Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סרט בסדרה המכובדת של סרטי X-MAN, סרטים איכותיים ופתאום באו עם שטות כזאת בסרט החדש.

הסרט הזה רובו ביפן, וולברין רוכב על דוקאטי והרכבים בסרט הם אודי.

ביפן ?? !!!

מה הם עובדים עלינו?

יותר הגיוני שיש מישהו שיוצאים לו סכינים מהידיים מאשר שביפן ינהגו על אודי גרמני ודוקאטי איטלקי.

אני יודע שאודי דוחפים את הרכבים שלהם לכול סרט אבל קצת הגיון.

בגיינס בונד בשנת 67 ידעו לא לעשות כאלה טעויות והשתמשו בטויוטה לסרט שצולם ביפן

ducati.jpg

r8.jpg

audi.jpg

you-only-live-twice-67-toyota-2000gt.jpg

אייל

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כבר מזמן אין הגיון בסרטי מארבל,רק כסף נטו.

כל פעם עוד המשך,עוד טוויסט (אין הגיון? לא מובן הסוף? מזה משנה,קודם תשלם)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עד היום חשבתי שסרטי קומיקס מבוססים על היגיון. תודה לך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ממתי מחפשים היגיון בסרטי פנטזיה? מי שיכול לנתק את המוח מהגיון יכול להפיק הנאה גם מסרטים כאלו.

מי שלא יכול? עדיף לדלג על סרטים מז'אנר הנ"ל.

אני חובב סרטי מדע בדיוני/אימה/מסתורין/פנטזיה וכד'- ומצליח ליהנות גם מוולברין ודומיו בלי לחפש היגיון

השאלה איך הסרט בנוי מבחינת עלילה ותוכן? אם הוא בנוי באופן שמצליח לרתק אותי? לא צריך יותר מזה.

בסה"כ סרטים זה בריחה לשעתיים מהמציאות שגם ככה לא פשוטה.

אתמול למשל צפיתי ב Man of Steel וגם ב Pacific Rim סרטים שהצליחו לרתק אותי למסך ולא חיפשתי היגיון, למה אין.

יש סרטי פעולה שהקשר שלהם למציאות ממש מגוחך ובחלקם אפשר ליהנות ובחלקם ממש לא. (A Good Day To Die Hard למשל לא )

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה פתאום. ביפן כולם נוסעים במכוניות מיני פיציות, כל הגברים נראים כמו נשים וכל הנשים לבושות בתלבושות של בית ספר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה כאילו שלאאודי יש חוזה בלעדי עם הוליווד כולה בעשור באחרון.

בכל חור.

אפילו למשחק של אנדר הצליחו להתגנב.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כשראיתי את האאודי במשחק של אנדר עלה לי בראש I, Robot - בצורה דומה הצליחו לדחוף שם "אאודי במראה עתידני".

אגב, אני נהנה לראות את Man of Steel כל פעם מחדש. עשוי ממש טוב. לעומת זאת, את סרטי סופרמן הישנים פחות אהבתי.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

אודי נדחפים לכל חור, אבל זה כנראה עובד.

ידעתם שאפל הרבה פעמים מחלקת לסדרות או סרטים מחשבי מק ואייפונים בחינם לצילומים,

פרסום סמוי משפיע על אנשים טוב מאוד, בין אם תראה את דקסטר משתמש במק או את טוני סטארק נוסע על R8.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תוכן חדש...