Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אנחנו מעוניין לקנות רכב יד שנייה אחרי כמה שנים שיש לנו רנו מגאן 2006 שמאוד אהבנו.

על הרנו אנחנו מעוניינים לעשות טרייד אין כשהמחיר שקיבלנו עליה הוא 26,000.

התקציב שעומד לראשותנו הוא בין 40-60 אלף בנוסף לטרייד אין.

אנחנו מחפשים רכב משפחתי בעיקר לנסיעות עירוניות למשפחה. אבל, אנחנו גרים בירושלים כך שאנחנו כן צריכים מכונית שתשרוד את העליות לעיר.

נכון לעכשיו אנחנו מתלבטים בין שלושה רכבים:

מאזדה 3 2010- 58,000 ש"ח בנוסף לטרייד אין, בAVIS (בעלות קודמת ליסינג) קילומטרז' של 100,000 עם אחריות של שנתיים על המנוע ועל הגיר.

מיצובישי לנסר 2011- 60,000 ש"ח בנוסף לטרייד אין, בAVIS (בעלות קודמת ליסינג) קילומטרז' של 73,000 עם אחריות של שנתיים על המנוע ועל הגיר.

מיצובישי לנסר 2010- 51,000 ש"ח בנוסף לטרייד אין, באלדן (בעלות קודמת ליסינג) קילמוטרז' של 83,000 עם אחריות שנה או 20,000.

בדקנו גם פורד פוקוס לנסיעת מבחן ולא אהבנו את הכבדות והנוקשות של הרכב.

אשמח להמלצות ובעזרה להחליט בין הרכבים.

תודה!

פורסם

כשקראתי את ההודעה שלך, חשבתי לעצמי "מי המשוגע שמסכים להביא לך 26 אלף על רנו מגאן" , ואז כבר ראיתי טרייד אין במחירים מופלצים מהתחת, ואז הבנתי כבר את העסק.

המלצתי אלייך, להתרחק מכול הטריידים האלה. מוכרים לך זבל במחיר מופקע לחלוטין.

תפרט עוד את הדרישות מלבד "לסחוב בירושלים"

חייב משפחתי, או שאפשר קטן יותר?

אפשר ידני או חייב אוטומט?

פורסם

בין מזדה 3 למיצובישי לנסר אני מעדיף מיצובישי לנסר. שתי המכוניות אמינות למדי. למזדה שוק טוב יותר ממיצובישי, וזו הסיבה שאני סולד ממנה כי לא יכול כבר לראות מזדה בכל פינה. הסיבה השניה שאני מעדיף לנסר היא שהמזגן שלה מקפיא ושל מזדה חלש ומרגישים את זה היטב בקיץ. מעבר לזה כמו שראית על הלנסר קיבלת מחיר אטרקטיבי יותר.

אני חושב שמעבר לקטע של נוחות ועיצוב וכו', על יתר הנתונים מעטים יוכלו להתווכח איתי, ומאחר ועניין הנוחות הוא שיקול דעת אך ורק לקונה, אני אומר שתבחר מתוכן את זו שיותר אהבת.

מה שלא פחות חשוב זה מצב הרכב הספציפי וזה כפוף לבדיקה. אם המזדה במצב טוב והמיצובישי במצב לא טוב, אז המזדה עדיפה.

אני חושב שגם בשנים האחרונות ללנסר יש עיצוב מפתה יותר מבעבר.

פורסם

לדעתי הקיה פורטה מתאימה לך מאוד.

רכב יפה,זריז,סוחב בכיף,מאובזר,מרווח ואמין.

הייתי בדילמה כמו שלך בדיוק ועשיתי טרייד אין על השברולט אופטרה שהייתה לי.התלבטתי בין מזדה 3,מיצובישי לנסר 1800,ניסן טידה וקיה פורטה.

על המזדה ויתרתי בגלל שלא רציתי לקנות בשיטת העדר,על הניסאן ויתרתי בגלל שהיא פחות טובה מכל בחינה ביחס לאחרות,על הלאנסר ויתרתי בגלל קילומטראז' גבוהה וכאשר לקחתי את הפורטה לנסיעת מבחן התאהבתי! אני גר בטבריה עם המון עליות והרכב פשוט נסע כל כך בקלילות...

תחשוב על זה,תבדוק באוטוסנטר יש להם כמה בובות כמו שלי עם קילומטראז'ים נמוכים. אתה לא תצטער.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אני מתנצל מראש בפני נציגי החברות שציינת שכותבים כאן בפורום אבל ההצעות שקיבלת לטרייד אין הן פשוט לא אטרקטיביות. הלכה למעשה זה כאילו אתה מוכר את הרכב ב-5,000 ש"ח פלוס מינוס. אני לא יודע מה מצבו של הרכב, לא ציינת כמה קילומטרים יש לו ואם עבר תאונות שלדה גם מקדימה וגם מאחורה, אבל יש לי הרגשה שבשוק הפרטי תקבל עליו יותר.

לגבי ההתלבטות שלך - שים לב שבשנים האלו הלנסר הגיעה עם מנוע 1,500 סמ"ק קצת עצל. המאזדה מרגישה יותר זריזה ויכול להיות שזה יהיה קריטי לאור הדרישה שלך לרכב ששורד את העליות. שני הרכבים ישרדו את העליות, אין עם זה שום בעיה, השאלה היא רק מבחינת תחושת הסחיבה שיעניקו לך הרכבים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לקבלת הערכה כמה המחירים לא הגיוניים, תבדקו את המחירים שמבקשים ביד 2 על רכבים דומים.

ועם כל הכבוד לעליות של ירושליים- כל רכב יסחוב ולכל אחד מאלה שצויינו יש יתרונות וחסרונות (אני שונא את התא מטען של המזדה, ולא מסוגל לראות כאלה יותר באופן כללי. כואב כבר בעיניים)

מה שכן, למצובישי יתרון די גדול על המזדה מבחינת צריכת דלק. בנהיגה משולבת יכול להיות הבדל של 30% (תלוי בסגנון הנהיגה).

מה שמצחיק שה-3 החדשה גם מגיעה עם מנוע 1.5 עצלן כמו המצובישי מ-2009.

בכול אופן, בסכומים האלה אפשר למצוא רכבים טובים יותר. תנסה למצוא קורולה 2008 או את המצובישי ספורט (1.6\1.8 ).

ובאופן אישי בשביל ירושליים הייתי לוקח איזה אוקטביה TDI (אם תמצא לא מונית\ לימוד נהיגה לשעבר) ונהנה

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• תוכן חדש...