Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פאביה 1.2TSI או קליאו החדשה 0.9T?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפאביה מבציר 2011, הקליאו חדשה לחלוטין.

שתיהן ידניות.

על מי ללכת?

דרישות:

חסכוני

אמין

בטיחות

וכמה שניתן מהנה לנהיגה

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

איזה מנוע יש לפאביה? 86 כ"ס או 105?

מבחינת בטיחות הקליאו עדיפה, מבחינת אבזור גם כן, מבחינת אמינות קשה לומר, שכן יש בפורום לא מעט חוות דעת שליליות על הTSI, ומאידך הTCE של רנו הוא מנוע חדש שעוד לא ממש הוכיח את אמינותו/חוסר אמינותו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

יש גם 1.2TSI עם 86 כ"ס, לכן שאלתי. לא סתם.

לרנו אכן יש יתרון של אחריות וגם טיפולים אמורים להיות זולים יותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

איבוד ערך אני מניח שלרנו יהיה יותר משמעותי.

הנאה מנהיגה אין לי מושג גם כן לכן אשמח לשמוע פה.

לא ידעתי שיש TSI עם 86 כ"ס, הרי ה1.4 האטמוספרי מגיע עם 86 כ"ס.

פורסם
איבוד ערך אני מניח שלרנו יהיה יותר משמעותי.

הנאה מנהיגה אין לי מושג גם כן לכן אשמח לשמוע פה.

לנוכח העובדה שאני מחזיק סופר מיני של רנו, אני די בספק לגביי הנושא של ירידת ערך, בשנה היא ירדה רק 10%.

פורסם
נראה לי שפרט לנושא ההנאה מנהיגה שבו אין לי מושג, הרנו מובילה.

לא יצא לי לנהוג על הפאביה, אבל מנהיגה על הקליאו אני מוכרח להגיד שהנאה מנהיגה היא לא מילה גסה. אני כל פעם נהנה לעלות מחלפים ב 70-80 קמ"ש וזה לא מטריד אותה במיוחד =) גם בפניות יותר חדות התגובה של ההגה טובה. מה שכן, לפעמים צריך יותר משחק בתיבת ההילוכים כדי לשמור על הכיף.

פורסם

יש גם יש.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

האמת שלדעתי אין דילמה אם המחיר דומה (למרות שלדעתי הסקודה צריכה להיות זולה יותר).

הרנו מודרנית וחדשה יותר. מרווחת יותר. חדשה לגמרי. מאובזרת יותר ולדעתי גם יפה יותר. גם בטוחה יותר.

נהגתי עליה שבוע ומאוד נהנתי.

לגבי אמינות קשה לקבוע מבחינה עובדתית. אבל עם הרנו יש לך 3 שנים של אחריות ובסקודה כבר סיימת את השנתיים. קח גם בחשבון שהקליאו שלך מיומה הראשון אז תוכל לדאוג לה כמו שצריך. אתה לא יודע מה מצבה של הסקודה.

היתרון היחיד לסקודה לדעתי הוא בביצועים. כי ה 1.2 (בטח החזק יותר) שלה עדיף על הקליאו.

אם מהבחינה הזו הקליאו מספקת אז אין ממש דילמה לדעתי.

מבחינת צריכת דלק אני מניח שיהיו די דומות. בכל מקרה מנועי הטורבו הקטנים חסכוניים רק בנהיגה רגועה מאוד.

• תוכן חדש...