג הינו מחבל.

התשובה שלי מתחלקת ל-2:

1. מחבלים- לטעמי הגיע הזמן לבצע התאמות למציאות העכשווית ולגזור עונש מוות על מחבלים שניסו לרצוח, זה ייתן כמה תוצאות נדרשות:

*הורדת מוטיבציית אירגוני הטרור בביצוע פיגועי מיקוח (למשל חטיפה לצורך שחרור מחבלים).

*יצירת הרתעה בקרב מחבלים פוטנציאלים שמעתה יבינו שדינם נגזר- או למות בפיגוע עצמו או למות לאחר שיתפסו ללא כל סיכוי לשחרור בעסקה בעתיד, זה בהנחה ולא יהרגו או יעצרו אותם בטרם הפיגוע עקב מעורבותם בפעילות טרור.

*מניעת "דגיגונים" מגדילה בין כותלי הכלא ויציאה לחופשי כ"דגים גדולים" ובעלי ידע.

*חיסכון תקציבי עצום.

2.אסירים ביטחוניים- עונשי מאסר ארוכים ללא אפשרות שחרור בעסקאות.

העבר מלמד שנסיונות המערכת לתקן ולהשיב למוטב אסירים ביטחוניים לרוב לא מצליחים, האסירים רק השתחררו בעלי ידע רב יותר בענייני טרור, על הדרך השתחררו עם תארים אקדמיים מתנת אזרחי ישראל, ושניה לאחר שנחתו בעזה\חברון\שכם וכו' חזרו לעסוק בפעילות טרור.

יש מצבים שלא צריך לנסות לתקן, עדיף לגרוט.

מסכים אתך ב200% בעניין עונש המוות למחבלים, בעיקר בנושא הכלכלי. למה זורקים על אחד כזה כסף ומשאירים אותו בחיים?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני גם שמעתי על התנאים המדהימים שיש לאסירים.

אבל קצת פרופורציות לגבי התמונה.

אני רואה אסירים שיושבים עם פיתות, שתי קעריות עם משהו שנראה כמו גבינה, צלחת עם מלפפון וגזר וסיר עם משהו שנראה כמו פסטה בולונז (אני לא מאחל לאף אחד לאכול את הפסטות הצבאיות).

אם הייתי רואה איזה ארוחה בסגנון של על האש עם מבחר סלטים, צלחת חומוס עמוסה בתוספות וקרם באוורייה לקינוח אז הייתי מתרעם, אבל כאן מדובר בארוחה שכל אחד יכול להכין בהשקעה מינימלית.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הדעה שלי :

מחבלים ---> עונש מוות. הדרך לא חשובה. (כיתת יורים,לינץ' אזרחי,כסא חשמלי,תלייה). למען יראו וייראו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הם לא פוחדים מהמוות ומחכים ל70 בתולים ולנו זה יחסוך הרבה כסף. מצב של WIN-WIN, לא?

אני גם שמעתי על התנאים המדהימים שיש לאסירים.

אבל קצת פרופורציות לגבי התמונה.

אני רואה אסירים שיושבים עם פיתות, שתי קעריות עם משהו שנראה כמו גבינה, צלחת עם מלפפון וגזר וסיר עם משהו שנראה כמו פסטה בולונז (אני לא מאחל לאף אחד לאכול את הפסטות הצבאיות).

אם הייתי רואה איזה ארוחה בסגנון של על האש עם מבחר סלטים, צלחת חומוס עמוסה בתוספות וקרם באוורייה לקינוח אז הייתי מתרעם, אבל כאן מדובר בארוחה שכל אחד יכול להכין בהשקעה מינימלית.

איך אפשר לדעת בוודאות שאלה בכלל אסירים? לא נראה הגיוני שישימו נער במעצר עם מבוגרים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בהמשך להערה של Exodus. לי זה נראה יותר כמו ה"סעודה האחרונה" של הנער לפני ביצוע לינץ' ע"י אסירים ביטחוניים. כאן גם ההצעה של

תקפה יותר מתמיד.

• תוכן חדש...