Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני חדש בפורום , ברשותי רנו מגאן 2002 אוטו' , 130 ק'מ .

רכשתי אותה לפני כחודש והיא הספיקה להיכנס כבר למוסך , מוסך מורשה טעות של מתחילים יחסית לשנה של הרכב ,

בקיצור יצאתי בנזק 1200 שח על בדיקת מחשב החלפת שמן גיר שסתום למיכל עיבוי ועוד ניקוי שהמוסכניק טען שהוא עשה, אבל לא בוכים על חלב שנשפך.

מדי פעם אחרי נסיעה ממושכת , כאשר אני נמצא ב20 קמש בערך הילוך ראשון, כאשר אני שם גז ההילוך בחוץ ז'א כאילו אני לוחץ על ניוטרל בפולגז , הטורים קופצים אבל מד המהירות לא משתנה. מה הסיבה?

פורסם

שלום ,

אם הבעיה הופיעה אחרי החלפת השמן לדעתי זה באחריות המוסך

בכל מקרה לפי התיאור שלך זה נקרא בשפה עממית ש ״הגיר מחילק״

אני הייתי חוזר לאותו מוסך שיבדוק מה בדיוק קרה

פורסם

מחלה ידועה לרנו מגאן

אני הלכתי עם בעיה דומה למכון גירים , הוא המליץ לי על החלפת שמן גיר ובנוסף החלפה של המצתים למקוריים , לא יודע מה הקשר

אבל הוא התעקש שזה יכול לעזור ,ובאמת הבעיה כמעט ולא קרתה בשנה האחרונה (לצערי עכשיו זה חזר...)

אני מניח שכשקנית את הרכב לקחת את זה בחשבון (לכן המחיר שלה כיד שניה בריצפה).

שלום חברים,

אני חדש בפורום , ברשותי רנו מגאן 2002 אוטו' , 130 ק'מ .

רכשתי אותה לפני כחודש והיא הספיקה להיכנס כבר למוסך , מוסך מורשה טעות של מתחילים יחסית לשנה של הרכב ,

בקיצור יצאתי בנזק 1200 שח על בדיקת מחשב החלפת שמן גיר שסתום למיכל עיבוי ועוד ניקוי שהמוסכניק טען שהוא עשה, אבל לא בוכים על חלב שנשפך.

מדי פעם אחרי נסיעה ממושכת , כאשר אני נמצא ב20 קמש בערך הילוך ראשון, כאשר אני שם גז ההילוך בחוץ ז'א כאילו אני לוחץ על ניוטרל בפולגז , הטורים קופצים אבל מד המהירות לא משתנה. מה הסיבה?

פורסם
מחלה ידועה לרנו מגאן

אני הלכתי עם בעיה דומה למכון גירים , הוא המליץ לי על החלפת שמן גיר ובנוסף החלפה של המצתים למקוריים , לא יודע מה הקשר

אבל הוא התעקש שזה יכול לעזור ,ובאמת הבעיה כמעט ולא קרתה בשנה האחרונה (לצערי עכשיו זה חזר...)

אני מניח שכשקנית את הרכב לקחת את זה בחשבון (לכן המחיר שלה כיד שניה בריצפה).

מחיר ברצפה? קניתי אותו ב13k , המצב חדש עם היסטורית טיפולים והיה מטופל רק במורשה.

פורסם

חבל שלא נפלתי על אדם כמוך לפני שבועיים...

בצע חיפוש בפורום: "AL4", "DP0", "גיר מחליק".

יש המון מידע שיהיה לך נחוץ כדי ליהנות, עד כמה שאפשר, מהרכב שלך.

לפחות בפעם הבאה תחפור בפורום לפני שאתה קונה רכב...

מציע לך להתייעץ כאן לפני שאתה נכנס למוסך. למורשה יבואן כמובן שאין לך מה להתקרב.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...